Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona krejzolka

wczoraj przywalilam mojemu facetowi

Polecane posty

Gość zagubiona krejzolka

mam problem jestem w ciazy i wczraj mialam straszne nerwy moj facet wrocil po pracy jak zwykle wieczorem mieszkamy w anglii i on pracuje na farmie zanim zaszlam w ciaze pracowalam razem z nim jest supervisorem-nadzorca i teraz ma taki okres ze wstaje rano wraca o 19 22 lub pozniej najgorsze jest to ze ja nie potrafie zrozumiecjak bardzo on jest zmeczony i choc stara sie ze mna rozmawic jak sie polozy to ja cos do niego mowie a on zasypia :(:( i wczoraj...... własie tak bylo a mi juz nerwy puszczaly ze siedze cale dnie sama od 6 tyg a on nie ma dla mnie nawet chwili i zaczelam go budzic a on i tak zasypial zaczelam go szurchac szczypac i bic lekko po twarzy w koncu mu przywalilam raz 2 3 i on mi oddal lekko tak na zarty zebym sie uspokoila a ja przegryzlam sobie wargei zaczela mi leciec krew i sie zaczelo zaczelam go tak bic ze mial juz mnie dosyc i nie spal do 2 w nocy bo go zaczepialam przepraszal mnie kilkanascie razy przytulal caloal a ja mu po zlosci ze ma wypier..... wiem jestem zalosna teraz juz jest dobrze rozmawiam z nim i wg ale wiem ze to byla moja wina bo nie dosc ze jestem nerwowa to ta ciaza mnie stresuje siedze sama i mam bardzo zle mysli i nie mam nawet z kim o tym pogadac ...... jestem walnieta ze go uderzylam pare razy i strasznie zaluje mozecie mnie zbluzgac a ja przyznaje sie do winy tylko powiedzcie mi jak w ciazy opanowac stres jesli wkurzam sie bardziej zaczynam plakac nigdy tak nie mialam nie iem co sie dzieje !!!!!!1

Gość zagubiona krejzolka
nikogo nie zainteresowal moj temat :((((((((((((((((

Gość zagubiona krejzolka
:(

Gość zagubiona krejzolka
wiem zalosny temat ale nie mialam sie gdzie wyzalic !!!!

Gość zagubiona krejzolka
smutno miiiiii

Gość zagubiona krejzolka
nogogłaszczka wiem nie kazdy jest taki ale on naprawde taki jest pracuje na nas nawet nie jestsmy po slubie przeciez nie musi tego robic a zaczol tak od kiedy sie do niego wpowadzilam pracowalam razem z nim a on nic odemnie nie chcial a jak zaszlam w cize zakazal pracowac nie potrafie go docenic:(((

No ale skoro wiesz, że nie potrafisz go docenić, to już jest pierwszy (i chyba najważniejszy) krok, żeby coś z tym zrobić :) Zadbaj czasem o małe przyjemności dla niego. Tylko bez szaleństw, bo skoro w ciąży jesteś, to odpoczywać musisz :) No i przeproś i wytłumacz, że to hormony czy cośtam i że strasznie Ci z tym źle.

Gość zagubiona krejzolka
kocham go nad zycie za to jakim jest wszytko robie z mysla o nim tak jak bym zwariowala ale przy nim nie ptrafie tego ukazac nie wiem moze chce pokazac ze jestem twarda???

To mu to powiedz :) Albo napisz, jak Ci trudno o tym mówić. Swoją drogą jeśli wyślesz mu list, tak normalnie pocztą, to powinien docenić. W erze maili i smsów taki gest jest czymś wyjątkowym :)