Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pat19nascieUK

czesc

Polecane posty

Gość from the halls of montezuma
potrzebny pełen pakiet dokumentów. test ciążowy, test gimnazjalny i test na niepełnosprawność psychiczną. jak nie masz to won 🖐️

Gość oczywiście że tak
konieczne jest też udostępnienie widoku tzytzków i tzipki, bez tego konto jest tylko na jeden dzień

A bez aktualnego testu ciążowego nie wolno zakładać topików pt. "Pomocy ! Jestem w ciązy" :(

Gość oczywiście że tak
a propo Norika a gdzie zdjęcie Twoich tzytzków??!!

tylko tzytzki wam w glowach :) a moze tak przyjazniej nowa forumowiczke przyjac do rona milosnikow kafeteri? nie ladnie tak z waszej strony :P

Norika:) no wlasnie widze o co chodzilo z tym "powodzenia":) Cze Daniel :Dhy ide polazic i pcozytac wasze dyskusje hmnn ciekawe czego sie dowiem :D podejrzewam ze bedzie wesolo

Pat-ysia w koncu sie pojawilas .Pytanie wstepne :czy przygotowalas zdjecia i testy (>.-) Swoich nieudostepnie kochana Czesc Daniel juz gdzies Cie Czytalam ,widze ,ze skaczesz po tych topikach ... jak ja .

Pat-sia ale to niezbedne jak widac .Tyle Cie nie bylo ,myslalam ,ze juz masz caly plik w garsci Hahaha.

Pomaranczwy Wklejaj swoje zdjecia i nie wymagaj od ludzi rzeczy malo mozliwych.Ach Ci faceci ,tylko o jednym mysla .

Ide spac bo u mnie 2 00 w nocy .Ciezki ranek mnie czeka .Zycze milej zabawy .Jutro tu zajze ,jak ten topik jeszcae bedzie.

ale moj topic stal sie popular :D Co do zdjec;p to ja tu nie widze zeby ktokolwiek je mial:) heheh "tzytzki" Norika to gdzie mieszkasz? Dobranoc:)