Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alesłuchajcie

ten farel też jest taki nieuważny, nie?

Polecane posty

Gość alesłuchajcie
I wiecie z taką opinią i jej matka - z szanującej się rodziny co - zostawiła ją z nim samą. Przecież on już jest tak skończony , że on ją może nawet zabić. I wtedy się znajdzie. po kasę. I tyle on sobie myśli o jej wielkiej rodzinie przez którą jeszcze musiał jechać do jakiejś zapyziałej Polski. I kupować mieszkanie. 3 były w ciąży, która dostała mieszkanie? Tylko bachleda - czemu? :(

Gość alesłuchajcie
Powiem wam kto wie jak to się wszystko jeszcze skończy , ale lepiej się odsunąc od tego bo to są już sprawy typowo rodzinne teraz. I zaczne się haja o to samobójstwo w Irlandii też. Bo kto to widział się puszczać na dziecko albo się zabić z miłości? A jak pani Lidia będzie coś tam coś tam... to jest zaraz powiedzą, że w rodzinie Wajdy jest samobójstwo. Bo takie rzeczy się bierze pod uwagę. Ja też padłam w życiu ofiarą rodziny z samobójcą. A przecież wielka rodzina, wielka rodzina - ale co ona rozumie przez wielką rodzinę. To samobójstwo? I w ogóle jakie życie i co dalej? No tak jej powiedzą i MAJĄ RACJĘ. Wreszcie ktoś mądry. :( MOIM ZDANIEM. I niech sie odwali od nich Lidia Bachleda - ma karierę właśnie i tyle. On jej powie, że zaczął od rozwodu i w dupie ją ma. A wcale nie chciał żadnej kariery w Holywoodzie. Zależy właśnie czego on chciał. Być aktorem i ? I tyle chyba bo po co by sie zaraz hajtnął. Dla kariery? Li tylko? Nie wiem :( To nawet chybaby było lepiej żyć na luzie. Luz blus, zwłaszcza że każdy widział jak se żył wesoło dalej. Że omal za kraty nie trafił. I tyle :(

Gość alesłuchajcie
Mnie się też wydaje, że im chodzi o tę całą Frytkę , że ten jej ojciec sie tak zabił, a jego ojciec się zabił. To jakby chciała wyjechać to coś by jej tam dali bo nic nie maiłą z tego Mansona. A na resztę i tak jest za stara. I to w sumie koniec bo co jeszcze? Postanowili przyjrzeć się Dodzie - polskiej bogince muzyki. I tyle. :( Gratulacje dla wszystkich Lidii Bachled - wielu sukcesów w życiu. A zwłaszcza porodu ... :(

Gość alesłuchajcie
Ale w sumie powiem wam jakie to głupie - i znowu zamiast iść do psychologa czy psychiatry to ten Farel na pewno przyjedzie do Polski PO CICHU do Karoliny Wajdy i jej opowie, ze w sumie jest w takiej sytuacji jak ona. I co tu dalej robić? Albo se pogadają przez telefon. Zabił człowieka w sumie. No tak to wygląda. Może powinien już za to iść za kraty? Kto wie? Jaki on jest daremny i czemu to? Czemu? I co? Następne dziecko w Polsce? Jedno już tu ma.

Gość alesłuchajcie
Ale nie - pogadają se przez telefon, nie? Więcej tu nie przyjedzie do tego... jakby to nazwać. A w sumie ile ten Wajda ma kasy - trzebaby to policzyć. Chyba Doda ma więcej. Boże Doda a Wajda :(

Gość alesłuchajcie
Wiecie co - też ta Lidia Bachleda ma pecha na Beatę Tyszkiewicz bo w sumie wyszła za mąż i się nie nazywa jak mąż. No to jej powiedzą, że tak, że ta pani jest wielka, a ona jest jakaś taka... ona nie wie jak sie zachować. To się po prostu nie nosi nazwiska męża jak się jest taką wielką i koniec. I to coś znaczy. Przynajmniej wiadomo co i jak. Jakaś rodzina WIELKA, ktoś przy władzy w jakimś mieście. Wiecie jak to wygląda w świecie. A tu od przekrętu do przekrętu - jak to w Polsce.

