Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie byłam w szkole

NIE BYŁAM DZISIAJ W SZKOLE I TERAZ MAM Z TEGO POWODU WYRZUTY SUMIENIA

Polecane posty

Gość nie byłam w szkole

na serio niby to nic takiego ale jakos tak dziwnie się czuję :| ma tez tak ktos ?

Gość asgsgs
ja dzis tez spotkalam sie z kolega zamiast isc do szkoly i teraz jakos tak mi dziwnie :/ wolalabym juz tam isc mam straszne wyrzuty sumienia :(

Gość nie byłam w szkole
liceum. nie poszłam bo bolał mnie brzuch i prawdę mowiąc boli do tej pory. to juz drugi dzien nieobecny w ciągu roku szkolnego :|

Gość na wyrzuty będzie czas
no co Wy, jakby tak się zastanowić to w życiu nie ma nic piękniejszego niż spotkanie z drugim człowiekiem i te chwile lenistwa, kiedy można pomarzyć, popatrzeć na piękno przyrody, posłuchać fajnej muzyki. Jak człowiek umiera to ma dopiero wyrzuty sumienia, że tego nie robił, nie cieszył się życiem, nie zrywał z lekcji, nie poczuł smaku przygody. Moja pani profesor na studiach mówiła, że tylko nauka nadaje sens życiu, ale to była bardzo smutna, samotna, zgryźliwa osoba...może nawet ją rozumiem, jej przerost ambicji, chęć bycia doskonałą w tym co robi sprawił, że zapomniała jak to jest być szczęśliwą, a szkoda bo w oczach widać, że to fajna babka była...