Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanna panna

mam strasznego doła

Polecane posty

Gość zdołowanna panna

:( niech ktos ze mna pogada,prosze bo zwariuje tak sama:(

Gość zdołowanna panna
moj narzeczony wyjechal,strasznie za nim tesknie.za 10 dni ja tez do niego dojade ale tak bardzo za nim tesknie.te dni leca tak wolno.wiem ze moze dla niektorych to blachy problem ale ja juz wariuje bez niego:(

Gość zdołowanna panna
ale dla mnie te 10 dni to cala wiecznosc:( czego uwazasz ze nigdy nie ebdziesz miala narzeczonego?

bo nikt mnie nie zechce 😭 :( mam taki charakter,że mnie wszyscy nie lubią. i nie umiem sobie z tym poradzić

Gość zdołowanna panna
taki charakter,tzn jaki? na pewno nie jest na tyle zle ze nikt nie moglby Cie pokochac:)

nie wiem,to jest najgorsze :( jestem brzydka i nieśmiała,ale musi byc jeszcze inny powód,ze mnie tak nie lubią,bo inne brzydkie i niesmiale nie sa tak ''inne'' i powalone jak ja.

Gość zdołowanna panna
nie powinnas tak mowic o sobie.to jak siebie spostrzegamy, wplywa na to jak widza nas inni. glowa do gory i wiecej wiary w siebie:)

no wlaśnie milky way :D glowa do gory , piers do przodu i juz :D :) i pamiętaj ! Kazdy zasluguje na szczescie :) Ty tez :)

ciekawe,jakbyście mnie znały w realu to pewnie nawet uwagi byście na mnie nie zwróciły. :(Ale mimo to dziękuje za wsparcie,jesteście jedyne,które chociaż troche starają się mnie wesprzeć,dziękuję :)

Gość manikaa
milky ;) nie ma się co dołować. "Nie ma brzydkich kobiet, po prostu nie wszystkie mają wśród przyjaciół dobrego stylistę." generalnie nie oglądam Brzyduli, ale ta myśl mnie rozwaliła ;)

Gość www.tnij.org/tatix
Skoro masz narzeczonego to jest dobrze,niektóre dziewczyny nie mają