Gość alesłuchajcie
Powiem wam on na pewno wyjedzie bo to już się nie da. Do Wielkiej Brytani. Tam też wygląda najlepiej. W Irlandii niczym w Polsce, bieda aż huczy. Sie synek na lekarkę zawziął, a ta zamiast myśleć o forsie to tylko o swojej dupie. Przecież mógł jej coś załatwić w szpitalu czy gdzieś w USA. Chłopaka by miała przy sobie , jakoś by wyglądała. A ta zaraz dziecko. :( A ciekawe po co mu była ta lekarka, nie? Się go kiedyś zapyta. Jakie to ona miała atrybuty. PRZYSZŁE to tak. No toteż się puściła bo widziała, że chłopak tylko na kasę leci. Toteż sie zabił i tyle. :( I tyle z całości :(

Gość alesłuchajcie
A jej myślenie też było zabójcze - mój chłopak mnie nie docenia, leci tylko na kasę, a wielki gwiazdor ma chore dziecko i mnie docenia. Ale co on docenił w sumie? Nic. I gdzie on ją docenił? I ZA CO? ZA CO? To jest taka ułuda właśnie. Za to, że z nią rozmawiał? I z jednej strony ci biedni go ratują bo z nimi rozmawia, ale też go grzebią bo dziecko z bogacza z biedną zawsze pogrzebie obydwie strony.

Gość alesłuchajcie
No i wiecie - gdzie on ją docenił. On ja przeleciał i tak ją docenił. To ten jej chłopak ją docenił bo widział, że kasę zarobi. No - nie wiadomo w szczegółach jak było. Jak zaszła w ciążę to wiedział , że nic z tego, a co on oprócz tego robił? Był przyszłym lekarzem? Bo wiecie - złapał się może tonący brzytwy i ta po prostu nie pomogła. Nie wiem :( Nikt tego nie wie, nie? Musicie się dopytać jak macie rodzinę w irlandii.

Gość alesłuchajcie
Może on był w jakiejś mafii irlandzkiej i go ratowała, a jak zaszła ciążę to może pomyślał, że go teraz sypnie czy , że go sypną. Nie wiadomo. :( Kit tam wie. A laska i tak go miała w tyłku jak ją Farel i tyle. Przecież mógł se poszukac innej lekarki, nie? EN.

Gość alesłuchajcie
I co dziewczyny - dalej kochacie Colina Farela? która nastepna na dziecko. Bo on był głupi = sam omal za kratami się nie znalazł w Ameryce, a tych głupich bab w ciąży broni. I po co on ich broni? Same sobie są winne. Następna pójdzie za kraty za taki numer bo przecież w końcu on tam trafi. A może już nawet powinien siedzieć jak ten Polański? :( Takie życie. :(

Gość alesłuchajcie
Mnie sie wydaje, że on MUSI uciekać z tego US bo go tak wrobią, że skończy jak Polański. Dadzą mu jakąś 13 lat, powiedzą, że to 18 i skończy za kratami bo za dużo zarobił. W międzyczasie go obrobią bo rodziny pewnie nie trawi i tyle. A w ogóle jak to się stało, że każdy wie , że ja mam 200 melonów - myśli Farel. Przecież nikt nie wie takich rzeczy, a oni wszyscy wszystko wiedzą. Jak on do tego dopuścił, nie? Przecież w sumie TO TAJEMNICA powinna być. Jest aktorem hollywodzkim i już. :(

Gość Colin Farel
nawet tak nei mow!!:O myslisz ze mmoze nie to spotkac??

Gość alesłuchajcie
No nie wiem - wrócę tej historii marny koniec bo gdyby wujek Bachledy był Wajdą to ich tam smolą, ale to burmistrz Zakopca. Już lepiej być nie może. Jakiś wujek przy władzy, a ona aktorka. Bardzo dobrze - zrobią z tego aferę polityczną. Bo czemu nie? Tak by to tam smolili, ale tak? Nie za bardzo co widać już teraz po nagordzie MTV dla Dody. :(

Gość alesłuchajcie
No Farel - spojrzyj zawsze na datę urodzenia. Choć na imprezie to tam róznie bywa, a przyjaciele... jeszcze nie grałeś Juliusza Cezara. Ostatnie słowa - I TY BRUTUSIE? :(

Gość Colin Farel
a ja myslalem ze nic zklego sie mi nie stanie

Gość alesłuchajcie
Jeszcze wszystko przed tobą moim zdaniem no ale... co ja Ci będę mówić co o tobie myślą w USA, nie? Że jesteś zwykłą świnią. Ale to chyba wiesz i bez tego nie? Holywodzki aktorze... :(

Gość DODAaaa
ta nargoda mi sie nalezala!!

