Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alesłuchajcie

ten farel też jest taki nieuważny, nie?

Polecane posty

Gość Colin Farel
ale ja jestem czlowiekiem z talentem i stanowczo proszę aby mnie KURWA nie obrazac!!!

Gość Colin Farel
wszytskie filmy z moim udzialem to kasowe hity!!

Gość Alicja Bachleda Curuś
ja i Colin sie kochamy nad zycie!!!

Gość ciocia colina F.
moj kochany Colinek ma ogromny talent!!!

Gość alesłuchajcie
Eee tam - ja dalej uważam, że to cfel, a Bachleda jest skończona. Jakie ma dalsze plany Farel, wiecie? Ja sobie już przeczytałam. W 2010 gra u Petera Weira polską historię (na podstawie polskiego opowiadania ) z jakimiś 4 facetami oraz jest ustawiony z Keirą Knightley do roli w Rumuni gdzieś. Pytanie dnia - ciekawe czy przeleci Keirę, nie? Po dziecku z Polską może chyba spać spoojnie chyba, że jej się spodoba. Jak myślicie?

Gość Keira Knightley
ja jestem porzadną osoba i nie dam sie rozleciec!!

Gość alesłuchajcie
O ja myslę, ze to będzie hit - Farel z Keirą. Choćby nie wiem jak nudny, ale wszyscy polecą. Zobaczycie. Po dziecku z Polką? No zobaczymy jak Keira poradzi sobie z Farelem. Keira w przyszłym roku kręci 5 filmów i ma 24 lata. A Bachleda kręci jeden i ma 26 lat. Chyba za nią jest Keira i to koniec farela. Może myśleć o modzie. W końcu 34.

Gość alesłuchajcie
A film Weira jest kręcony w Rumuni. W Londynie z Keirą, a w Rumuni u Weira gra. Weir sie REAKTYWUJE po wielu latach. Pewnie chce sprawdzić jak mu pójdzie, nie? Jakas nagroda? Kto wie? Ale nagroda to u Weira. W razie co może jechac do Australli mu powiedzą. W końcu ...lubi podróże. I to miała zrobić Bachleda po 2 nagrodach w USA. Kiedyś miała zacząć kasować. U Jordana z Farelem to się mogła domyślić, ze niczego nie skasuje bo...tak sie nie gra. I już :(

Gość alesłuchajcie
No to musi sie spisywać Farelek bo po nim. Może se iść na wielkiego kreatora mody. Może jedynie faknąć se Keirę i koniec. Ale czy na niego poleci? 24 lata i taka kariera , nie? Tyle nagród. A Farel? Pożal się Boże :(

Gość alesłuchajcie
W tym układzie o ile znam się na kinie, a coś się tam dyć tez znam Bachleda musiałaby grac z Farelem u Weira w Rumuni, żeby COKOWLEIK jeszcze znaczyć u Niemców i dalej w Europie. A ona chyba geograficznie do kariery podeszła czy co? Drugi Farel. No ale jego wyratują bo ma kasę i jest sławny, a jej już nic nie pomoże w takim razie. Niech ją ratuje Farel. A on? Patrzeć na nią nie moze. Gdyby wróciła wcześniej to coś by jej dali w tej Rumuni i wtedy w Europie i do USA znowu i BEZ TAKICH NUMERÓW, a tak? Koniec - moje zdanie :(

Gość alesłuchajcie
A wiecie jeszcze przeczytałam, że Farel miał śpiewać. Tak śpiewać w jakimś ustawianym boysbendzie, ale go wyrzucili bo uwazali, że ich zdominuje. No nie chcieli go. I mieli rację. No to został aktorem i tyle. O jaki on jest obrzydliwy, nie? Dla mnie jest OBRZYDLIWY :( Biedna Keira - no ale rola i tyle. Najwyżej się z nim prześpi i tyle :( Jak on się może komuś podobać to nie wiem. Ja tam piękna nie jestem a bym go nie chciała, a ta opinia. :( Jedynie kasa i koniec :(

Gość alesłuchajcie
Ale wiecie co... ta Keira to chyba też takie z tym Farelem. Wyjdż za mąż. Może za Farela? Dzieci mieć nie musi. No ale z 4 dzieci. 24 lata i co dalej? Też jej nie zapłacą jak za mąż nie wyjdzie i już. :(

Gość alesłuchajcie
No za Farela to nie musi, ale byleby sie tak nie stoczyła za 10 latek i już. MOJE ZDANIE. No i tyle. Chciała być wielką aktorką Bachleda to miała coś wspomnieć o Keirze. Na przykład. Olała wielką Brytanię, olała Hiszpanie, wszystko :(

Gość alesłuchajcie
Wydaje mi sie, ze Farel był dobry jak był młody. teraz może siana koniom iść dać i koniec. Tak uważam. Młody , dobrze zapowiadający się Irlandczyk... no faktycznie bardzo myślał o aktorstwie. Myśleli, że jak sie rozwiódł to myśli o tym aktorstwie - ożenił i rozwiódł z aktorką z aktorskiej rodziny. A on myślał tylko o kasie i babach. Ale mieli być mądrzejsi też. Tu bojzbend w Dublinie, tu aktor w Szanghaju. No to została mu Australia, Nowa Zelandia i Kanada. Może tam dziecko i ożenek? Kto wie?

