Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja Patrycja

przychodzi taki moment kiedy mam ochotę na zemstę na kochanku.....

Polecane posty

Gość Pieprzona cnotka
Do kamieniołomow z nią !!!!!!!!!!!!!!

Gość nie czytalam odpowiedzi
co nie oznacza, że popieram Twoje wcześniejsze zachowanie napiszę bardzo kulturalnie: nie robi się takich rzeczy :O nie wchodzi się z butami do cudzego związku :O no ale moje słowa nic już nie zmienią ogólnie: postrasz kolesia. I zrób to naprawdę przekonująco i jak najbardziej wrednie, a jednocześnie ze spokojem i opanowaniem - wówczas bardziej to do niego dotrze. koleś będzie nieźle srał w gacie :D

Gość co tu duzo do pisania
zwolnili cie a on cie olał:) jestes na straconej pozycji....szukaj lepiej roboty a nie pisz głupot na kafe:)

Gość Wyrozumiała ladacznica
Co bys powiedziała jak by sie okazało : Że twój tatus ma kochankę Że twój ziec ma kochankę Że twój szwagier ma kochankę Że twoja bratowa ma kochanka byłabyswtedy taka wyrozumiała dla tego scierwa ,co pchaja sie z buciorami w cudze malzeństwa ??????????

Gość loka..
JA osobiscie chcialabym wiedziec, ale tutaj nie o to chodzi. Dziewczyna jak z facetem sypiala, to jej nie przeszkadzalo, ze zona nie wie. Teraz jak zostala w swoim mniemaniu zle przez niego potraktowana to chce, zeby zona za to "beknela" Ona nie chce zrobic czegos "dobrego" dla zony. Nie jest jej, kobiety zal, ze zyje ze zdadzaczem. Jej motywacja ipobudki sa niskie. Czuje sie sponiewierana i chce sie odgryzc. Wazna jest motywacja postepowania. A autorka upada coraz nizej.

Gość Upada hahaha
Ona się papla w gównie

Gość Trafne spostrzezenie haha

Gościu jest dupkiem i na mój chopski rozum to powinnaś dać mu do zrozumienia,że on wykonał ruch ale Ty nie uważasz tego ruchu za mat więc teraz Ty wykonasz ruch i jesteś bardzo ciekawa jaka bedzie reakcja ze strony wiadomych osób :D:D:D Zobacz jaka będzie jego reakcja,a ewentualnie później jeśli nie ugrasz tego co chcesz to wywal z grubej rury i niech mu się też zacznie walić :classic_cool:

Gość Porządny szef firmy
jużdawno powinien ciebie i jego wypierdolicna bruk. takie sytuacje ,żle wpływaja na opinie firmy i ludzi tam pracujacych. Nie każdy popiera kurewstwo,tak powinno sie dawno zdarzyc. Eliminowac taka patologięze swojego srodowiska i nie brac w tym udziału.Bo wiedziec i nic nie robić....to tak jakby sie brało udział i akceptowalo takie dranstwo.

Gość Alicja Patrycja
no tak... gdybym na jego propozycję,żebym została jego żoną odpowiedziała tak, to wszystko byłoby ok i wszystkim Wam smakowałaby wódka na naszym weselu ;) Ale ja akurat odpowiedziałam mu,że nie!!!!!! nasza znajomość nijak nie wpłynęła na dobre imię firmy, co wiecej,razem wypracowaliśmy parę fajnych kontraktów dobra,dajmy więc sobie spokój ;)

Norika Regres...Wszedzie Cie pelno Czy Ty czlowieku nie masz nic do roboty? Twoja opinia jest do d**y." a mnie sie wydaje że raczej jest szczera i prawdziwa :) a to zawsze boli ;)

Zinnka -> a jak się odważy i powie czego mu brakuje to potem brakuje mu jeszcze bardziej :D:D:D:D :classic_cool:

Norika wypadłem troche z tematu ( no cóż czasami trzeba troche popracować) i nie wiem co tu autorka pisała a co nie pisała .nie chce mi sie czytać ... ale fakt , jest faktem że wskakując do wyra żonatemu facetowi , kobieta zyskuje pewien przydomek ;) i żeby nie było to facet przelatujący czyjąś żonę też ma pewne określenia :) dziękuje za uwagę

Gość Zinnka
xyzed i tu sie myslisz:0 Zony tez sie z czasem zaczynaj nudzic, i tez im czegos zaczyna brakowa:) I wbrew pozorom - sa bardzo zainteresowane zmianami.

Rogres to sie obijasz w pracy i jeszcze Ci za to placa?Jak Cie rozszyfruja to zostaniesz bez pracy .Pozdrowionka dla Ciebie i prosba czytaj za nim puk w klawiature.

Własnie dzisiaj mam troche duzo spraw w pracy , dlatego nie mam czasu za bardzo na kafe :)

Alicja. To co zrobilas pozostawiam bez komentarza. Natomiast sytuacje mozesz rozwiazac tak: pojdz do tego ex-kochanka, i powiedz, zeby sie nie wyglupial. Powiedz to spokojnie, bez emocji, na zimno. Nie rob z siebie histeryczki, zachowaj klase. Powiedz ze wiesz ze w wyrzuceniu Ciebie maczal paluchy, i ma to odkrecic. A nawet jezlei nie mial z tym nic wspolnego powiedz, ze przeciez szef to jego znajomy, i ma to zalatwic. W przeciwnym razie i jemu mocno pokomplikuje si ezycie. Tyle powinno wystarczyc. Jezeli facet jest w miare ionteligetny zakuma o co chodzi.

Gość ZEMSTA JEST SLODKA
co niektorzy sa jak dla mnie zdrowo pojeb..ani. Co to za teksty ze kare jakas w zyciu poniesie, ze ku..wa ze szmata itd.... A on o matko boska jaki biedny dalej ma ciepla posadke bzykal laske i wracal do domu do zonki na pyszne kolacyjki na taka!!!!! mysl mi sie chce zygac. I to on poniesie kare bo to on slubowal przed Bogiem milosc i wiernosc a nie ona. Wiadomo tez jest winna ale niestety w wekszosci przypadkow to niestety zonaty zaczepia, robi pierwszy krok itd. Ale jedno widac golym okiem facetowi wolno i to jest przekonanie tych kur domowch ktorym facet by na glowe wszedl i i usprawiedliwienie byloby bo faceci tacy sa. Jak te wierne psy beda bronily kazdego kolesia plujac jadem wyzwiskami i wulgaryzmami w strone kobiet. Wychowujcie i chroncie takie meskie kur...y. Najlepsze jest w tym wszystkim to ze jak jest zwykla normalna dziewczyna to na niej suchej nitki nie zostawicie a ten kochany mezulek mogl isc do zwyklej kur..y i jej zaplacic....i na kogo wtedy by wina spadla??!!

Gość Zinnka
xyzed hehehe co kraj to obyczaj, co czlowiek to historia:)

Gość jbdjknm
nie upaj tego jebniętego topa bo w końcu i ciebie upną 😴

Gość 11111111111111122222222222222