Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysia8520

przedszkolanki potrzebuje rady!!

Polecane posty

pracuje od wrzesnia w przedszkolu w grupie 5 i 6 ltakow ucze tam 2 godz x 2 tyg jedna grupa liczy 26 osob -rowniez dziecii z ADHD tam sa problem zaczyna sie jesli chodzi o dyscypline wogole mnie nie sluchaja;|( jeden dzis powiedzial do mnie Ty pizdo! nie iwem co mam robic;(

Gość trzeba zgłębic troche
literatury. Co do dyscyliny najlżejsza pozycja to chyba :"jak mówic żeby dzieci słuchały..." O ADHD znajdziesz sporo w internecie. Bądź stanowcza , nie staraj sie byc od razu "ulubiona panią" Działaj na zasadzie marchewki a nie kija :)

wychowawczynie rozmawialy z rozicami a rodzicie stwierdzili ze to nie ich problem bo ich dziecko jest grzeczne;(

Nie słuchają Cię, bo pewnie zaczęłaś pracę z uśmiechem na twarzy i chciałaś być taką miłą i przyjacielska panią... Dzieci są teraz cwańsze niż wyglądają, w dodatku często wulgarne i niewychowane. Jak na początku nie wejdziesz z surową miną i stanowczym głosem i pokażesz, kto tu rządzi, to dopiero potem możesz im pokazać, jaka jesteś miła. :) Jutro idź do pracy z nowym, surowym obliczem. Ja już drugi rok w nowej szkole stosuję tę zasadę i mam spokój na zajęciach i nie jest tak, że dzieci mnie nie lubią. Mogę nawet powiedzieć, że wprost przeciwnie:)

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
up

Gość kdkdkdkdkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aha