Gość alesłuchajcie
Ale byłaby sensacjon gdyby keira zaszła w ciążę z Farelem, nie? Ale by pasowało. Kolejne dziecko w Wielkiej Brytani. Kto wie, kto wie co będzie dalej? Pieniądze ma, o alimenty się nie musi troszczyć Farel. I tyle :(

Gość alesłuchajcie
Bardzo wyraźnie widać, że myśleli, że się ożeni. I tyle. No ale widzicie - co tu robić z taką Keirą? Przelecieć i tyle. Co mu pozostało. Albo odmówić roli...z Keirą. A brytole? trzymają z jego żoną i Mimi bo co - Irlandczyk w roli z Keirą. Też głupie wszystko i daremne. Dlatego nie cierpię Brytoli. SĄ DAREMNI. Jak wy w ogóle możecie tam siedzieć wy wszyscy wielcy wyspiarze. W sumie mają fajną kulturę i wszystko gra, ale ta ich mania IMPERIALISTYCZNA. Ło Boże - a już są jednymi Chinami , ale dalej wielcy panowie świata :( I ich królowa Wiktoria. To mnie wkurza - ta mania imperialna BEZ SENSU już dawno. Ale reszta OKI.

Gość Colin Farel
kocham keire knightle ❤️

Gość alesłuchajcie
A co Ci się podoba w keirze najbardziej , Farel? Ej słuchajcie - ile ona ma wzrostu ta Keira? Ma 170? I ile na koncie? Tego nie wie nikt - tylko Farel się dowie jak ją przeleci. Ciekawe czy będzie próbował. Ale to jest to ani jego żona ani Mimi się nie dadzą. A Bachleda? Jak pierwsza lepsza :( W końcu Wielka brytania coś znaczy, a nie jakaś zdechła irlandia. No nie? Chociażby historycznie.

Gość alesłuchajcie
http://www.snarkygossip.com/wp-content/uploads/2008/06/keira-knightley-nc.png No i co - ona jest brzydsza od Bachledy? Może nie ma gabarytów miss jakiejś , ale co brzydsza jest? Albo ta żona Farela? Ta Bachleda też taka nieostrożna. Desperatka. No to uważała, że jest ładna czy nie? W końcu 26 lat, następną rolę miała. No to ma dziecko i koniec. Musiała się rzucać na Farela. Coś strasznego ileż to pieniędzy musi mieć jej polska rodzina. :(

Gość Colin Farel
keira!!!!!!!!!!!!!! ❤️ ❤️

Colin!!!! jak mozesz:(

Gość alesłuchajcie
Ten film z Keirą jest po nagrody. Keira ma Oskara, on Złotego Globa i ...Złota Malinę. No to... co. No to najpierw rezenzje u Weira, później jakaś nagroda - czy za film z Keirą? Zależy co u Weira. Albo wyjedzie do Australii bo ma wszystkiego dosyć. I tam znowu może mieć dziecko bo każdy widzi, że bardzo on kocha dzieci. Z całego świata. :)

Gość alesłuchajcie
:(- tak ogólnie, nie? :(

:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(:( :(

Gość alesłuchajcie
On chyba już się pakuje do Australii po cichu. A ta rola z Keirą. Z Keirą akurat? Idioty z siebie nie będzie robił. A jego ex wszystkie też w tej Wielkiej brytani jak znamy życie. Jeszcze im tu potrzeba menela, który ma dziecko z Polką i siedzi z nią od roku. Ale im razem dobrze - to niech se ją weźmnie do Australii. No co? Niech sobie razem robią co chcą, nie? W końcu wszystkie wyszły na ostatnie kretynki. Ale Bachleda niezgorzej.

Gość alesłuchajcie
Gdyby mu na niej zależało to już by był po ślubie i rozwodzie. Ale jest tak durna, że nawet nie dostanie roli w Rumuni. W RUMUNI!!! jednak liczyłam że dostanie jeszcze coś w Rumuni. Ale już nie. U Niemca w takim razie coś w Rumuni i spadaj na zawsze kretynko. No chyba, ze się dobrze spisze, ale kto jej odważy się dać nagrodę za film o wampirze. Nie wiem. :(

Gość filmowiec z rumiunii
serdecznei zapraszamy pania bachlede na casting do naszego najnowszego filmu Colin w rumiunii :classic_cool:

Gość alesłuchajcie
Mnie sie wydaje, że sama rozumiała , że to był koniec - no nie był, ale miała dosyć, chciała dziecka i finał. Żeby jakoś wyglądać powinna wyjść za Polaka i koniec. Niemiec żaden normalny za nią nie wyjdzie - w sensie aktor czy coś. Tu do dom spadaka i cicho siedzieć. Warzyć. I tyle - do wujka sie zgłosić. Bo Farel sie kompromitować więcej nie zamierza. No czy mu wyjdzie to inna sprawa, ale... na pewno jakoś tak sie skończy. U Niemca na Kaukazie, będzie miała dosyć, powie, że musi dzieckiem się zająć i powinna wyjść za bogatego biznesmena polskiego. Za swojego wujka najlpiej. I będzie wyglądała wszedzie. Drugie dziecko i tyle. I tak miała od razu zrobić i se za pieniądze męża pimpać coś w filmie tu czy tam . I tyle . MOJE ZDANIE.

Gość Grzesiek co ma koniobijkę.
Jak ten Farelka kuppiłby se ode mnie koniobijke to nie musiał by dupcować Bachledówny.