Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellotatar

ludzie zrozumcie ze na swoj wzrost wzrost nie mamy wplywu!!!!

Polecane posty

Gość hellotatar

to taki aapel do ludzi komentujacych wzrosty innych, narzekajacych na swoj. jestem wysoka 179 cm i przez tyle lat uslyszalam tyle komentarzy na swoj wzrost ze moglabym napisac ksiazke :) najbardziej denerwuja mnie te babcie w beretach mowiace boze dziecko nie rosnij juz!! matko jaka ty duza!! no sory ale nie mam wplywu na to ile uroslam i wasze komentarze nic nie zmienia :) mozemy duzo w sobie poprawiac ale nasze cm nie ulegna zmianie wiec nie narzekajcie na swoj wzrost!! to tyle musialam sie wykrzyczec hehe:)

Gość pije wodke
no ja mam 155 i jakos w dupie to wszystko :) Ty tez miej w dupie i nie martw sie ludźmi :)

No wlasnie 😠 🖐️ Ludziom i tak nie pasuje nic,bo jak nie za gruba to za chuda.. jak nie za dluga,to za niska :-o Taki narod. Ja mam...1.90 cm :D

Gość STRANGEWEED
Nieprawda. Wysokie kobiety na kilku(nasto)centrymetrowych obcasach są wlasnie bardziej atrakcyjne :D

Gość do autorki....
Niestety, ale coraz to nowe pokolenia są i będą coraz wyższe. Przeważnie dzieci są wyższi od swoich rodziców, rzadko się zdarza inaczej. Takie prawo natury i cywilizacji. Ja zawsze chciałam być wysoka i gdy zatrzymałam się na 165 cm to było mi żal. W wysokich osobach dopatruję się dostojeństwa, może dlatego....nie wiem.

ja narzekalam jak bylam w gimnazjum bo bylam zawsze najwyzsza.. zaczelam sie garbic i wogole brzydko wygladalam. z wiekiem nauczylam sie lubic moj wzrost chodze prosto, czasem na szpilkach ludzie sie gapia na mnie jak na jakies zjawisko hehe smieszy mnie to ale czasem tez denerwuje. chyba zaczne pisac ksiazke hehe :)

Gość Pije wodke
dokaldnie. Teraz liczy sie wylaczine pogon za kasa. A Ja mam to gdzies. Kocham swoje zycie i swoj wzrost.