Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunetka28

Proszę o radę

Polecane posty

Gość Brunetka28

Witam Kochane Kobitki! Razem z moim mężem planujemy dzidziusia staramy się już 4 miesiące i nic ;( Powiem tylko że mam policystyczne jajniki i nie regularne miesiączki. Ostatnio zaczełam brać luteinę dopochwowo na uregulowanie cykli i oczywiście kwas foliowy. Czy któraś z was miała podobny problem? Może jakaś dieta? Czy może zazywać coś jeszcze? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) Pozdrawiam gorąco !

ja mam policystyczne jajniki i zaszłam w ciążę. szybko mi się udało. ja brałam bromergon na obniżenie prolaktyny. pomogło też obniżenie masy ciała. nie wiem jak mogłabym Tobie pomóc ale możesz próbować pytać

Gość Brunetka28
A to mozna zakupic bez recepty czy raczej trzeba wybrac się do lekarza? No mi też przydało by się zrzucić pare kilogramów? Długo była Pani na diecie przed planowaniem dzidziusia? Pozdrawiam!

u nas poszło ekspresem:) lekarze dawali nam kilka lat ... udało mi się w niecałe 3 miesiące schudnąć bardzo dużo- stosowałam dietę niskowęglowodanową(np. south beach). bromergon to lek na obniżenie prolaktyny. jest na receptę. ale warto najpierw sprawdzić co dokładnie szwankuje. robiłąś wszystkie badania?

Gość Brunetka28
Tak oczywiście te podstawowe krew, mocz też kazał obniżyć masę ciała i brać luteinę. Zastanawiam się jakie badania jeszcze porobić jestem w tym bardzo ciemna. mam nadzieję że się uda! Najgorsze to te nieregularne miesiączki

Gość Brunetka28
6 listopada mam wizytę u bardzo dobrego ginekologa w mieście mam nadzieje że coś poradzi :)

a na obniżenie masy ciała jeszcze raz polecam dietę niskoweglowodanową. schudłam 20kg w niecałe 3 mce