Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominka90

Proszę pomóżcie!!!, wszystko prawidłowo????

Polecane posty

Gość dominka90

czy miałyście kiedyś cos takiego, że w trakcie brania tabletek pojawił sie okres i lekarz zaleził odstanienie tabsów na 7 dni jako przerwe i po 7 dniach znowu??? bo ja tak mam i dziś mam 5 dzien tych nowych tableke po 7 dniowej przerwie i wczoraj sie kochalam czyli w 4 dniu brania nowego opakowania. Co prawda nei do konca ale chyba nie powinnam sie obawac ciazy??? lekarz nie mowil nic o dodtakowym zabezpieczeniu

Gość dominka90
doradzcie mi prosze bo nie wiem czy ten lekarz nie popelnił bledu!!!!

Gość dominka90
pomoze ktos tutaj????

Gość dominka205
halllllllllllllllloooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niech ktos mi powie

mysle ze pierwsze tabsy nie utrzymywaly ci cyklu. Powoli napisz jeszcze raz o co chodzi bo w ogole nie zrozumialam pierwszego posta

Gość dominka205
btalam yasminelle, w trakcie brania ktoregos z opakowan wystapilo krwawienie, a zostalo mi 4-5 tabletki. Poszlamdo lekarza i powiedzial zebym odstawila te tabletki (tzn zrobila 7 dniowa przerwde nie przyjmujac tych ostatnich tabletek) po 7 dniach mialam zaczac inne tabletki no i tak wlasnei zrobilam. W 4 dniu brania nowcych tabletek kochalam sie ale nie do konca, a lekarz nei mowil mi o zadnych dodatkowym zabezpieczeniu, to mysle ze chyba nie mam co sie obawiac ciazy??