Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madsss

NAJMODNIEJSZY CIUCH JESIEŃ/ZIMA 2009

Polecane posty

Gość Madsss

Dawajcie typy swoich "must have" na bieżący sezon. Co kupiłyście, a na co zamierzacie dopiero zapolować?

Gość fly...
ta kurtka to byla modna 2 sezony temu teraz to w niej polowa ludzi chodzi

Gość Delibretta
fly, widać, że nie bardzo masz pojęcie... W dżinsach chodzi co druga dziewczyna na ulicy i co z tego? Są rzeczy, które nie wychodzą z mody, a należy je umiejętnie łączyć z innymi ciuchami i dodatkami, żeby wyglądać oryginalnie i stylowo.

Gość Madsss
Mi tez podobały się takie kurteczki zeszłej jesieni. Ale teraz są one pospolite, szczególnie w kręgach gimnazjalnych blachar, a od tego stylu wręcz mnie odrzuca :-O Że też te młode siksy tak zbeszcześciły taki piękny ciuszek :(

Gość Deli....czy kryptoreklama
to twój sposób na sprzedaż tej kurtki???? a eko skóra to szajs!!!człowiek w tym pływa,bo ciało nie odprowadza prawidłowo wilgoci i łatwo się przeziębić!takie coś nadaje się jedynie na torbę a nie zeby w tym chodzić(nie mówiąc już o większej aktywności),jedynie prawdziwa skóra spełnia wymagania(ale to już pewnie dla niektórych kwestia ceny)...

Gość Madsss
Też myślę, że eko-skóra to szajs - zwykły plastik. Po za tym to na takie kurteczki jest już za zimno. Nie dość, że cieniuchne to bardzo skąpe. Odkrywają zazwyczaj pół brzucha. Jak wiadomo o tej porze roku w naszym klimacie to niezbyt zdrowe :-O

Gość fly...
owszem ale przeczytaj TEMAT!!!!!!!!!najmodniejszy...a ta kurtka napewno do takich nie nalezy bardziej do uniwersalnych!!!

Skorzane legginsy, tuniki, buty na wysokich slupkach i platformach, kozaki lateksowe za kolana, kolorowe rajstopy(glownie fiolet, zgnila zielen i akwamaryna).

Gość fly...
dlugie koszule z paskiem pod piersiami i podwinietymi rekawami

Gość Madsss
O, kolorowe rajstopy to super pomysł. Niestety ja ze względu na moje baleroniki nie moge za bardzo sobie na nie pozwolić :( Ale kozaki lateksowe??? nie...

Gość Madsss
Ale chyba tylko do sypialni ;)

Gość Michalinka333
Długi, gruby, szary i przede wszystkim baaardzo ciepły kardigan! Od tygodnia w mojej szafie :D

Gość na---marginesie
a gdzie kupiłaś taki cardigan?

Gość Michalina333
W C&A. Bodajże 119zł

Gość Madsss
No to może ja się pochwalę, że zakupiłam szare zamszowe botki - pewnie pasowałyby do Twojego kardiganu Michalina :D Planuję upolować jakieś "wierzchnie okrycie jesienne" (właściwie zimowe też by się przydało) - ale nie wiem czy kurtka czy płaszczyk? Może mi coś podpowiecie?

Gość Madsss
Wiecie najlepszy na jesień byłby dla mnie klasyczny beżowy trencz. Uważam, że to ciuch kultowy tak jak mała czarna. Ale, kurcze, nie ma nigdzie prostego bez zbędnych ozdób i udziwnień płaszczyka :(

Gość Laylaa
Lateks i skóra/eko skóra rządzą. Na topie są takie legginsy, skórzane rurki oraz oczywiście kurteczki. I wlasnie jest w tym bardzo wygodnie i komfortowo :)