Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjgfkfkgd

Jest mi przykro

Polecane posty

Gość bvgbvcxh
a co zrobily rok temu ?

Gość gjgfkfkgd
rok temu składałyzmy się po 2 dychy na 17 urodziny i kupiły mi finlandie zurawinową 0.7 czy jakos tak nie znam sie ...

Gość gjgfkfkgd
A miały 8 dych i dostałam tylko wódkę żadnej kartki czy tam czekolady

Gość gjgfkfkgd
Gdzie dla każdej z nich zawsze bylo wielkie sranie bieganie przez tydzien po miescie i szukanie prezentu ...

Gość gjgfkfkgd
fakt w tamtym roku nie mowilam co chce ...

Gość gdfhgdf
dziwne, powiem Ci ze ja bym tak tego nie zostawila

Gość kicia kiciaa
powtorze raz jeszcze, choc juz ide spac - nie warto tej znajomosc traktowac powaznie. Albo sie z nimi rozmow.Bo juz widze, kto tu jest kandydatem na kozla ofiarnego .... Ty sie zapytaj tej osoby co z nia rozmawials na temat prezentu dla Ciebie dlaczego nie kupily Ci kolczykow. Tylko obawiam sie, ze sie do reszty rozczarujesz poziomem kolezanek i ich stosunkiem do Ciebie. Na pocieszenie powiem - nie Ty jedna sie rozczarowujesz ludzmi. Lece spac..pa, na razie :)🖐️

Gość kicia kiciaa
aha - no i warto by bylo skonfrontowac jej zdanie ze zdaniem pozostalych dziewczyn. Ale nie draz za bardzo. Przecierp swoje, ale nie mysl o tym .To sa tak naprawde glpstwa wobec spraw doroslego zycia ale jestem w stanie zrozumiec, ze Cie to boli. One Cie nie wysluchaly, nie obeszlo ich Twoje zdanie i to ma znaczenie. pa.

Gość gjgfkfkgd
Najdziwniejsze jest to :D ze każda z osobna mnie pytała i to kilka razy . Ale ja nie mogę zakonczyc znajomości :( znam je po 15 lat :( cieżko takie cos zakończyć są dla mnie jak siostry ... chociaz przez pewnien czas moze juz troche mniej moze ze względu na to ze poznały inna dziewczyne . troche to dziwne ze znają ją ponad rok a traktują ją lepiej niz mnie

Gość gjgfkfkgd
ja wiem ze mój problem jest beznadziejny , ze ludzie mają poważniejsze ... masz racje jest niczym , po prostu głupstwem , nie wiem po co zakładałam topik :( robie za duzo szumu wobec takiego głupstwa ze mi sie prezent nie spodobał ... no cóż nie zawsze sie trafi w gust :(

Gość .nm
a Tyczego nie poznalas tej innej dziewczyny tylko one we 3 ?moze jestes dziwna jakas TY

Gość gjgfkfkgd
nie jestem dziwna ... nie bardzo chciałam ty tez nie chcialabys jej poznac gdyby odbila CI chłopaka kiedyś ;]

Gość gjgfkfkgd
a tak w ogole to myślałam ze inaczej traktuje się osobę którą zna się 15 lat i taką którą rok ?