Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamalamalamalamalamala

CHCE UROSNAC!!!!!!! ZWARIUJE CZUJE SIE JAK KARZEŁ

Polecane posty

Gość kwiatkowaa
ja mam 164cm i bardzo chciałabym miec 170cm :D moj facet ma 178cm i tez wolalby jak bym miala te 170 ale mimo wszystko kocha mnie za to jaka jestem a nie za to ile mam wzrostu :)

ja pierd dziewczyny - nie mówię ci, że jesteś nieładna, ale pewnie oglądają się bo chodzisz mocno rozebrana. Czyli patrzą głównie na to.... A jeśli rzeczywiście ogląda się każdy - to może nie z zachwytem, ale może wzbudzasz sensację swoim prowokującym stylem? Ja zauważyłam, że faceci rzadko kiedy znają się na urodzie. Wiem niestety, że aby się oglądali, najlepiej ubrac się trochę tandetnie - obcisła bluzka eksponująca biust, najlepiej w odblaskowym kolorze, spódniczka lub spodnie - ale te też przylegające do ciała. Włosy koniecznie farbowane na blond lub czarno - obojętnie jak by to nie pasowało do cery - będzie przyciągac. Faceci tak naprawdę nie znają się na urodzie, a wszelkie wyjątki tylko potwierdzają regułę...

Gość malamalamalamalamalamalamaa
164 to moj wymarzony wzrost

Gość tomeczek1022
burak to z ciebie jest frajerze :D mi akurat wzrostu natura nie poskąpiła, więc wiem co piszę :D Oczywiście wyższe dziewczyny często zwracają na mnie uwagę (bo pewnie szukają sobie wyższych facetów, im jest trudniej) i niestety też grubsze :O. A pierdoli mnie to co jest bardziej wygodne a co mniej :D Jakbym miał patrzeć pod tym katem to musiałbym sobie wziąć dziewczyne powiedzmy mocno "przy kości" a sobie nie wezmę bo podobają mi się szczuplutkie i chuj!!! Ps. a ty itak frajerem pozostaniesz :D

Gość gfhjmdghfjk
No, jakbym tyle miała to bym była zadowolona.

Gość ewewe
ty wysoki ty to z zadna sobie dziewczyna zwiazku sobie nie wyobrazaj :/ Niezrecznie? Sie naucz znaczenia wyrazow najpierw... zal

Gość Bardzo wysoki koleś
Wiecej (odrobinę!)kultury tomeczku jak sie wypowiadasz bo Twoje posty beda po prostu ignorowane :] Ale tomeczek chyba niestety jest po prostu chamski :D

Gość mala i co ztego
pozwolisz ze obronie 'ja pierd...' bo tez podpielam sie pod watek ubraniowy, ona nigdzie nie napisala ze ubiera sie wyzywajaco czy rozbiera. czarne eleganckie szpilki nie sa tandetne jesli potrafi sie je nosic. ja napisalam ze wystarczy ubrac sie elegancko ale seksownie, seksownie ale z klasa, zadnej tandety. w moim wypadku, kolor czern, grafit, popiel, czasem akcenty kolorystyczne w dodatkach, zadnej golizny, dekolt sredni, spodnice, marynarki... a jaki efekt :)

Gość Bardzo wysoki koleś
Nie no, jednak zakompleksione ludziska tu siedzą, nie chce juz mi sie odpisywać. Nieudolne próby negowania i podwazania moich jakze konstruktywnych wypowiedzi odpieram jedynie uśmieszkiem politowania, bo szkoda energii na cokolwiek więcej. Pies na was srał, przygłupy ! :) NIE pozdrawiam (albo pozdrawiam środkowym placem szczegolnie tomeczka)

Bardzo wysoki koleś - nie wiem co w twojej wypowiedzi jest konstruktywnego.... Ja np. wolę wysokich facetów, i mimo że wielu się podobam - bo wszyscy którzy się mną interesowali mieli ok. 30 cm ode mnie więcej, mam na siłę z nich zrezygnowac i szukac brzydala co ma 152 cm jak ja?

Gość ja pierd dziewczyny
pupa1977 - nie ubieram się wyzywająco dziewczyno, gdzie ty to wyczytałaś :O Włosy mam blond ale swoje blond, co mam sie dla ciebie specjalnie pofarbować na brąz albo na rudo żeby nie wyglądać "tandetnie"?? :O Ładna, zgrabna dziewczyna nawet w golfie i szwedach będzie wyglądać ładnie.

