Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eldrezi

Eldrezi...kochałam jak nigdy.

Polecane posty

Gość eldrezi

kocham cię jak nikt inny na swiecie cie nie pokocha. nie potraię bez ciebie żyć. nie potrafię oddychać. pewnie cię to śmieszy. głupia idiotka. otatnio spotykałam się z wieloma mężczyznami. nikt nie patrzył na mnie tak jak ty. ja na nikogonie patrzyłam tak jak na ciebie. wiem już co mogłabym zrobić by cię uszczęśliwić. by uszczęśliwić siebie. puściłabym cię wolno gdybym wiedziała, że jesteś szczęśliwy. gdybym wiedziała, ze ją kochasz. ale ty nie potraisz kochac nikogo. tylko siebie. walczyłam o twoja miłość bo sadziłam, ze po tym moim kryzysie trawjącym od połowy kwietnia jestem gotowa by cieszyć się tobą tak jak kiedyś. nikt mnie nie cieszy tak jak ty. nikt na mnie nie patrzy tak jak ty. nikt mnie tak nie tuli i nie tańczy ze mną tak jak ja tańczycłam z tobą. pamietasz? na rynku? Pamietasz jak cię całowałam w rynku? pamietasz jak całowałam cie w brodę? pamiętasz jak trzymałeś moją dłoń gdy jedliśmy? pamietasz jak trzymałeś mnie za rękę gdy przechodziliśmy przez ulice i mówiłeś "biorę za ciebie odpowiedzialność". Pamietasz jak mówiłeś "akceptuję twoje potrzeby". Pamiętasz jak mówiłeś gdy się kochaliśmy, że bierzesz za nas odpowiedzialność, że gdy przytrafi nam się dziecko to będziesz szczęśliwy? pamietasz jak pytałeś czy nie widzę jak mocno mnie kochasz? co się stało? dlaczego przestało ci zalezec? dlaczego jestes z nią nie kochając jej i nie będąc szczęśliwym? Ze mna nie rozstawałeś sie na krok. tak pięknie wypowiadałeś moje imię. teraz mówisz do mnie pogardliwie, nawet nie używasz mojego imienia. to boli. miałam wyrzuty, że nie zrobiłam wszystkiego by dać ci szczęście a bardzo tego pragnęłam. pragnęłam w końcu dać komuś szczęście, w końcu pozwoliłam by ktoś mnie uszczęśliwił. a ty masz to za nic. masz mnie za nic.

Gość mogłabym prawie
mogłabym prawie się pod tym podpisać :(

Gość eldrezi
z nikim nie potrafię tak tańczyć. nikt nie powoduje, że się tak uśmiecham. dlaczego jesteś taki podły i nie cenisz tego jak mocno cię kocham i jak tęsknię. dlaczego jesteś z nią pomimo, że byłeś z nią szczęśliwy tylko przez 2 miesiące? ze mną w tym czasie dopiero ubierałeś się w szczęście. dopiero to do ciebie docierało. przecież wiesz, że moim marzeniem było dać ci szczęście. wtedy może nie potraiłam. teraz dopiero się tego nauczyałam ale jest już za późno. pragnę twojego uscisku, twojego spojrzenia, twojego głosu. pragnę twojej miłości a otrzymuje pogardę.

Gość elderlezi
I nie potrafię sobie wybić jego z głowy. Że to tylko zwykły bawidamek, który łamie serca. On był moim marzeniem. Czekałam na niego tyle lat. Byłam najszczęśliwszą kobietą pod słońcem. Nie potrafię sobie wbić w głowę, że nie był mnie wart. A nie był, bo zakpił z mojej miłości i mojego bólu. Jak to boli. Chcę by się to już skończyło!