Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

Duchy mnie strasza!!!!!!!

Polecane posty

Gość AłaPugaczowa
jak masz tanie mieszkanie to już wiesz czemu. I tyle. :( Ja też wiem czemu ten wynajem był względenie tani...oj wiem :(

chyba za duzo horrorów ogladasz......... wiele klamek mozna dac na dol i do gory a drzwi sie zawsze otworza, pewnie nigdy tego nie zauwazylas, a klamka sie pewnie zaciela, z lozkiem to poprostu mozg ci płata figle, mnie tez sie kiedys wydawalo ze moją noge sciskala wielka tarantula (co czułam bardzo mocno) ale stwierdziłam ze to poprostu wyobraznia ( chociaz nie myslałam o pajakach w tamtej chwili ani tez sie ich nie boje) i przestałam to cos odczowac. dopoki meble sie same nie przesowaja ani nle lewituja to narazie wstrzymaj sie z wzywaniem egzorcysty...

Gość adsm
Też uważam że wzywanie egzorcysty to głupi pomysł. Klamka mogła się zepsuć jak Ci pisałam. Warto wymienić ją na nową lub ją naprawić. Daj sobie na razie na wstrzymanie z egzorcystą a wyobraźnia niestety czasami potrafi płatać figla.

Gość WYSTRASZONA1234
TEŻ MAM HISTORIĘ, twoja historia jest banalna...klamka sie zepsuła i już. A ja w pracy codziennie mam tak, że korzystając z WC słysze że na górze też ktoś własnie korzysta- początkowo myslałam ze to zbieg okolicznosci ale nie! Byłam pewna potem żee nikogo tam nie ma, a dżwięk sikania był słyszalny za każdym razem kiedy jestem w WC. Juz sie tego nie boje.... ale czy to duch, dom ma 300lat wiec może tak.

tez tak gadałam osobom ktore cos takie spotkało, ale teraz sama z tym jestem i rozumiem te biedne osoby i to nie moja wyobraznia, bo jakos nigdy wczesnije lozko mi sie nie ruszało

Gość mmammammia
Ciekawa jestem czy poradzilas sobie z tym duchem? Mysle, ze w takich wypadkach jednak warto poprosic egzorcyste o pomoc. Wiem, ze niektorym ciezko uwierzyc w takie historie, ale one naprawde sie zdazaja i to wcale nie tak rzadko. No i po co sie meczyc i bac?