Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wertyhanow

Co z tą pogodą ? - liczyłem w paźdz. na +5-10s w Dzień .

Polecane posty

Gość Wertyhanow

A tu takie "zięby" - lato było średnie "temperaturowo", ale ta jesień , ten październik , okazał się wyjątkowo niełaskawy w tej kwestii - czuję że to wynika z dostarczania ludziom "ciepła" tylko z wnętrza ziemi , a nie tylko ze słońca (lub odwrotnie) - w każdym razie jedno z tych dwojga źródeł zostało zakłócone w przepływie tej kojącej i niezbędnej energii - stało się to na początku lat 90 . . Czyżbym musiał ją uzupełniać przytulając się do dziewczyny w łóżku ? - to oczywiście jest cudowne doznanie, ale lubię też spacerować parkiem w śród przyrody głaskany promieniami słońca rozgrzewającymi całego mnie - zaczynam się pocić , po czym przestaję myśleć i czuję że nie ma mnie ; chcę się stać częścią tych drzew , tej trawy , tej przyrody - na razie nie mogę ; wiem , w tym żywocie tego doznania nie uświadczę - wpierw muszę się zjednoczyć z (inną ode mnie) energią ; zapaść się w otchłań całkowicie na dłuższy czas , a na razie zapadłem się tylko na krótką (raz nawet na ciut dłuższą) chwilę w ten niebyt . aAe Ja chcę zapadać się ciągle , chcę zapaść się NA CZAWSZE w tą otchłań rozkoszy , w to "NIEMYSLENIE" ; i - wiecie co - nie martwię się zanadto - WIEM że to spotka każdego , to jest NIEUNIKNIONE , to musi nastąpić i nastąpi , dla każdego z Was , w tym lub w jednym z następnych żywotów .

Gość b jnb m
a w styczniu napiszesz , że zima zaskoczyła cię niespodziewanie :D

Gość Wertyhanow
??? I po co Ci "to" ? - pisz lub nie pisz wcale .

Gość błahhha
ej koles co ty bierzesz??? masz dobry towar i jak widac dziala od samego rana...buauauuauauaahahahahahhhaaa... boze dawno wiekszego kretynizmu nie czytałam....buhahhahaha

Gość Wertyhanow
Biorę to co jest wszędzie , dostępne zawsze , dla każdego/każdej i w każdej ilości - i Tobie też to polecam -")

A tu takie "zięby" - lato było średnie "temperaturowo" chyba za dużo "Na Wspólnej " oglądasz :p

Gość Wertyhanow
"Na Wspólnej " - tych "filmów" nie trawię i nie rozumiem jak ktoś (widz ; człowiek - nie daj boże) może "kupować" takie "cóś" - dla kogo to jest "atrakcja" ???

Gość b jnb m
no tak , żyto po pas a śnieg duje i duje :D

Gość Looooser
Ja liczyłem na 10-15 w październiku. A tu zima! Czuje się jakbym w Rosji mieszkał. A to powietrze z grzejników jest takie ciężkie.

Gość Wertyhanow
"Ja liczyłem" na listopad ; u mnie dopiero od przedwczoraj zaczęło sensownie grzać - wcześniej włączyłem grzejnik elektr. i "było/jest dobrze " - ale ja się pytam : po co płacę za centralne ??