Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

she_666

uwielbiam kafeeee nie potrafie bez was życ dzieki ze jestescie

Polecane posty

witaj w klubie ;* chociażja nie jestem tu nikomu potrzebna,to wy wszyscy jesteście mi baardzo potrzebni. wszyscy,co do jednego

Gość a ja się uzalezniłam
i zamiast położyć się wcześniej spać to czytam i czytam i czytam i piszę i piesze i piszę...... ehhhhhhhhhhhhh

juz tak mam .... mam przegladarke google i tu sa sugestie najczeszcziej odwiedzanych stron kafe is #1!!!

no nie tylko ja ale powiem wam zwierze sie ze ja jako osoba niesmiala zaczynam sie ciut tu otwierac :d dziekuje kafeteriuszom:*

no wiec mam tyle ile mam ale jestem ponad swoj wie.k od 16 roku zycia sama z wlasnej glupoty mam to co mam chodz z wypowiedzi innych panien w moim wieku i okolo to wnioskuje ze warto bylo bo mam too co one dopiero o to zaczynaja walczyc .... no wiec mam faceta ktorego kocham i szanuje oraz wlasne mieszkanie 3-pokojoe dodam .... wlasnie zaczynam studia pracuje jest mi dobrze .............. ;*

nie prawda nie zamknelam sie ale sobie drinkuje dzis wiec wybacz:* weekend praca a dzis czas dla mnie :*

dziewczyno ladaco -> moja mila ja tu codziennnie siedze tylko mni9e rzadko postrzegaja :)