Gość alesłuchajcie
uważaj farel, żebyś HIVA nie złapał na jakiejś imprezie w tym USA za twoją lekarkę. Nieźle ich skompromitowałeś irlandzki nieuku. Żebyś się chociaż ożenił. No nic - uważaj na koperty Z WĄGLIKIEM :(

Gość alesłuchajcie
Jakby się ożenił z Bachledą to jest już żywym trupem. Ale nie zamierza tego. I wszystko byłoby Ok gdyby nie ta lekarka. Dziecko z lekarką. Drugi Majkel. I tyle :(

Gość alesłuchajcie
bardzo pomógł sztuce irlandziej, bardzo. Muzykę wybił irlandzką. To chyba najbardziej. Śpiewy syren. No ale syrena była z Polski. I to wszystko przez to. :(

Gość Colin Farel
wlasnie dostalem dziwnie wybrzuszony list i sie boje!!:O moe to ten waglik?? otwierac?

Gość alesłuchajcie
A sprawdź od kogo to - może jakaś kochanka coś Ci przysłała, co? Albo rodzinka Cię pozdrawia ...z wybrzuszeniem. Mama Ci posyła pumpkina przed halloweenem. Ale wiecie oni też wtopili bo sie zachowuje jakby był z Zakopca. Jakiś taki zakomplksiony chłoptaś. A na koniec się dowiesz, że on jest..z Dublina. To Bachleda może paść gęsi bo w sumie kto tu jest z Zakopca. Z Krakowa. Ona by chciała być z Krakowa. I tyle :( Ale w Krakowie jej walnęło. To na pewno :( I tam jej wszyscy zawiścili, ale czego - nie wiadomo. Ale już jej zawiścili. Boże jaka Polka, jeszcze nic nie zrobiła, a już zawiść. Tego nie doceniłam w tym narodzie. A innych zdolności wybitnych też. :(

Gość alesłuchajcie
Tam z kolei chodzi o to, że nagród nie miał dużo, ale dużo dobrych recenzji. A czy ten Aleksander był taki zły to nie wiem, ale już ich rujnował, a zachowanie się? TRAGEDIA. I tyle :(

Gość Colin Farel
w srodku jest jakis gesty bialy plyn co to moze byc??:O

Gość alesłuchajcie
Na pewno śmietanka zagęszczona do kawy. Spróbuj a się przekonasz. Ale poczęstuj Alicję Bachledę. Swoją drogą ciekawe co chciałeś osiągnąć siedząc z tą Bachledą w USA tyle czasu? Rozgłos? Juz go masz. Już byłeś na dnie. a znowu wypłynąłeś. No to 1, 5 melona za zdjęcia dziecka i spadaj debilu. A gdzie to twoja sprawa. I sie nie pokazuj na oczy w USA - ty irlandzki clownie bez mózgu :(

Gość alesłuchajcie
Ale powiem wam, o ile Ondine to klapa - to Neil Jordan ma pełno pracy w przyszłości. Także z głodu nie umra jego liczne dzieci - bo tyle ich ma. Coś jak Farel tylko po cichu. Poza tym pisze powieści. Może Farel tez powinien coś napisać? Wspomnienia, nie? Z dzieciństwa. W Polsce by mu kupili. CHYBA. No i tyle. Bachleda nigdy nie istniała i już. Jak ktoś z gołym tyłkiem może istnieć w Hollywoodzie - zapytajcie Angelinę jak jej było dobrze w Holywodzie zanim nie zaczęła zarabiać. Cudownie po prostu :(

Gość alesłuchajcie
Generalnie powinna sie wycofać i już. Niczym Paris Hitlon się zachowała, a na dodatek kasa jej wujka. Tragos :( Żeby była dziedziczką to jeszcze... a tak? Gołodupka :(

Gość alesłuchajcie
A swoja drogą tak można nazwać Bachledę - polska Paris hilton to jest i już :classic_cool:

Gość Paris Holton
jestem piekna bogata!!:classic_cool: