Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waga tluszczu i wody

Prosze wytlumaczcie mi cos odnosnie wagi i zaw tluszczu

Polecane posty

Witam ! Prosze Was o pomoc w interpretacji wynikow. Kupilam niedawno ''dobra i droga'' wage z pomiarem tluszczu i wody. Otoz wyniki tluszczu i wody mam inne codziennie. Zupelnie tego nie rozumiem. Raz mam tluszcz 26, raz 27.7 !!! Woda to od 49.5 do 52. Waga dzis akurat 53kg, kilka dni temu 53.7kg Dodam ze sie nie odchudzam, a tlusz mi rosnie !powiedzcie prosze o co chodzi ? mam 30 lat, jestem kobieta. z gory dziekuje i pozdrawiam

up prosze o pomoc

Gość wagi nie są dokładne
mierzą nie tylko zawartość ciała ale też tego co zjadłaś więc jeśli jesteś odwodniona i ostatnio zjadłaś tłusty posiłek to waga może szaleć

Gość do autorki....
Jakim cudem zmierzy twój tłuszcz i wodę?? Co to za wynalazek (?), jeszcze się nie spotkałam..

Gość do autorki....
Na zdrowy rozum, to niewielkie odchylenia nie powinny budzić zastrzeżeń.

w każdym markecie można kupić taką wagę, ma takie metalowe płytki na których się staje, przez nie badany jest opór elektryczny ciała (inne wartości są dla wody a inne dla tłuszczu i w ten sposób ustala się skład procentowy ciała)

Dziekuje bardzo za wypowiedzi. Tak, mam wlasnie taka wage, niby specjalistyczna i duzo placilam. Tez mi sie wydaje, ze to jednak pic na wode, skoro dziennie mam roznice 1, 2 procenta w tluszczu i wodzie. Czy ktos z Was ma rowiez taka wage i takie roznice w wynikach ?

wstyd przyznać, mam taką wagę od kilku lat ale wepchnełam w kat instrukcję i nie wiem jak ustwić parametry w mojej trzeba wybrać płeć, wzrost i wiek no i w efekcie mój facet wpisywał swoje i moje dane....tylko że nie wiem jak wybierać kto w danej chwili się waży....

Gość wwwwwwwwwssssswwwwwwwwwww
roznice wody mogąbyc duze w koncu z niej sie składamy ,czasem zatrzymjemy ja czasem nie :P

Tak, do kolezanki powyzej - u mnie tez nalezy wpisac wiek, plec, wzrost i typ budowy ciala, czy atletyczny czy normalny. Mozena wpisac kilka osob i to zapamietuje dane. Niestety tutaj Tobie nie pomoge, bo kazda waga jest inna. A odnosnie wody , to zdaje sobie sprawe, ze zmienia sie czesta, szczegolnie u kobiet w zaleznosci od dnia cyklu. Jednak martwi mnie ten tluszcz. Takie roznice, a waga mniejsza !

Gość poszły spać albo wcierać krem

Gość albo jeszcze nie wstaly

Gość moze z rana
moze z rana sie ktos wypowie ??? ciekaw tez jestem