Gość Tajger Łuds
Mi sie tez nie podobaja niskie dziewczyny. no nie wiem, jakos wole zeby miala juz te 170 cm. te nizsze po prostu wydaja mi sie niezgrabne, z tymi ich krotkimi nozkami... hmmmm

Gość brunetka 165
Mam 165 cm wzrostu a mój chłopak 185 i mój wzrost bardzo mu odpowiada, ale ja i tak chciałabym mieć te 5 cm więcej ;) Lubię chodzić w szpilkach, ale dla wygody chciałabym czasem założyć buty na płaskiej podeszwie tylko, że w takich nie czuję się komfortowo. Nie mam zastrzeżeń do swojej figury, mimo swojego wzrostu mam długie, szczupłe nogi, ale wydaje mi się, że większość ubrań które mi się podobają źle na mnie leżą i a wysokie dziewczyny we wszystkim wyglądają dobrze.

Gość mala i co ztego
niestety to nie to samo :P zal mi braku wyobrazni przepraszam. do pracy w banku mozna przyjsc w czarnej niedobranej do sylwetki marynarce i za duzej spodnicy za kolana i w butach na obcasie i bedzie elegancko, ale juz ta sama osoba w swietnie skrojonej gorze, zapieta pod szyje, w spodnicy za kolana, podkreslajacej wzrost i nogi bedzie wygladac po prostu atrakcyjnie, czy w pracy czy na zakupach. wyzywajace to jest ubranie sceniczne dody, a jak brakuje wyobrazni to wystarczy poogladac internet, popatrzec na zestawy biurowe marynarka+koszula+spodnica dobrych marek :P

Gość Tajger Łuds
nam sie dorgie panie podobaja dlugie nogi !!! taka dziewczyna 150 cm moze miec twarz fotomodelki i wielki biust, ale zwyczajnie mnie sie nie bedzie podobala ze wzgledu na nogi !!!!! i nie tylko mnie

Gość readdin
A ja mam 1,55 m i jestem z facetem, który ma 1.90 m :) Jest nam dobrze ze sobą :) Zawsze podobali mi się bardzo wysocy mężczyźni, chyba kwestia przewrotności natury ;) Lubię być przytulana przez takiego wielkiego faceta -wtedy czuję się taka bezbronna ;) Pamiętam, kiedyś sama miałam kompleksy z powodu swojego wzrostu, ale z czasem minęły :) Pozdrawiam wszystkie niskie, małe osoby: Dziewczyny, jesteśmy wielkie! :D

Gość dorota---------
wiadomo że nie wszystkim chłopakom podobają sie niskie dziewczyny,ale jest dużo niskich mezczyzn takich poniżej 170 .Pozostają im niskie dziewczyny.

Gość brunetka 165
Tajger Łuds nam sie dorgie panie podobaja dlugie nogi !!! taka dziewczyna 150 cm moze miec twarz fotomodelki i wielki biust, ale zwyczajnie mnie sie nie bedzie podobala ze wzgledu na nogi !!!!! i nie tylko mnie Akurat przy moim wzroście 165 cm moje nogi bardzo podobają się facetom :)

Gość ja pierd dziewczyny
ja nie rozumiem jak można nie rozróżniać terminów "seksownie" i "wyzywająco". Przecież dzewczyna, która ubrała się wyzywająco może wcale seksownie nie wyglądać, a nawet bardzo często zdarza się tak, że wygląda wręcz odpychająco :O. Zeby wyglądać seksownie trzeba mieć poprostu urode i figure a wyzywająco może się ubrać nawet dziewczyna która waży 150 kg :O No raczej chyba dla nikogo seksownie wyglądać nie będzie (może za wyjątkiem koneserów habsburskich kształtów, ale o wyjątkach dyskutować nie będziemy)

Gość tajger a potem ladujesz
w lozku z seksowna laseczka w szpilkach co jest fajne nie, a nawet nie wiesz ze ta dziewczyna ktora przez caly wieczor patrzyla ci prosto w oczy z poziomu 1,70 ma tak naprawde bez tych butow 1,60. ale gadajcie se maczo od siedmiu bolesci :D

Gość Tajger Łuds
Nie widzialem Cie brunetko, wiec nic nie mowie. No i jednak 165 a 150 to roznica. 165 to juz wzrost sredni wiec dziewczyna jak najbardziej moze byc zgrabna :) A i akurat porownanie to strzał kulą w płot- taki ze mnie maczo jak z papieża kosmonauta ;) ...

