Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamalamalamalamalamala

CHCE UROSNAC!!!!!!! ZWARIUJE CZUJE SIE JAK KARZEŁ

Polecane posty

Gość malamalamalamalamalamala

Mam tylko 155 cm wzrostu, czuje sie jak karzeł, i figura tez brzydko wyglada przy takim małym wzroscie, gruba byc nie moge, bo wygladam jak kulka, za chuda bycnie chce bo nie podobaja mi sie chudelce yyyyyyy jestem zrozpaczona, a na dyskotekach to mnie sami młodsi kolesie prosza do tanca, gimnazjalisci!!!!!!!!!! Myslałam, ze sie pogodziołam ze swoim wzrosteem, ale jednak sie nie pogodziłam, nie chce mi sie nawet z domu wychdozic, czuje sie jak krasnal, bo własciwie jestem krasnalem, zaden fajny chłoapk mnie nie chce, zreszta sama sie z tym czuje zle:(

Gość malamalamalamalamalamalamala
nawet z karłami gadac nie chcecie?

Gość malamalamalamalamalamalamalama
az tak gardzicie karłami? nie załamujcie mnie ludzieeeeeeee

Gość chrzanisz głupoty
:O

Oj wyolbrzymiasz. Malutkie kobietki są ładne. Nawet jak malutka ma więcej kg to nic takiego się nie stanie ale jak taka 180 ma za dużo kg to wygląda jak wielkie coś :P Ja chetnie bym sie z tobą wzrostem zamieniła ja mam 168 cm.

Gość www.tnij.org/tatix
Faceci lubią małe kobietki,z czasem któryś zwróci na Ciebie uwage

Gość malmamalamalamalamalamala
chcodze w szpilkach, ale przeciez w góry nie bede ubierac szpilek tylko adidasy, ale w tych szpilkach to wygladam jak mala kurwa, twarz mam dziecinna jescze taka malutka jestem, tragediaaa

Gość gfhjmdghfjk
No ja też jestem mała. Mam tyle samo wzrostu co Ty. czuje się okropnieeee! naprawde źle się czuję będąc taką niską.

Gość mrs.cohen
ojj daj spokój, to chyba dobrze że są ludzie niscy wysocy i średni, bo świat jest cieawszy gdy się róznimy ;) Ja np mam 175, kiedyś myślałam że to straszny problem, a teraz wręcz przeciwnie lubie swój wzrost, a poza tym nie jestem jedyna i ty też nie ;)

Gość gfhjmdghfjk
Ile ja bym dała, żeby mieć 175. Zauważyłam, że właśnie faceci zwracają bardzo dużą uwagę na dziewczyny z takim wzrostem.

Gość c8ypxkq
Pewnie jest to uwarunkowane genetycznie i ktos w rodzinie był niski a jesli nie to moim zdaniem powinnas sobie zrobic badania hormonów

Gość gfhjmdghfjk
Też bym chciała nie przejmowac się tym tak po prostu mieć to gdzieś, ale nie potrafię.... codziennie myślę o tym, że jestem niska, że wyglądam jak dzieciak. załamuje się!

Gość malmalamalamalamalamamalamala
najgorsze, ze podobaja mi sie faceci, ktorzy aja minimum 185 wzrostu, nizszy nie wchdozi w rachube, ale jak ja z takim bede wygladac, nienawidze swojego wzrostu:9, naparwde nie ma zadnego sposobu na urosniecie? Bo ja bym nawet milipny dała zeby urosnac

Było juz chyba 100000 takich tematów i po raz 100000 piszę, ze mam 160 cm wzrostu. Jest wiele niskich kobiet i wcale nie jest nam z tym źle :) To chyba kwestia podejścia, nic wiecej.

mam 1,52 :) .wyroslam juz z kompleksow ,uwierz z tym mozna zyc :). a teraz usmiechnij sie i wyobraz sobie kobietke z 1,52 cm wzrostu i mojego meza z 1,92 wzrostu :). zawsze twierdzil, ze co male to piekne .

kochana:) czym Ty sie załamujesz ? zamiast uśmiechać sie do facetów to ty chodzisz smutna przez swoj wzrost na ktory i tak nie masz wpływu?:) no powiedz tak szczerze opłaca sie ?:) przepraszam ze spytam, ile masz lat?:)

Gość gfhjmdghfjk
mnie tez się podobają ci wysocy, a oni nie zupełnie nie zwracają na mnie uwagi. Pewnie jak przechodze koło któregoś to myślą "ale dziciak" :C

Gość malamalmalamalamalamalamala
20 lat mam, a ile kosztuje ta metoda? i czy bardzo bolesna jest? Humor mi poprawiłas, a nie ma jakis bardzij naturalnycvh sposobów, moze cos jes co pobudza hormon wzrostu? Albo tabletki

Przestańcie wychwalac tu ten niski wzrost. Jakby to było takie piękne, to na modelki przyjmowali by do 160 cm, a nie od 170. Żeby wyglądac estetycznie trzeba miec min. 157 cm, niestety.... :(

Gość tomeczek1022
heh, ja mam 188cm i mi akurat sie takie male kobitki podobają :) Najlepiej jak bardzo szczupła (ale nie wychudzona!) i taka od 156 do 161cm takie mi sie podobają najbardziej bo wyglądają słodko :) No i młodo, to też fakt. Mój kumpel ma 167cm i jemu znowu podobają się bardzo wyższe dziewczyny, powyżej 170cm, ale on sobie nimi leczy swoje kompleksy (swój jak na faceta niski wzrost)

Gość gfhjmdghfjk
ja nie znam żadnego faceta któremu się podobają niskie dziewczyny

Gość tomeczek1022
achaaa i jeszcze jak taka mała dziewczyna założy sobie szpileczki to już w ogole wyglada sexyy, jak taka koteczka :):) Niższe dziewczyny mają coś co mnie bardzo kręci, taką filigranowość, powabność, takie kocie ruchy, czego np. mnie brakuje (188 cm 95kg :) ) Dziewczyna powyżej 170cm już tego nie ma. Już jest wtedy taki babochłop, wieloryb :O

wlasniee, co najlepsze mnie tez podobaja sie tylko bardzo wysocy:) ale wyladowalam z moim ukochanym , ktory ma 1,78 :)/ i tak mu siegam ledwo do ramion:)

Gość gfhjmdghfjk
więc dlaczego inni faceci nie mają takiego gusta? :P Fajnie by było....