Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamalamalamalamalamala

CHCE UROSNAC!!!!!!! ZWARIUJE CZUJE SIE JAK KARZEŁ

Polecane posty

Gość mala i co ztego
pupa ale to sa sytuacje oczywiste, ten pogrzeb czy mini w kosciele sa absolutnie nie na miejscu, tak jak i mini w pracy itd, ja mowilam o czyms zupelnie innym w innych sytuacjach! sama powiedz, czy sukienka zwiewna w kwiatki jest ladna ale juz nie seksowna, natomiat mala-czarna juz nie jest ladna bo seksownie moze wygladac na kobiecie?

Gość ja pierd dziewczyny
soryy, wyrzucił :P

I potem powstają topiki na kafe: "Mój mąż zdradza mnie z jakąś ździrą z pracy. Co mam zrobic?" Może jednak lepiej byłoby, zwłaszcza do pracy, ubierac się właśnie ładnie, ale niekoniecznie seksownie? W końcu w pracy powinno się pracowac a nie flirtowac z kim popadnie... A tak koledzy się rozpraszają i polskie PKB maleje, nie mówiąc o dramatach typu zdrada, rozwód, itp.

Gość ja pierd dziewczyny
pupa poprostu żal.pl :O Nie chce mi się już nawet nic odpisywać na twój post :O

Gość pupa daj spokoj
:D:D tylko ze ta zdzira jest zwyczajna kobieta ktora wie jak sie dobrze ubrac, a co do zdrady to raczej facet jest winny, bo ta zdzira moze nawet o zonie nie wie, oczywiscie sa zdziry ktore wiedza ale ja nie o tym. a zona pewnie jak taka pupa wlasnie nosi swetry dziergane na drutach i mysli ze to podkreci atmosfere w malzenstwie na maksa przez 300lat, bo przeciez wnetrze jest najwazniejsze, wszelkie szpilki, obisle golfy to wymysl szatana, a nuz ja ktos zdzira nazwie i co bedzie, :D:D

Piersi i nogi powinno się zakrywać, żeby nie wzbudzać u mężczyzn pożądliwych myśli.... Noście różaniec i odmawiajcie ładnie w czasie przerwy paciorek zamiast kusic cudzych mężów, grzesznice jedne...

Gość mala i co ztego
racja wszystkie ubierzmy sie w wory po ziemniakach to wtedy zdrad nie bedzie. zal mi takich kobiet. potem rzeczywiscie nie dziwe sie facetowi, ze przy tylu pieknie ubranych kobietach na widok zony w dzinsach, adidasach i bluzce w kwiaty albo w sandalach rzymiankach cale zycie, jakos mina rzednie... szkoda gadac

Gość ja pierd dziewczyny
jejku pupa, ty chyba naprawde zostałaś skrzywdzona przez życie :O