Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaasderft

prosze pomozcie blagam ciaza

Polecane posty

Gość aaaaaaaaasderft

zrobilam test ciazowy i zaraz po wsadzeniu do pojemnika z moczem pokazal ze jestem w ciazy a jakos po minucie albo mniej ze nie. w co wierzyc w takiej sytuacji?

tak zrob jeszcze raz i sie nie wklada do pojemnika tylko specjala pipetka sie krople na zaznaczone miejsce nakrapia

Gość sdfghjgfed
ale duze jest prawdopodobienstwo ze jestem? na ulotce pisalo zeby wsadzic do pojemnika.

Nie wiem czy panie wyżej robiły kiedykolwiek test paskowy . Tak jesteś w ciąży . Na niektóre wyniki wcale nie trzeba czekac 5 czy 3 min tylko ukazuje się od razu wraz z nasączaniem się moczu . Gratuluje .

Gość sdfghfdsdf
prosze powiedzcie bo sie bardzo martwie a nie moge go na razie powtorzyc bo nie mam juz na to kasy

Estera ale jej się pokazały 2 kreski po czym 1 zniknęła. Tak więc myślę, że warto test powtórzyć. Może autorko kup sobie dla odmiany test płytkowy. I życzę powodzenia :-D

Gość asdfgth
estera ale skoro pozniej okienko zrobilo sie calkiem biale to jest mozliwosc ze nie jestem?

Gość lanadra
tak, jestes w ciazy

Po prostu jak chcesz sie upewnic na 100% to kup test PŁYTKOWY . Wynik sie dłuzej utrzymuje i lepiej potem odczytac

Autorko wybacz ale na kafe nikt ci nie powie czy jesteś, czy nie. Powinnaś powtórzyć test. Jak nie masz kasy, pożycz. Test nie kosztuje fortuny. Coś mi tu zaczyna prowokacją podjeżdżać :-P

skoro okienko bylo potem całkowicie białe to nic nie mówi . 1 kreska - brak ciazy , 2 - ciąża . puste pole - powtorz test . A ze na poczatku w badziewnym paskowym byl wynik to znaczy ze jestes .

Gość bigiet
ja na twoim miejscu poszłabym kuoic nastepny pozycz kase od kolezanki, siostry, wyciagnij od mamy na jakas składke czy cos nie warto dreczyc sie lepeij byc pewną

Gość wertwerte
kupie ale teraz niestety nie moge, dopiero za jakies dwa tygodnie. ale dziecko to by byla dla mnie tragedia nie moge sobie na nie pozwolic. duze prawdopodobienstwo ze jestem? czy tenpo prostu jest nieczytelny jesli najpierw pokazuje ze jestem pozniej ze nie jestem?

Gość sadfghfds
nie w tym tescie powinno byc puste okienko w jednej kratce jesli nie jestem a jesli jestem to w dwoch kratkach kreski. mi sie pokazala w jednej kratce mocna keska a w drugiej troche slabsza ale na ulotce pisalo ze tak moze byc a pozniej ta jedna zniknela

Autorko ... Przepraszam że byc może Cię obraże ale jestes totalną kretynką czy tylko udajesz ? PROWOKACJA !

Gość sdfgfdsa
teraz popatrzylam na test i znowu sa dwie kreski , co mam myslec?

Gość sdfgfds
nie rozumiem o co ci chodzi?

Gość asdfgfdsdf
pisze jak byk jak chcesz to moge ci przepisac instrukcje. mieszkam w anglii moze w polsce nie ma takich testow ale pokazuje.pierwsze okienko puste drugie z krestka - not pregnant , druga opcja w jednym i drugim okienku kreski - pregnant

Gość brigiet
jeśli teraz sa 2 kreski to duze prawdopodobienstwo ze jestes... a ile masz lat?

Gość asdfgfsadf
mam 20 lat ale nie moge miec dziecka, z ewentualnym ojcem nie utrzymuje kontaktu w ogole, studiuje i pracuje, jestem calkiem sama , sama na siebie zarabiam, co mam zrobic? dodam ze sie zawsze zabezpieczalam... nie jestem nieodpowiedzialna, jesli wpadlam to nie wiem jakim cudem

Gość asdfghjgfds
zrobilam test bo dostalam okres 14 dni przed terminem i trwajacy tylko dwa dni ale krwawienie bylo normalne, nie skape. do tego pobolewaja mnie jajniki (jak na okres) co myslisz?

hm no dziwne to... mysle ze bez testu sie nie obejdzie... jesli teraz cie na niego nie stac to pozycz od kogos 10zl testy nie sa drogie a bedziesz miala pewnosc

Gość bigiet
kurcze kiepska sprawa, zrob test najlepiej jutro rano 10 zl to nie wydatek, ale jakbys byla to lepiej powiedz temu chlopakowi zawsze by troche ci pomogl

Gość ddddddddddddd
jjojoojojojoj