Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja Patrycja

przychodzi taki moment kiedy mam ochotę na zemstę na kochanku.....

Polecane posty

Gość Alicja Patrycja

Chyba i ja potrzebuję Waszej pomocy,Waszego zdania.... Miałam Kochanka,było cudownie,ale z pewnych względów nam nie wyszło..... rozstaliśmy się w miarę w dobrych stosunkach. Po wszystkim on próbował coś jeszcze odbudować ale z mojej strony był ciagle kosz. No i facet walnął focha, chyba moją odmową uraziłam jego zasr*** dumę, męśkość,instynkt łowcy czy jak? Skoro ja nie chcę to przyjął strategię zniszczenia mnie. A że pracujemy razem i jest na wyższym stanowisku niż ja (ale nie szef ;) ) okazji ma ku temu wiele,zadaje kłopotliwe pytania na prezentacjach, prowadzi gry słowne,w których i wyszczekana ja przegrywam.... Jest bardzo dobrym kumplem szefa i ma prawo głosu w różnych sprawach dotyczących firmy. Doszło do tego,że dostałam wypowiedzenie od szefa,bo redukują etat... Nie wierzę w to, pracowałam 6 lat i nigdy nie było mowy o redukcji mojego etatu!!! wiem,że maczał w tym swoje palce,po prostu czuję to... powiedziałam dość! Przez pół roku przyjmowałam upokorzenia, złośliwości z jego strony.... mam ochotę sie odgryźć teraz ja. Nigdy nei byłam mściwa ale coś juz we mnie pękło..... Mam ochotę zadzwonić do jego żony i jej o tym opowiedzieć, jaki on jest, albo zawieźć jej do pracy wszystkie prezenty które od niego dostałam.... albo chociaż napisać na nk, bo ma tam konto sama nie wiem... miotają mną teraz różne uczucia... mam zniszczone życie.... i nic nie mam do stracenia, bo wszystko co miałam juz straciłam..... Pomóżcie mi.... moze pocieszcie.... sama nie wiem czego chcę :o

no cóz płacisz teraz cenę za swoje kurewskie życie :D musiałas sie z tym liczyć wskakując żonatemu facetowi do łóżka ...

Gość regres jak ty mnie wkurzasz
to masakra a on jest bez winy pewnie co? zawsze wszystkiemu winna kobieta...typowo męskie myślenie! zajmij sie czymś pożytecznym lepiej...a te swoje rady to włóż (wiesz gdzie!!!)

Gość regres jak ty mnie wkurzasz
biedny k**wa nieszczęśliwy facet, któremu następna do łóżka wlazła a on mózgu nie ma.... aleś mnie zdenerwował od rana...idę sobie stąd! żegnam!

Gość b jnb m
napisałaś jasno KOCHANEK a oczekiwałaś jeszcze ciągu dalszego ? :D JAKIEGO ? :D

Ciekawe jak miałabyś się zemścić :o Nauczka na przyszłość - nie chapać dzidy kumplom z pracy :o

Gość zemsta jest słodka
do dzięła...:D

Gość zadzwoń do żony i wszystko
jej powiedz! Własnie tak bym zrobiła, gdyby zniszczył mi życie bez skrupułów zniszczyłabym jego .

Regres...Wszedzie Cie pelno Czy Ty czlowieku nie masz nic do roboty? Twoja opinia jest do dupy.

Gość Alicja Patrycja
Właśnie dlatego spasowałam,bo nie chciałam się z nim wiązać. Zaproponował mi małżeństwo.... a ja powiedziałam,ze nie... zastanawiałam się jaką zrobi minę jak jego żona przyjdzie do domu w moim pierścionku ;) wiem,że to głupie że w ogóle tak myślę... ale mamy po 30parę lat a on zachowuje się jak dziecko.... nie dostał zabawki to tupie nóżkami i bije mamę.....

Masz racje autorko- powiedz zonie wszystko co Ci leży na sercu, ale następnym razem zastanów się zanim wplączesz się w romans z żonatym bo z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi.

Alicja ,jesli czujesz sie na silach ,pokaz mu jego miejsce .Takich dupoli jak on jest b.duzo.Ale pamietaj ,ze nie bedzie prosto.Moze ,zaczela bys od rozmowy z samym szefem .Moze on tez straci prace...

Hm. Namąciłabym mu w życiu, ale tak, żeby nie zorientował się, że to ja ;) Choć najchętniej to wydrapałabym takiemu gnojkowi oczy. Zastanów się tylko czy chcesz się zniżyć do jego poziomu. Ja bym się zniżyła, ale to ja..

