Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokre wlosy.......

Moj facet czesto kocha sie ze mna kiedy spie!!!!!

Polecane posty

Gość gość
A jak macie okres też Was bzykają w nocy jak spicie bez waszej wiedzy?

Gość gośćA
Hej dziewczyny... Mam 30 lat i ze swoja partnerka jestem juz 10 lat... Sex super ale czasami w nocy sie zachce a nie moge sie jej dobudzic to czasami sam sobie zrobie i spuszcze sie na nia i szybko wytre albo tez czasami jak lezy w dobrej pozycji to obsune majteczki i wchodze w nia troszeczke ( sama glowka ) lub troche glebiej ale tak zeby ja nie obudzi... Jak jestem juz blisko to spuszczam sie jej na dupcie. Tyleczek ma super wiec mnie kusi nonstop.... Czasami jej mowie co robilem ale jest zla bo nic nie wiedziala...

Gość gość
Ja ciągle dymam żone jak śpi, nieraz się obudzi. Jakby protestowała to od razu ROZWÓD. Nie po to brałem ślub aby mieć szlaban na dymanko kiedy mi się chce. Albo zaczne chodzić na doopy i taki będzie tego koniec. Szpary są do dymania, a żony szpara to moja własność, tak jak moja kasa to nasza kasa.

Gość Piwa idiotko piwa
Piwa idiotko

Gość gość
MOJ ZAWSZE O 5h ranow budzil mnie na sex powiedzialam mu tylko ze sztywnym mnie budz i sam sobie go wloz jak bede z boczku spala mi sie podoba, fajnie tak na spiocha poczuc 20 cm wsobie ,kocham mojego faceta i s ex z nim z rana tez