Gość Tajger Łuds
A poza tym jak myliscie, kto moze miec wieksze kompleksy- dziewczyna mająca 155 cm wzrostu czy mając 195 cm ? No wlasnie...

Wyzywająco - to może trochę odrobinę mocniejszy termin, ale wiadomo o co chodzi w seksownym ubieraniu się - o wzbudzanie u facetów pewnych myśli.... Gdybyście porównywali seksownie i ładnie- to jest coś zupełnie innego.. No i jednak prawie każdy facet na widok kobiecych piersi czuje podniecenie, po prostu tak natura to skonstruowała, i nieważne czy babka ma 16 czy 50 lat... Obcisłe stroje uważam za wyzywające, oczywiście - niekoniecznie tandetne... No i czy teraz nosi się do pracy 10 czy 15 cm szpilki? Może coś się zmieniło, ale kiedyś to raczej nie pamiętam takiego zjawiska...

Gość buaha ale jajka
dziewczyno co mylisz pojecia o wyzywajacym i seksownym, nie ejstes sama, mialem wiele do czynienia z kobietami ktore uwazaly, ze jak zaloza szpilki czy spodnice albo obcisly golf to je ksiadz przezegna na ulicy albo babcia wydziedziczy buahahaha, ciezkie zycie z wami, a mezczyzna lubi zadbane eleganckie panny co potrafia dyskretnie i ze smakiem podkreslic to i owo. jak mialem praktyki w banku to oczu nie moglem oderwac od tych pan a kazda ubrana niby standardowo ale jakze inna od starszych kolezanek w wyciagnietych lachach. tandecie i prostackim swieceniu golizna mowie nie, chyba ze u panny na jeden raz

Gość Myotis
I tak wszelkie różnice we wzroście wyrównują się w...łóżku :D

A propos tego księdza - właśnie za coś co uważasz za seksowne, ale nie wyzywające - wyrzucają czasem z kościoła. Osobiście byłam świadkiem, jak zakonnica kazała wyjsc dziewczynie, tylko dlatego, że ta miała mini. Kiedyś byliśmy całą klasą na pogrzebie ojca koleżanki, było to w podstawce - 7 klasa - wszyscy przyszli skromnie, a jedna dziewczyna też ubrana w wysokie szpilki, za krótką spódniczkę, niby z gustem, ale wszyscy stwierdzili, że pomyliła cmentarz z domem publicznym.

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Moja mama ma 158cm, ciocia 156cm-- obydwie są atrakcyjnymi kobietami, chodzą na obcasach, koturnach, więc nie dość, że są drobne, to jeszcze wyglądają smukło, mają długie nogi... Wymyślasz na maksa. Załóż obcasy. Wielu facetów lubi małe, drobne-- czują się przy takich męscy.

Gość mala i co ztego
pupa, ale taki jest swiat, facet pomysli o seksie nawet z wlasna tesciowa bo tak jest skonstruowany, a czy spodnica jest bardzo obcisla czy srednio czy jest to dres, to juz druga sprawa, chodzi o wrazenie ogolne. autorka zali sie ze nie ma powodzenia, ja tylko sugeruje ze mozna to i owo podkreslic, a i samoocena wzrosnie bo kazda kobieta czuje sie ladniejsza jak jest ladnie ubrana. seksowne tez moze byc ladne, najwiekszy sekret to ubrac sie tak do pracy, ze nikt nie zarzuci ci braku smaku czy lamania dress kodu a jednak jest w tym cos takiego, ze no wlasnie... nie musimy sie ubierac do pracy w zgrzebne lachy bo a nuz kolega z biurka obok stwierdzi ze mam zgrabne nogi ;)

Gość ja pierd dziewczyny
pupa - no sory, w 20sto centymetrowej mini to sie nie dziwie ze ją wyżucił! I to jest już ubranie tandetne :O Napewno by jej nie wywalił za dopasowaną, ołówkową spódniczke za kolano! :O