Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na ile lat wyglądam

Czy jesteście rasistami?

Polecane posty

Gość rasista....tak
tttttttttttaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk

Gość
nie robi nie rozumiem pietnowania ludzi za cos co od nich nie zalezy typu olor skory obcokrajowiec? jak umialabym sie z nim dogadac to czemu nie :)

Gość kurcze no
nic nie mam np do murzynow i powiem ze mnie nawet pociagaja

Gość jak widze japończyka to robi
mi sie goraca,jak myrzynka to też :D

Gość sdfr
generalnie polacy sa troche rasistami. wynika to ze struktury naszergo kraju. od wiekow malo co mieszalismy sie. wszecja 8 mln mieszkancow wpuscila 2 mln murzynow teraz latwo stosunkowo poznac czarnego szweda. kolorowych jest troche w polskich metropoliach ale nadal w polsce jest czystosc etniczna

Gość żenyła
ale ta bazienka jest durna pisze bzdury ale chce żeby to mądrze wyglądało

ja nie jeste rasistą. Ale denerwują mnie murzyni kturzy myślą ze im się wszystko należy i trzeba im ustępywac tylko dlatego że są czarni. Więcej jest czarnych którzy są rasistami, niż białych rasistów.

Gość sdfr
masz racje. czarni to rasisci i w dodatku maja siano w glowie czesto. wiekszosc (nie wszyscy) czarni cofaja cywilizacje. natomiast gratulacje dla czarnych ktorzy wybili sie, sa swiadomi sieczki wiekszosci ziomali i ponad to potrafia zaistniec.

Gość sdfr
madame bovary - nie chrzan - ja mieszkam w 5 krajach na raz jako artysta plastyk i wiem co pisze.

sorry za błędy ort. ale staram się pisać szybko. Czsami myśle ze czarni mają większe penisy ale mniejsze mózgi, ale oczywiście są wyjątki

Gość zarloczna bestia
jak mieszkalam w polsce nienawidzilam rasistow , odkad mieszkam za granica sama nia jestem ... tzn nie przeszkadzaja mi murzyni czy np chinczycy... ale jak widze marokanczyka , rumuna , ,, cygana lub inne sudoamerykanskieitp cudo to mam ochote wbic noz w plecy.. moze przez to jacy tutaj sa... nie wiem . w zyciu nie powiedzialabym ze kiedykolwiek taka bede..ludzie sie zmieniaja

Gość kaskadka
a co to znaczy sudoamerykanskie?? Poza tym nas tez nienawidza za granica wiec nie pierdol

Gość zarloczna bestia
sudoamerykanie tzn z poludniowej ameryki Boliwia , Brazylia , Chile , Paragwaj , Peru i inne

Gość zarloczna bestia
no fakt..polakow sie nie lubi , ich wina , sama unikam rodakow bo to przewaznie zlodzieje i alkoholicy ... ale kazdy moze wyrazic swoje zdanie.. ja nie lubie sudakow i nikt mi nie zabroni

Gość www.tnij.org/tatax
Rasizm to zło.Jestem tolerancyjny ale rasistów nie toleruje

Gość
mikulka- no to glupie strasznnie jesli juz oceniasz ludzi to za to JACY sa a nie KIM sa i np. stara baba nie ma prawa do przywilejow tylko dlatego ze jest stara, murzyn, je jest murzynem, wobec chamskiego inwalidy tez nie bylabym mila. ZACHOWANIE swiadczy o czlowieku, nie wiek, kolor skory, wyznanie, wyglad itp.

Gość Nie nie jestem ....
Nie nie jestem .... Ale nie lubię i boję się chińczyków/japońców za ich chamstwo. Ostatnio ( na bazarku) wisi bluza pytam w jakiej cenie - odp. nie ma Ale pytam w jakiej cenie - nie ma Co to ma być !!! Sprzedaję komu chcę a komu nie to nie. Chamstwo i za to ich nie lubię.

Gość Swen Pilecki
Ja nie jestem ale wiem kto jest. Każda osoba, która postrzega inaczej osobę o odmiennym kolorze tęczówek. Przykładowo: brązowe lub piwne to dla niektórych sygnał, że mają do czynienia ze złem. A niebieskie lub szare czy zielone, to z dobrem. Nikt ci tego nie powie ale już sam fakt powiedzonek, typu: "Oczy czarne, życie marne" albo "Oczy niebieskie, życie królewskie" Jest dowodem na podejście do człowieka ciemnookiego jako gorszego jakościowo, co odbija się na życiu osobistym tej jednostki i systematycznym, subtelnym wykluczaniem poza nawias ludzi wartościowych. Spotkałem się z tym zjawiskiem w Szczecinie. Idzie odczuć awersję i inne podejście już z samej obserwacji zachowań w relacjach o podłożu biznesowym jak i w relacjach. Oczywiście nie dotyczy to ciemnookich kobiet, które są postrzegane jako atrakcyjne. Odbija się to generalnie na mężczyznach. Dlaczego generalnie? A no dlatego, że jest przewaga typowych Słowian i Nordyków charakteryzujących się jasnymi tęczówkami. Patrzą codziennie do lustra i widzą tylko siebie. Mi osobiście podobają się jasne oczy ale widzę, że w tym regionie Polski mój koloryt tęczówek nie odpowiada. To wszystko z mojej strony. Jest to tylko moje odczucie, co nie znaczy, że się potwierdza w każdym przypadku.

Gość gość
Nie mam nic do czarnoskórych, ale nienawidze azjatów poprostu niecierpie, mam do nich obrzydzenie.