Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrota1

nie moge sobie poradzić z rozstaniem

Polecane posty

Gość wrota1

jestem jednym kłebkiem nerwów, nie spie nie jem ostatnio źle mnie traktował ciagle sie czepiał nie miał czasu spedzał z kolegami ale dzwonił co 2 h powiedziałam w końcu dosyć mam dość i sie rozłaczyłam myslam ze zadzwoni a to juz pare dni ciszy:(

Gość musisz byc silna
usuń jego numery i nie odzywaj się. wiem co mowie. im wczescniej o nim zapomnisz tym lepiej

Gość wrota1
jak cholera boli nie odezwe sie bo co to by znaczyło ze zgadzam sie na takie traktowanie on tez pewnie sie nie odezwie dzisiaj byłam dostepna gg on tez sie zrobił dostepny -jak nigdy ale cisza

Gość wrota1
to nie chodzi ze jak dzieci ale po co mam sie pierwsza odzywac skoro ja powiedziałam dosc? myslałam ze przemysli swoje zachowanie i zacznie zabiegac a tu cisza

"..Siedzimy obok obojętni Wobec siebie jak turyści Wystukujemy rytm Nie będzie tanga między nami Choćby nawet cud się ziścił Nie pomoże nic Chociaż płyną ostre nuty W żyłach płonie krew Nigdy żadne z nas do tańca Nie poderwie się Bo do tanga trzeba dwojga Zgodnych ciał i chętnych serc Bo do tanga trzeba dwojga Tak ten świat złożony jest.." smieszni jestescie. niedlugo spodziewam sie gluchych telefonow, z zastrzezonego numeru, lub smsa pomylki, z opisem jak sie swietnie bawimy z kims.

wrota1 to nie chodzi ze jak dzieci ale po co mam sie pierwsza odzywac skoro ja powiedziałam dosc? myslałam ze przemysli swoje zachowanie i zacznie zabiegac a tu cisza zachowalbym sie identycznie jak Twoj facet. Dosc, znaczy dosc. koniec. fin. the end. napisy koncowe. nastepnym razem napisz/powiedz - nie godze sie na takie traktowanie, przemysl to i odezwij sie.

Gość wrota1
na pewno nie bede dzwonić z zastrzezonego numeru albo sms pomyłki po co? to było dobre jak sie miało kilkanaście lat

Gość musisz byc silna
skoro jego zachowania cię męczą to zerwij kontakt. mam nadzieję ze znajdziesz w sobie siłę aby to zrobic bo np. ja nie potrafię i znowu cierpię przez swoją głupotę. za kazdym razem sobie mowie ze jak znowu napisze to nie bede z nim gadac ale nie moge nie odpisac :| skomplikowane.

Gość wrota1
tak powinnam tak powiedziec ale jak by mu zalezało to by napisał zadzwonił i tp a jemu widze to na reke było tylko na to czekał

Gość wrota1
wiem to jest trudne szkoda ze miłosc (niespełniona) nie przeczodzi na pstryknieciem palcami

Gość wrota1
słuchaj poprostu myslałam ze zrozumie ze ostatnio zle sie zachowywał zadzwoni sorki bedzie oki przepraszam .... a tu cisza a ja wiem ze nie zawiniłam starałam sie to on ostatnio nawalał

Gość wrota1
jakby mi zalezało to tak przeciez to on nawalał to nie zrodziło sie mam dosc w ciagu jednego dnia rozmawiałam o tym kilka dni a on znowu to zrobił to co miałm powiedziec super rób tak dalej mi to odpowiada?

Gość zostałam sama
Powiem ci tylko tyle, jeżeli naprawdę go kochasz i wiesz ze on kocha ciebie to odezwij się do niego i powiedz ze chcesz porozmawiać o tej sytuacji. Nie pokazesz tym że godzisz się na złe traktowanie, tylko że zależy ci na nim. facet jest dumny, pamietaj o tym, jeżeli chcesz to ratować to zrób wszystko by tak było, jezeli nie doceni tego to znaczy że mu nie zależało i dobrze że się skończyło. Ja tak zrobiłam, teraz wiem że zrobiłam wszystko żeby ratować miłość i jestem z tego dumna, ale on okazał się nie odpowiednim partnerem....

Gość wrota1
słuchaj ja wiem ze to nie wstyd przyznać sie ze sie kocha i walczyć tylko wiesz co ja juz za duzo razy 1 reke wyciagałam i on wie ze zawsze ja przyłaze

Gość zostałam sama
aha no to zmienia posatć rzeczy. Daj mu troche czasu i sobie też. Ochłoń troszeczkę, zrób cos dla siebie. Przemyśl czy warto i czy chces dalej w to brnąć. Jak sie odezwie to dobrze, przeprowadz stanowczą rozmowę i daj mu szanse wyboru niech powie czego chce. Nie rań siebie bardziej, bo nie ma nic gorszego jak samemu sobie zadawać bół z powodu drugiej osoby.... Ps. wiem jak to boli i ściskam gorąco, głowa do góry aż zobaczysz chmury, wszystko ma swój cel, pamietaj o tym

Gość wrota1
dla mnie dosc oznaczało dosc tego traktowania bo sobie na nie nie zasłuzyłam jesli komus oddaje sie serce oczekuje sie tego samego

Gość zostałam sama
mądre słowa, nie mam co płakać, trzeba iść do przodu jak wiesz że komuś nie zależy to nie ma sobie co krwi psuć i szarpać zdrowia .....

Gość wrota1
tylko on ma 2 twarze raz mowi jak kocha a zaraz potem zlewa

Gość zostałam sama
może on nie do końca rozumie znaczenie słowa kocham, albo nie dojrzał jeszcze do poważnego związku, weź to pod uwagę....