Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yamir

Problem z miesiączkowaniem, ew. zajście w ciążę

Polecane posty

Gość Yamir

Witam, z góry mówię, że jestem mężczyzną, mam 17 lat, ale mam pytanie natury kobiecej. Moja dziewczyna od 3-4 dni mówi, że leci jej z pochwy czerwono różowawy śluz, a ona już miała okres nie całe dwa tygodnie temu (około 25 września, a teraz pisze jest 11 październik- gwoli ścisłości). Twierdzi, że ją nic nie boli, ale martwi się, a ja także, że mogła zajść w ciążę. Rozumiem, że wiele ludzi zadaje podobne pytanie, mogą one być śmieszne, nudne, a czasem żałosne, ale wie pani jak to może być męczące? Więc, nie współżyjemy jeszcze, ale mamy te swoje "igraszki" najbardziej intymną jest, gdy leżąc bokiem ocieram się moim członkiem, a o jej pochwę, nie dochodzi do wytrysku, oboje się tym przejmujemy i nie dopuszczamy do tego, ale czy w ten sposób można zajść w ciążę? Prosiłbym o szybką odpowiedź. ps. już szukałem tyle na internecie, że wszedłem na tę właśnie stronę. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź, jeśli takie, bądź podobne pytanie było zadawane i jest udzielona odpowiedź na tym forum, pragnąłbym o link do właśnie tego działu i ew. po jakim okresie czasu można zrobić test ciążowy, który podałby najpewniej, czy moja dziewczyna zaszła w ciążę, czy nie. A i ona także ma 17 lat, wcześniej okres jej następował około 5-8 każdego miesiąca, teraz się przesunął na 25-30 Jeśli będzie trzeba udzielić jakichkolwiek informacji, proszę pytać, zapytam dziewczynę i udzielę odpowiedzi najszybciej jak się da.

skoro mówisz, ze okres był ok 2 tyg temu to to co teraz ma to może być plamienie ktore pojawia się podczas owulacji... nawet jeśli wcześniej nie miala plamień w trakcie owulacji, niewykluczone że tym razem to jest to szansa na ciążę podczas takich zabaw jest tak mała, że chyba praktycznie żadna... test aby był wiarygodny robi się w momencie gdy już się spóźnia okres, wtedy wynik jest pewniakiem, zwykle trzeba odczekać ze 2 tygodnie od "niebezpiecznej sytuacji" na przyszłość stosujcie gumkę do takich zabaw nawet, po co sie stresować niepotrzebnie pozdrawiam

Gość Yamir
Raczej nigdy nie miała, sam nie ma pojęcia co to jest, gdyby miała to pewnie by wiedziała. Dzięki za odpowiedź, na wet nie wiesz jak mnie uspokoiłeś. =) Już powiedziałem, że będzie trzeba kupować, bo za bardzo się stresuje, ona zresztą nie ma lepiej. Sto-krotne dzięki! =)

nie ma problemu :) plemniczki to nie komandosi ;) same do pochwy nie wlezą a skoro jeszcze bez wytrysku to już w ogole...

Gość Yamir
Nie mniej jednak szczęśliwy jestem pisząc jej smsa, co to może być, albo co to jest najprawdopodobniej. =)