Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaa177

dlaczego się spóźnia?????

Polecane posty

Gość jaa177

Witam.Mam problem od miesiąca spóźnia mi się okres.Zwykle miałam nieregularne miesiączki ale nigdy nie spóźniały mi się wiecej niż 10 dni...Przez ten cały czas bolą mnie piersi i brzuch tak jak zawsze przed okresem ale krwawienia ani śladu...Dodam jeszcze że mam cały czas śluz przypominający "twarożek"...Martwię się...Jakie mogą być przyczyny tak długiego opóźnienia?

Gość beby molelllaa
a robiłas test ciazowy ??? zrób test , teraz wyjdzie prawidlowy wynik , albo w laboratowrium test z krwi , nieraz sie spoznia przez pogode , stres wysiłek .. itd

Gość jaa177
Tak zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny...

Gość beby molelllaa
jesli test robilas wtedy gdy ci sie okres spozniał to OK w ciazy nie jestes

Gość ja177
test zrobiłam po 2 tygodniach od daty spodziewanej miesiączki...więc co może być powodem tego opóźnienia????

Gość beby molelllaa
poprostu sie spoznia okres , moze stres , niewyspane noce , klimat , albo poprostu zaburzenia hormonalne

Gość jaa177
Dodam że jakieś 2 lata temu miałam torbiel jajnika...może mieć to jakis wpływ?

Gość beby molelllaa
moze miec to wplyw , nawt duzy wplyw , proponuje wybrac sie do lekarza ... bedzie dobrze

Gość jaa177
kiedy rozmawiałam o tym z koleżanką zrobiła wielkie oczy i troche mnie przestraszyła gadaniem że tyle okres nie może się spóźniać...dlatego zaczynam od zmysłów odchodzić

Gość jaa177
za niecałe 2 tyg dopiero mam termin do ginekologa na kontrole i chciałam zacząć brać tabletki anty żeby wyregulować sobie ten okres

Gość beby molelllaa
zapytaj lekarza czy okres tak poprostu ma prawo sie spozniac. mi poiwedzial ze owszem moze , niesluchaj kolezanki , wiem ze prawidlowo dobrze by było zeby okres był zawsze regularny ale wiele razy moze sie spoznic rozregulowac...

Gość jaa177
dziękuję trochę się uspokoiłam...tylko dlaczego cały czas bola mnie piersi i brzuch tak jak na okres....