Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorisska

imię Izabela dla córci

Polecane posty

Gość dorisska

co myslicie o tym imieniu? jestem w ósmym miesiacu ciazy, mam miec corke, tak pytam , bo teraz juz mi sie niedobrze robi jak slysze imiona emilka, julka ,natalka, wiktoria, zuziek znam chyba z 15, kacprów na peczki, jakubówk tez, a izabela jakos tak inaczej, duzo zdrobnien, izka, izusia, izunia, izulka, izabelcia , izula itp mam juz synia grzesia , niby pospolite a teraz rzadkie

Gość roki500
mi osobiście się podoba,ja mam Weronikę. Pozdrawiam

Gość na35
mi sie nie podoba nie jestem fanem julek oliwek itp. ale Iza to jakos z lizaniem sie kojarzy :P może Marta? :]

Gość dorisska
haha z lizaniem :) dobre, ale w sumie jakby sie uprzec to do kazdego mozna sie przyczepic imienia ja osobiscie nic nie mam do imion tych co napisalam wczesniej sa sliczne ale teraz bardzo modne i popularne w sumie, marta mi sie zle kojarzym te marty ktore znam nie sa milymi osobami

Gość niestety Isabel
Marcinkiewiczowa :o

Gość dorisska
no kurcze to jest jakis argument nie pomyslalam o tym , ale mimo wszystko jeszcze sie nie zniechecilam ;)

Gość to nie my mamy
myśleć o imieniu tylko Ty. Nie możesz usiąść z partnerem i razem coś wybrać, przecież to będzie Wasze dziecko a nie dziecko kafeterii :O To Wam to imię musi się podobać a nie nam. Ps. moja babcia ma papużkę Izunię więc wszelkie IZY kojarzą mi się z papugą

Gość tez iizka
w sumie ladne.........ja mam tak na imie :)

Jakbyś się zdecydowała na Izabelę to daj przez jedno "l". Ja mam przez dwa - i przeczytałam kiedyś, że to bufoniasta forma tego imienia, powstała we Francji. :(

Gość dorisska
maz sie zdal na mnie, ale milo jest sie zapytac co sadza o tym inni ludzie, bo mi kazdy przytakuje, niby to ja wybieram ale jakos tak zachcialo mie spytac:)

Gość dorisska
mi sie spytac * tak przez jedno L :) tez tak mysle a papuga izaunia uuu ma babcia fantazje hehe

Gość dorisska
nikt nie klika ide spac

Iza dobrym imieniem jest :) Oczywiście przez jedno "L" bo przez dwa to niestety Izabellllla Łęcka mi się kojarzy :( przykro mi, nie chcę nikogo obrazić.

Gość Lateks
Izabela w pory strzela

Gość gość
Izunia - tak nazwałem swojego kota.