Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespiewnocy

dziwny sen

Polecane posty

Gość niespiewnocy

snila mi sie dzisiaj wojna. rozpoczela sie 1 wrzesnia 2010 roku. w telewizji i w gazetacg pokazywano male dzieci, w wiekszosci ciemnoskore, ktore bardzo plakaly i byly cale zakrwawione. wracalam ze szkoly z malego miasta, wszedzie wybuchaly bomby, ludzie rzucali w siebie nawzajem granatami.. jechalam autobusem do domu na wies, mama mi powiedziala 'jest to na calym swiecie'. czy ktos miewa podobne sny i to dosc czesto? co to mzoe oznaczac?

Gość Zaczynam się bać
Oby to nie były prorocze sny. Jednak chyba wszystko ku temu zmierza.

Gość niespiewnocy
najgorsze jest budzenie sie o 3 w nocy i nie wiesz, czy to byl sen czy to sie dzieje naprawde :(

Gość Zaczynam się bać
Doskonale Cię rozumiem. Też tak mam czasami.

Gość /prorocze/
Mam tak bardzo często, spełniają się, np.: wyśniło mi się, że koleżanka urodzi syna pomiędzy 8 a 12 sierpnia- śmiała się z tego, bo na usg wyszło, że będzie dziewczynka, wybrane imię itd. termin miała na 2 września. No i urodziła chłopca 10 sierpnia. Wyśniła mi się też śmierć JP2 jakiś rok wcześniej, śniło mi się, że umrze prowadząc Drogę Krzyżową i wiadomo że zmarł blisko świąt Wielkiej Nocy. Wyśniłam też śmierć kilku osób z rodziny, zawał taty, WTC, jestem przerażona czasami... Ostatnio śniło mi się, że idąc przez jakieś duże osiedle spoglądam w niebo a tam jakieś dziwne rakiety, spadły obok mnie, wielki błysk światła... mnóstwo ludzi martwych, umierających, płacz, gruzy... jednym słowem coś się święci...

Gość www.tnij.org/tatix
Mi sie raz śniło że dokładnie tego dnia za rok umre no i jakoś zyje dalej

Gość lcyexyhpa
A mi się wysniła smierć dziewczyny której nienawidziłam.Nawet była ubrana w tym snie tak jak wtedy gdy zgineła. Śniło mi sie że idzie w białej sukni za karawanem i płacząc prosi o wybaczenie. Oglądałam to z góry we śnie.

Gość poganiacz klawiszy
ja terz mam taki przeczucie ze wojna idzie i zacznie sie od wprowadzenia traktatu lizbońskiego jak ludzie się obudza co zrobili my to przyzwyczajeni bo bylismy pod zaborami a później pod ZSRR ale reszta uni to i zacznie się jatka