Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna panna1

NAJGLUPSZA RZECZ JAKA ZROBILISCIE?!

Polecane posty

Gość trudna panna1

ja może zaczne (nie wymienie wszystkich bo pisalabym do jutra): * pobilam sie z matka * upilam sie i biegalam calkiem nago przy wszystkich * sypialam z chlopakami tylko dlatego, ze mi sie chcialo z kims spac (nic ze chlopak nie ten) * wyprowadzilam sie z domu majac 18 lat i nie widzialam sie z matka od tego czasu * zafarbowalam wlosy * przespalam sie z dwoma chlopakami jednej nocy * nie uzywalam prezerwatyw * stracilam kogos z wlasnej winy

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
moim jedynym niewybaczalnym błędem było to, że się zakochałam. Do dziś żaluję, bo nadal cierpię...

Gość ja non stop robię same głupoty
wszystko po pijaku :O

pomyslmy....zmarnowalam ponad 3 lata na gre w l2, zaplacilam 560 zeta za bron w grze :) to by bylo na tyle chyba...

Gość Kołczu
o kurwa mać za gre

Gość trudna panna1
Lubię chodzić na basen podczas okresu. Gdy zacznę krwawić w wodzie wyskakuję jak oparzona z basenu, wołając na cały głos:,,Rekin, rekin!!!" Sieję tym popłoch wśród młodzieży szkolnej:classic_cool:

Gość niech się zastanowię
wyszłam za mąż, wtedy uważałam to za świetny pomysł teraz żałuję bo nie dość że robię za kurę domową to jeszcze cięgle mi wszyscy dupę trują o dziecko już wolałabym być starą panną bez tych idiotycznych obowiązków i bycia porównywaną do znajomych którzy doczekali się juz trójki dzieci

Gość trudna panna1
gdy opalalałam się w lato samotnie na plaży, przyjechali ludzie z Ligi Ochrony Zwierząt, zarzucili na mnie sieci i próbowali z powrotem zepchnąć do morza :o

Gość trudna panna1
to byl podszyw i wzystkie inne wpisy pod moim nickiem tez beda bo oprocz pierwszego wpisu i tego zadnego innego tutaj nie umiescialam i nie umieszcze

Gość trudna panna1
wszystkie*

zaprzyjaźniłam się i ufałam niewłaściwej osobie :(😭 jeszcze coś durnego zrobiłam kiedyś przez co prawie wyleciałam ze szkoły :O

aha, i jeszcze nie potrafiłam pomóc osobie, na której mi bardzo zależało :( 😭 do dzisiaj tego żałuję i mi to nie daje spokoju :(