Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimowolimam

pozwól zyc

Polecane posty

Syt jest prosta,ja jedna ich 2,jeden z nich to mój ex z którym bylam przeszlo 4lata,ale on mnie rzucil rok temu,drugi to mój obecny od 3miesięcy.Obaj sie znają,przyjaznią,sa nawet dalekimi kuzynami,ex nie wie,ze ja i jego kuzyn to cos więcej niż wspolne wypady,czy kumpelstwo.Z moim nowym facetem jestem szczęsliwa,lecz nie potrafie przestac myslec o bylym,czy to mozliwe,zeby kochac dwóch?dodam,ze ex ostatnio zapytal mnie czy jeszcze o nim,o nas mysle,czy nie spróbowac ponownie,a co mam zrobic?

to nie jest takie proste,minęlo tyle czasu od zerwania,lecz ja nadal cos do niego czuje,z drugiej strony mój obecny facet jest jego calkowitym przeciwieństwem i to w pozytywnym znaczeniu,na każdym kroku widac,ze mnie kocha,że dalbym mi wszystko o czym tylko zamarze,ale jest jeszcze mój ex.Czy mozna wrócic do tego co bylo przeszlo rok temu?tak po prostu bez uwag,złośliwości i żalu?rzeciez on nie wie o moim nowym związku,wiem,ze musze mu powiedziec,lecz nie chce stracic ani jego ani mojego nowego faceta.Nie gram na dwa fronty,gdyż Adam(mój obecny) wię o ex,o tym,ze on chce wrócic

no tak jak powiesz ex o nowym związku to pewnie juz nie będzie chcial do ciebie wrócic,musisz mu powiedziec i zobaczysz jak sie dalej sytuacja potoczy

Wiem,że musze to zrobic.Skrzywdzę jego,nowego faceta i na końcu siebie.Nie rozumiem facetów,tyle razy mial okazje do mnie wrócic kiedy bylam sama,czekalam na niego,a nagle on teraz sie obudzil i chce powrotu?bo kobiety trzeba zdobywac a nie miec dane od razu z kims byc- mit zdobywcy?byłam jego,kochalam go,ale teraz w moim zyciu jest Adas,on jest naprawde cudowny.wiem,ze teraz to nie ma znaczenia,ale cechą która mnie przesladuje jest moja i jego tusza.Ja jestem raczej osobą przy kości,nie należe tez do osób niskich,ntomiast Adas to taka typowa chudzinka niewiele wyższa ode mnie(może z 2cm),przy której ja wyglądam bardzo potężnie i zarówno z jego rodziny,jak i z mojej słychac dziwne komentarze o naszym dopasowaniu,natomist mój ex wyższy ode mnie o 30cm,potężniejszy,wiem jak to brzmi lecz nie moge pozbyc sie tego typu skojarzen....

Gość kkkkkkiiiiiiiiikkkkkkkk
zal

Myslicie,że jest tak łatwo byc w takiej a nie innej sytuacji?byly proste reguly,ułozylam sobie jakos zycie a tu niespodzianka i to wraca,jakies wspomnienia,wspolne chwile,a tu z drugiej strony mój nowy facet,ktory nigdy mnie nie zawiódł