Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panienka niczym wisienka

Problem z TPSA - POMOCY!

Polecane posty

Gość Panienka niczym wisienka

Miałam umowę z TPSA na czas nieokreślony, zrezygnowałam z ich usług, przepisałam telefon stacjonarny na Orange i pod ów telefon podłączyłam Orange FreeDom (internet). Niedługo później zadzwonił do mnie pracownik TPSA z informacją, że rachunki za telefon w TPSA muszę regulować jeszcze przez 3 (sic!) miesiące od zakończenia umowy - w efekcie mam płacić kasę Orange (telefon + internet) i TPSA (telefon) jednocześnie, przy czym z usług TPSA już przecież nie korzystam. Jak z tego wybrnąć? Co się stanie, jeśli jednak nie będę regulowała rachunków TPSA - bo niby z jakiej racji?

Gość zobacz co jest w umowie

Gość MamZawszeeeRaccjee
dlaczego nie zapytałaś się, w ktorym punkcie umowy jest taki zapis, ze masz placic jeszcze 3 miesiace? zadzwon do biura obslugi i zapytaj - dlaczego, i gdzie jest tak napisane. Jesli pokazą jasno i wyraznie, a Ty to podpisalas kiedys - to lepiej zaplac...

Gość kakakakaka
W UBIEGŁYM ROKU MIAŁAM PODOBNĄ SYTUACJE.Powiedziałam nie zpłacę,bo moim zdaniem to jest niezgodne z regulaminem. Toczyłam z TPSA wojnę i wiesz co dobrał sie do mnie windykator i maliczył jeszcze odsetki.Straszyli mnie sądem. No i zapłaciłam zeby mieć spokój.