Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstepyyyyyyyyyyyyyyyyy

maz mi powiedzial

Polecane posty

Gość rozstepyyyyyyyyyyyyyyyyy

Witam maz nigdy nie mowi mi, ze ladnie wygladam, zy ze mu sie podobam, myslalam, ze po prostu wyglad nie ma dla niego znaczenia byla taka sytuacja, ze maz uwazal, ze ja na niego niby cos zlego powiedzialam w obecnosci znajomego wypominal mi to a ostatnio powiedzial do mnie, ze jak bym sie czula jakby w obecnosci super lasek powiedzial, ze mam rozstepy i cellulit (urodzilam niedawno dziecko i niestety mam rozstepy) juz teraz wiem, czemu nigdy nie mowil nic milego na temat wygladu, nie podobam mu sie

Gość papugaaaaaa
Oj od razu mu sie nie podobasz...pewnie przykro mu bylo ze cos powiedzialas wlasnie odnosnie jego wygladu. i moze jak Ty zaczniesz Go chwalic to on Ciebie tez.

Gość a on w ogole
kiedykolwiek powiedzial Ci ze mu sie podobasz, ladnie wygladasz?

Gość dziwne ze nigdy
a przed ciaza mowil ci ze ladnie wygladasz?

Gość rozstepyyyyyyyyyy
czesto mu mowilam, ze mi sie podoba, ladnie wyglada itp a on nic ja wtedy nic na temat jego wygladu nie powiedzialam, chodzilo o cos innego ale nie zrobilam tego celowo tylko tak mi sie palnelo

Gość psikusek
Właśnie zastanawia mnie czemu niektórzy faceci nie komplementują swoje kobiety.... Hm nie podobają się im czy co ???

Gość to moze on od poczatku
uwaza Cie za malo atrakcyjna fizycznie? zastanawialas si nad tym w ogole. Bo skoro nigdy nie powiedzial.... Dziwne

Gość rozstepyyyyyyyyy
na poczatku mowil, ze podobam mu sie naturalna, ze nie lubi makijazu i przestrajania sie tak wiec nie maluje sie, tylko na jakies wyjscie np wesele itp chodze zwyczajnie ubrana coraz bardziej wstydze sie swojego ciala jak patrzy na moje roztsepy to glupio sie czuje

Gość rozstepyyyyyyyyyyyyyy
tak wlasnie zaczynam myslec, ze od poczatku mu sie nie podobalam tylko wczesniej myslalam, ze to taki facet, dla ktorego wyglad jest mniej istotny i dlatego o nim nie mowi

Gość matahari1234
co jak co,ale szczery to on jest do bólu:-o

Gość oj cos sciemnial
a Ty za bardzo wzielas sobie te slowa do serca. Kazdy facet lubi jak laska dba o siebie, maluje sie itd... Nawet jesli mowi ze naturalnie mu sie podobasz to i tak nie powinnas byla zaprzestac malowac sie. Kobieta tylko wtedy tak naprawde wyglada zadbana. I nie mow ze to nieprawda, bo tak jest. A teraz pewnie chcialby zobaczyc Cie wlasnie taka na codzien.

Gość psikusek
Mój mi zawsze mówił po co mam Cię komplementować jak powinnaś o tym wiedzieć, że jesteś ładna dla mnie Ehh.. a ja mowilam ze kazda kobieta czasem potrzebuje a on dalej nic.. i sem ciekawa czy na serio mu sie nie podobalam czy mial taki dziwny charakter...

Gość hmm to trzeba poprostu
nieraz wyczuć. Np jak facet na ciebie patrzy, nieraz jest tak ze poprostu az cie parzy jego wzrok, tak czujesz go na sobie jakby cie chciał pochłonąć. To sie da wyczuć nawet jak jesteś tyłem do kogoś, przynajmniej ja to czuje czy się na mnie patrzy czy nie, naprawde :O

Gość rozstepyyyyyyyyyy
moge powiedziec, ze "male wojny" o to byly, nie lubil makijazu twierdzil, ze kobieta sie nim oszpeca teraz bardziej ma to gdzies, moge robic co chce, ale i tak mnie nie zauwaza jak czasem zrobie makijaz czasem tylko mowi mi zebym sie jakos seksownie ubrala jak ma ochoten na seks

Gość kochana chyba nic ci
nie poradzimy na to ze sie mu nie podobasz :( Pytanie tylko po co sie z tobą wiązał w takim układzie? Przecież napewno znalazło by się wielu mężczyzn którzy uznali by cie za najpiękniejsza na świecie.

Gość rozstepyyyyyyyyy
dawniej wiecej milych rzeczy mowil mi kolega niz mąż ( wtedy jeszcze nie znalam meza) chciclabym poczuc, ze mu sie podobam, nie musi nic mowic, chcialabym zeby byl "zaskoczony" ale jesli ogolnie mu sie nie pdobam to nie wiem czy da sie cos zrobic dodam jeszcze ze jego byla dziewczyna z ktora byl dosc dlugo byla blndynka raczej taka drobna( niska) a ja mam ciemne wlosy i jestem wysoka

a jej mówił komplementy? Wiesz, wielu facetom podobają się właśnie filigranowe blondynki. Może nie jesteś w jego typiea związał się z tobą z innych względów?

nie wiem czy jej mowil komplementy ale wiem ze tez nie lubil jak sie malowala chyba po prostu nie jesem w jego typie, teraz doszly jeszcze te paskudne rozstepy - brzuch mam ladny a posladki i nogi do gory koszmar:/ jeszcze wlosy mi leca garsciami nie pamietam jak to jest czuc sie doceniana jako kobieta

bidulka :( NA włosy kup sobie placente w ampułkach.

a jak karmie to moge to stosowac?

http://allegro.pl/item766500865_placenta_z_lozyska_ampulki_wypadanie_odzywka.html spokojnie moja znakoma robiła właśnie jak karmiła i super jej włosy odrosły. Ta którą ci przesłałam to najtańsza placenta, są też droższe, wszystko zależy od twoich zasobów finansowych. Kup, na tym nie ma co oszczędzać :) Koleżanka mi mówiła, że żałuję że jej już w ciąży nie zrobiła, ale nie wiem czy dziewczyny w ciąży mogą, nigdzie żadnych przeciwskazań nie przeczytałam :)

Gość znam ten problem a autopsji
znam ten problem mój mąż też nie umie prawić komplementów, do najlpeszych jego wypowiedzi można zaliczyć jak się pytam jak wyglądam, no dobrze, może być, ok... nawet jak się nei wiadomo jak wystroje... a na sój wygląd czy figure nie mogę narzekać, bo inni mężczyźni się ciągle za mną oglądają... nie wiem czemu niektórzy faceci tak mają, i jak ja go kompementuje to on się wstydzi, i mówi zebym tak nie mówiła... beznadzieja, nie wiem chyba wina wychowania że rodzice go nie nauczyli jak prawić komplementy