Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samochodzikiiiii

Pozyczy auto ale jak bede u jego mamy ???co to ma byc??

Polecane posty

Gość samochodzikiiiii

Ma dwa auta jedno zawsze zostaje w polsce(to lepsze) a tym drugim jedzie do pracy ja akurat zostalam w Polsce . Zawsze powtarzal ze mi auto nie potrzebne bo sa dwa auta..to powiedzialam zeby mi pozyczyl na 5 dni dopoki on nie przyjedzie To mi powiedzial ze mi da auto jak bede u jego mamy spala pomyslalam ze co ??jaki jest sens zebym u jego mamy spala ??jak mieszka odemnie 15 km to chyba lepiej jest jechac odemnie do pracy czy gdzies a nie nabijac dodatkowych kilometrow i po co mam spac u jego mamy? Dlaczego postawil mi taki warunek ??:( powiedzial ze jak mi nie pasuje to inaczej mi nie da :( Jestesmy razem 5 lat.

Gość samochodzikiiiii
na podworku stoi na wsi a u mnie by stal pod blokiem

No i masz odpowiedź. Co innego zamknięte podwórko na wsi, a co innego osiedle, gdzie każdy sobie łazi i robi co chce. A w ogóle-zapytałaś go dlaczego tak? No i jeszcze jedno. To jego samochod i może stawiać warunki.

Gość samochodzikiiiii
ale co mam o tym myslec ??:( a jutro mam jechac do jego mamy autobusem wziasc ja i jego psa do weterynarzai jego auto potem ich odwiezc z powrotem zostawic auto i potem do autobusu i do pracy :(

Gość bor75
a co to za fura, że takie warunki stawia. bez przesady

Gość samochodzikiiiii
ok niech stawia sobie warunki ale poco mowil wczesniej jak chaiaklm sobie kupic auto to mowil ze mi niepotrzebne bo on ma a tu jakies warunki i niemoge miec auta do dyspozycji no chyba ze bede spaal u jego mam yto sobie moge jezdzic ale co ja u jego mamy bede robila :(

Gość samochodzikiiiii
ford focus 2006

"j jak chaiaklm sobie kupic auto to mowil ze mi niepotrzebne bo on ma " no bo ma dałby ci przecieżto tanie jak by był w polsce ale go nie ma bo nim pojecachał bo isę boi za gracnicę drogim jeździć :D swojądrogą za którą granicę? na wschód czy na zachód? bo jak na zachód to jakiś dziwny :D

"ale co ja u jego mamy bede robila " Spała? ;) No ja nadal obstawiam, że boi się, że Ci to auto spod bloku ukradną albo po prostu zniszczą. I nadal też uważam, że powinnać go o to zapytać, bo z jasnowidzami na forum może być ciężko...

Gość samochodzikiiiii
nie nie boi sie a auto powiedizal z emam u jego mamy byc wtedy dostane auto Kiedys bylo u mnie przez pare dni pod blokiem ale on wtedy byl w Polsce ale on ze pojechal teraz to mi nie da auto chyba ze bede u jego mamy

Gość samochodzikiiiii
Tak pytalam: odpowiedzial bo tak! ale jak mi nie pasuje to mi nie da

No z takim argumentem ciężko dyskutować... Cóż. Masz więc dwie opcje-bierzesz auto i nocujesz u teściowej albo nie. No w sumie jest jeszcze opcja trzecia-bierzesz auto, zalewasz do pełna, znikasz razem z nim, a za parę tygodni wystawiasz na allegro.

Gość samochodzikiiiii
zaluje ze go posluchalam jak mowilam ze kupie sobei smaochod a wtedy on mi odradzal i do dzis zaluje bo nie musialabym sie prosic:(

Gość gitarra
proponuję opcję : kup sobie własne.

Gość samochodzikiiiii
no ale slucham jego i teraz mam g.. a nie auto ahhh Trzeba odnowa kase odlozyc :) i wtedy bede miala w d.. jego auta a co do kupna to mu nawet o tym nie powiem ..

Gość masaaaaakraaaaa
ludzie maja problemy.....