Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ice fruit

facet kłamczuch

Polecane posty

Gość ice fruit

moj facet notorycznie kłamie ,np dzisiaj powiedział mi że rano siedział i wysyłał maile w sprawie pracy i zeszło mu to az z godzine czasu , nie było by w tym nic dziwnego gdybyśmy nie mieli wspólnej skrzynki ,sprawdzałam poczte i była wysłana tylko jedna wiadowmośc i to godzine wczesniej niz mi o tym powiedział...:O nie wiem co mam zz nim zrobic ciagle łapię go na jakis kłamstwach ,mam go dosyć

Gość co za ciotaaaaa
żeby miec wspólną skrzynkę ze swoją babą? o_O

Gość ice fruit
:D nie takie zadawałam pytanie ale mam wspólny komp. i nie potrzebne nam osobne skrzynki

Gość tak mysle
nie czepiaj sie pierdow....bo ucieknie od ciebie..... oni zawsze klamia ....;-)

Gość ice fruit
zawsze kłamią ,spoko fajne podejście ale czy nikogo nie zastanawia dlaczego?

"zawsze kłamią ,spoko fajne podejście ale czy nikogo nie zastanawia dlaczego?" - Nie zawsze, tylko wtedy gdy ktos potrzebuje godzine czasu. A jak w tym czasie bynajmniej cofa do tyłu to już nieodzownie kłamiemy :P A odnośnie tematu - rozumiem, że zabroniłas swojemu facetowi mieć własny adres mailowy i nie widzisz nic złego w wysyłaniu CV z adresu np.: "dorotka_i_misiaczeq@buziaczek.pl"?

"dorotka_i_mis iaczeq@buziaczek.pl" :D Może własnie z tej skrzynki wysłał tylko jedna wiadomość. Pewnie do wysyłania CV załozyl inna skrzynke . Ale ciężko na to wpaść.

"dorotka_i_mis iaczeq@buziaczek.pl" :) jakbym miala taki adres mailowy tobym go tez nie używała do wysyłania CV. nikt tego nie potraktuje poważnie...

Gość kurde pewnie autorka
miala na mysli wspolny program do maili . My tez tak mamy - jeden program - dwa rozne adresy mailowe i po prostu jest to widac jak na dloni... ale na to juz ciezko wpasc ?? :O

"i do tego tempa jak bucior pana mietka, żeby nie skojarzyć że takie kłamstwo łatwo sprawdzić" - Najłatwiej sprawdzić usunięte wiadomości:P Proponuje zaraz po lekturze słownika ortograficznego :P

"kurde pewnie autorka miala na mysli wspolny program do maili . My tez tak mamy - jeden program - dwa rozne adresy mailowe i po prostu jest to widac jak na dloni... ale na to juz ciezko wpasc ??" - nie każdy trzyma szklaną kulę na biurku :P

Gość kurde pewnie autorka
i czarnego kota pod biurkiem ? ;)

Gość www.tnij.org/tatix
Każdy powinien miec swojego maila,na miejscu tego faceta założyłbym własne konto na innym portalu

"i czarnego kota pod biurkiem ?" - o miotle w kącie nie wspomnę ;) "Każdy powinien miec swojego maila,na miejscu tego faceta założyłbym własne konto na innym portalu" - koniecznie na innym portalu, założenie na tym samym świadczy o cipowatości :P

Gość niektorzy tak maja
Najgorsze jest to, ze jak ktos klamie w malych sprawach, to bedzie klamal w wiekszych. Niestety. Nie ma nic gorszego, niz facet klamczuch, albo sie mozna tym nie przejmowac, albo sie wpada w syndrom niedowierzania czemukolwiek. Rozstalam sie z takim gosciem, bo zycie z nim bylo udreka. Pod koniec nigdy nie wiedzialm, czy klamie, czy mowi prawde. Beznadzieja.

Każdy powinien miec swojego maila,na miejscu tego faceta założyłbym własne konto na innym portalu" ale Outlook Express ten sam :)

ice fruit słów kilka do autorki :) jest kilkanaście powodów na prawdomówność twojego faceta :) jedne z wazniejszych to ... 1/ mógł wysłac to z innego meila 2/niekoniecznie musiał wysyłac zgłoszenie po przez meila istnieją gotowe formularze na stronach internetowych zakładów pracy Jesli sie chce coś widzieć pomimo ...to i tak sie to zobaczy :)

Gość ja z mezem mamy
jeden laptop ale ze 4 skrzynki...i na wszystkie 4 wchodze codziennie...na jednej oferty pracy, na drugiej zakupy z neta, na dwoch pozostałych stare jakies maile, foty itd:P