Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enp1

Ile macie lat forumowicze?

Polecane posty

hmmmm....gdzies cie juz kiedys widzialem..... no to sie wpisz.....ile masz lat taki jest temat ps.wszystko???/ ps2....a kim naprawde jestes.....podaj prawdziwy nick:)

Pewnie, żemnei widziełeś już nie raz :D I czytałeś :D Twoją fanką wierną jestem :D A pod jakim czarnym nickiem piszę nie powiem :D Wstydliwa jestem :D Lat mam trochę :D Tak tyle :D

Oj żal mi, żal... Nie mogę napisać gdzie pisaliśmy razem, bo wyjdzie pod jakim nickiem to robiłam :D Oprócz Oleńki B. :D

Nie chcę, żebyś się rozczarował zbytnio. Nasza konwersacja nie była specjalnie zaangażowana :D Takie zwykłe pisanie na kafe. Nie jestem nikim specjalnym.

Trzydzieści lat minęło jak jeden dzień :D Na drugie tyle jeszcze przygotuj się a może i na trzecie :D Sto lat, sto lat i pamiętaj Ajron :D Życie zaczyna się po trzydziestce :D Prawdziwe życie :D Jędrek - czasami z kimś pisze nam się bardziej przyjemnie niż z innymi :D Dlatego wspomniałam o rozczarowaniu.

Tak spoglądam za siebie i stwierdzam autorytarnie - do du­py z tym życiem, jakoś mi się mało osiągnąć udało ... Jeśli kolejne 30 ma tak wyglądać, to ja się wypisuję

kmicic kurczę do muzeum sie jeszcze nie nadajesz chyba,ze jako upiorny okaz po spacerze;-)

mzonka......takich jak ja to juz wystawiaja z muzeum.....ale spacer przezylem,swierze powietrze gorskie dobrze robi na kaca.....:P serducho jeszcze bije choc nie ma do kogo juz...... ajron.....masz swoja Olenke???

no widzisz jednak serducho dla kogos bije:-) a Oleńka pięknie się do Ciebie uśmiecha...