Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ololololololololol

widzicie tą reklamę Activii na kafeterii?

Polecane posty

Gość ololololololololol
ooo, pierwszy podszywacz :D pierwszy raz ktoś się podszył pod moją osobą na kafeterii :D miło poznać podszywacza :D

Gość ololololololololol
czy taki szlag wygląda obleśnie na piersiach? :O

ololololololololol = to ja :D Lasiodora Parahybana :D nie chciało mi się normalnie zalogować, ale coraz więcej podszywaczy, więc jestem zmuszona użyć mojego czarnego nicku :D elooo :D a na piersiach to nie wiem, bo nie posiadam takiego szlaku :D

Gość kicikicimiaumiau
może i obleśny ten pępek, ale swoje zadanie spełnił... Zwróciliście uwagę na reklamę i dzięki temu będziecie pamiętać o produkcie...

I bez reklamy pamiętam, bo moja stara uparcie wierzy, że Activia jej w czyms pomoże i połowę lodówki mam tym zawaloną :classic_cool:

kicikicimiaumiau -> racja, spełniła ta reklama swoją funkcję - zapamiętamy :D ale są na to lepsze sposoby widziałam kiedyś reklamę, gdzie wielkimi literami było napisane: NIE CZYTAJ. Od razu przeczytałam od góry do dołu całą reklamę :D więc jak widać, są lepsze na to sposoby. Bo nie zraziła mnie ta reklama, jedynie zapamiętałam ją bardzo pozytywnie - ze względu na chwyt marketingowy.

z tym, że nie wydaje mi się, żeby to był taki zamierzony chwyt reklamowy nikt nie robi specjalnie błędów ortograficznych w reklamach, bo to świadczy o braku podstaw, co wiąże się z niekompetencją pracowników takiej firmy. A dalej z tym, ludzie zaczną myśleć coś typu: "skoro takie błędy zrobili (graficzne i orfograficzne), to może i chemików/specjalistów od żywności też nie mają zbyt dobrych"? mnie ta reklama negatywnie nastawiła do Activii

Gość seretyunqa
Mnie ta reklama wrecz odrzucila od Activii - mam teraz wrazenie, ze otworze Activie a tam beda takie farfocle jak na tym pepku :O Bleeee!!!! Ja juz na pewno "WOGOLE" ;-) nie kupie Activii.

Gość danie danina
a na reklamie tepeesa jest mój znajomy....ale przypał, muszę mu pojechać

Gość no gdzie. daj linka
gdzie ta reklama bo ja jej nie widze. a tu dzis caly dzien gadka o jakims pepku.........???

Gość goethek-K
Czepiacie się włosków w pępku ... u mnie jest ich nawet więcej ;) ale ta reklama aż mnie zachęciła aby przejśc przez Activiowy Quiz :-) hehe, ale mnie napadło. Wyszło, że w sumie to się, aż tak źle nie odżywiam... poprawiło mi to nastrój :-) ale z reklamami w radio to Activia przesadza ...moj 3 letni bratanek mowi sloganami reklamowymi, że Activia ma bakterie aci regularis (czy jak to sie tam pisze) i że poprawia trawienie etc. , kurcze, ja sie jeszcze jakos obrnię przed komunikatem reklamowym (choć pewnie nie do końca) ale taki mały szkrab łyka wszystko jak "pelikan" ... :/

:D Poprawili byka :D Ale pępka chyba nie... Nie przyjrzałam się pępkowi na początku nadawania reklamy.

Gość pijawka niezalog.
wedlug mnie jest blad w 7 punkcie quizu :P Odpowiedzi na pyt. sa bez sensu.

Gość ale ten pępek jest obleśny
:o