Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona277

związek z mezczyzną starszym o 18lat??Co o tym sądzicie???

Polecane posty

mysle, ze to sie udaje tylko wtedy gdy mezczyzna nie jest tak dojrzaly jak jego wiek, mowiac wprost - jak jest niedojrzaly

Gość Onaaaaamhmh
Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Mój ojciec teraz ma kobiete młodszą o tyle i żyją razem. Wszystko zależy jakie te dwie osoby mają wartości przekonania itd. Bo u nich to jest bardzo podobnie pod każdym względem.. Ojciec nie jest starym gburem co nic mu sie nie podoba, a ona też nie jest jakaś jeszcze gówniarą nietrzeźwo myślącą.

Gość ailla
moj towarzysz zyciowy jest o 14 lat starszy, mysle ze te 4 latka wiecej nic nie zmieniaja. najwazniejsze jest jak sie ze soba dogadujecie, jak wam sie uklada i jak ty sie z tym czujesz.

Gość ona277
Ja jestem w tym związku juz siedem lat i nie zamieniłabym go na młodszego.Tylk zastanawia mnie to dlaczego czasem ludzie tak reagują negatywnie,stad pytanie

Gość dezdemonniana
a co cie ludzie obchodzą? :P grunt zeby wam było dobrze :D

Gość ona277
może dlatego ze to małe miasteczko,i czytajac te wypowiedzi stwierdzic musze ze jest zacofane

Gość llena25
Sadze, ze to uklad, z ktorego dwie strony czerpia korzysci. Facet dostaje mloda, jedrna panienke, kobieta ma zapewnione bezpieczenstwo finansowe(nawet jesli sama pracuje) i opieke. Nie wierze, ze normalna zdrowa kobieta bez zadnych problemow emocjonalnych zwiaze sie z tak starym czlowiekiem.

Gość ona277
oboje mamy własne działalności wiec na utrymaniu jego nie jestem