blondynka113 0 Napisano Październik 11, 2009 Witam. Mam takie pytanie? Dzisiaj wziełam 3 tabletkę, czy okres bedę miała dużej niż zwykle? czy zdarza sie tak ze plamienie trwa z przerwami do 21 dni? pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sla18 Napisano Październik 11, 2009 Ja miałam miesiączkę dłużej i przez cały pierwszy blister miałam plamienie. Podobno przez 3 blistry można mieć plamienie i to jest normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co ty piepszysz Napisano Październik 11, 2009 jesli bierzesz tabsy to okres czyli krwawienie będzie trwać około tygodnia plamienia sie zdarzają w trakcie cyklu jeśli tabsy są zbyt słabe czyli mają za małą dawkę hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 11, 2009 wcale nie, przy pierwszym opakowaniu plamienia mogą trwać nawet przez całe to opakowanie, to jest bardzo powszechne i normalne na początku brania tabletek dopiero jeśli plamienie pojawia sie w trakcie opakowania, a tabletki bierze sie juz długo to świadczy to o tym że są za słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kass20 0 Napisano Październik 11, 2009 ja przy pierwszym opak. nie miałam żadnego plamienia ani nic.. a w 7 dniowej przerwie dostałam okresu i on trwał 3 dni.. wszystko w jak najlepszym porządku.. może to świadczy o dobrze złych tabletek ? jeżeli chodzi o ciebie? nie wiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach