Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaaaaaa

dałam się oszukać

Polecane posty

Gość lalalaaaaaaaa

Chciałam tutaj przelać swój gniew dałam się oszukać cygance... dala mi 200zł kupila gazetke po chwili stwierdzila ze jej nie chce i zwrocila towar, podala mi reszte ze 200zl ja oddalam jej reszte i zauwazylam ze oddala mi o 100za malo, zaczelam sie znia klocic ze dala 100zl za malo, zeby jej udawodnic zaczelam liczyc kase, a ona wtedy uciekla, i tak teraz brakuje mi 100zl w kasie, zglosilam to na policje, ale nie zlozylam nawet doniesienia bo balam sie ze moj pracodawca bedzie na mnie wsciekly ze sie tak dalam oszukac... co wy byscie zrobili w takiej sytuacji?

Gość asdfsdf
buahahahah to prowokacja, nie?:D

Gość nie wierz cygankom
ale s ty glupia trza było jej oddac tyle ile gazeta kosztowała :P masz nauczke i tyle :P

Gość lalalaaaaaaaa
wlasnie, ze nie jest to prowokacja, ale jestem glupia........ehhhhhhhhhhhhh

Gość lalalaaaaaaaa
aliksandra, masz raccje skolowala mnie strasznie:(

Gość polo ola
to ich znany chwyt. moja mama zostala tak oszukana. drugi raz nie dala sie juz nabrac

Gość lalalalaaaaaaaaaa
polo ola.. moze mi jeszcze podasz jakie sa chwyty? zebym sie juz nie dala oszukac...

cyganki oszukują w sklepach wymieniając sie tymi banknotami tak że ekspedientka sie pogubi,mają pare chwytów wytrenowanych na zasadzie płacenia,oddawania towaru,wydawania reszty mam kolegę,który jest bardzo cwany i bystry i też sie dał skołować cygance która go zaczepiła z córką w ciąży pytała o droge do szpitala nie otwierać przy nich portfela, potrafią tak wyciągnąć z niego banknot jak iluzjonista -nawet nie wiesz o tym

też to słyszałem od mojej koleżanki co fajki sprzedaje ale akurat to jej chłopak był i jął dorwał

Gość czegos nirrozumiem
jak to to czemu niezwróciłąś jej ceny gazety???? czemu ona musiala ci dawac pieniądze skoro ty musiałąś jej oddać????????

Gość lalalaaaaaaaaaaaaaaaa
czegos tu nierozumiem- widzisz skolowala mnie... dalam sie oszukac... jestem straasznie wsciekla:(