Gość REGRES _żal mi ciebie
no cóz płacisz teraz cenę za swoje k**ewskie życie musiałas sie z tym liczyć wskakując żonatemu facetowi do łóżka ... hm...Regres czy ty się przez moment zastanowiłeś zanim to napisałeś? Chyba nie ! Powiedz o czym myślał ten facet idąc z nią do łóżka ? bo raczej nie o swojej żonie, więc daruj sobie swoje głupie komentarze.

>> Moze on tez straci prace... taaaa, wywalą go dlatego, że przeleciał jakąś podrzędną pracownice :D

Gość Bezmyslna lafiryndo
jesteśl lafirynda i sama wiesz o tym doskonale. Ty masz zmarnowane zycie ?? Ty jestes przyczyna zmarnowanego zycia innej kobiety i rozwalenia Rodziny.Kretynko ,jeszcze masz pomysł doniesc żonie o tym.Co ona ma z tą wiedzą zrobić ?? Wstydu nie masz.Masz to na co zasłużyłaś i myśle,że jeszcze zycie ciodpłaci za to zło które wyrzadziłas jego żonie.Dla mnie jestes szmatą i niczym wiecej.Bardzo dobrze,powinni Cię na zbity pysk wywalić z tej pracy ,w ten sposób oczyszczą swoje szeregi z patologi i takiego ścierwa się pozbedą .Bo moze wpadł by ci do głowy zeby zrobić temu fiutowi na złosć i wziełabys się za innego żonatego faceta.Wstyd dla twojej Matki ,że takie gówno wychowała......a jestem przekonana ,że tego nie chciała. Jestes dla mnie dno moralne.....Życzę ci tego obys pezeklinała ten dzień w którym przyszłaś na swiat......za swoje dranstwo,kurestwo,za to że nie nauczylas się bycdobrym i uczciwym człowiekiem :-P

Gość Alicja Patrycja
Nie jestem podrzędna pracownicą.... ;) nie zamierzam opisywać stanowisk,bo nie o to tu chodzi. On jest na takim samym stanowisku jak ja,dodatkowo jest prokurentem i dlatego ma swoje 0.00001% głosu w zarządzie

Gość ej ty do góry
nie napinaj się tak bo ci żyłka pęknie :D a kurwiarzem to jest on bo jeśli ma żonę to nie powinien dotknąć innej kobiety więc...idź napij sie melisy ;)

Gość o ja
taa kurwa kurwie rękę poda :D już zbiegły sie pocieszycielki i doradzicielki :D

Gość ulżyłas sobie frustratko
?

Gość bezmyślna lafiryndo
Tak masz racje on jest kurwiarzem....ale to inna bajka. Odpowiadam i wydaje opine o tobie ....bo to ty prosisz o pocieszenie.Biegnij do psychiatry,bo naprawde jest ci bardzo jego pomoc potrzebna jeżeli nie rozumiesz co zrobiłas.Na siłę cię wciągnał do wyra,zgwałcił cie......jak tak to zgłos to na policję,ty porządny człowieczku.Lituję się nad tobą. Ludzie ,nie piszcie jej takich głupot.....żeby powiedziała zonie. Co to da ,najwyżej zdołuje kobietę.Jak taka porządna to nawet nie powinna spojrzec w strone żonatego faceta. Facet żonaty-to tredowaty.każda powinna o tym wiedzieć. Wtedy nie byłoby tyle rozwalonych małżenstw i płaczących dzieci.

Gość ty chyba sama nie wierzysz
w to co piszesz... Nie byłoby rozwalonych małżeństw i cierpiących kobiet gdyby jeden z drugim miał mózg i nie szukał zabawy na boku...to ON jest żonaty a nie ona więc wina jest tylko i wyłącznie JEGO!!!! To ON ślubował miłość i wierność nie zapominaj o tym!!!

Gość Dziewjca orleańska oo1
Zgadzam sie z tym wpisem wyżej.Jesteś dno i lituje sie nad tobą. To jest kurestwo co zrobiłas,a najgorsze jest to ,że nie widzisz w tym zła .....tylko piszesz ,że masz zmarnowane zycie. Wymiotowac mi się chce jak to przeczytałam.Ale jestem przekonana ,że kare poniesiesz w niajmniej oczekiwanym momencie.

Gość ty chyba sama nie wierzysz
a co do gwałcenia to chyba ona też go nie zgwałciła prawda ? dlaczego w całej sytaucji tylko ona ma cierpieć ? piszesz ze nie powinna spojrzeć w oczy jego żonie a on może jej spojrzeć w oczy? po tym co jej zrobił ? ona ma go kryć ? z jakiej okazji..niech jego żona dowie sie z jakim kurwiarzem zyje! ja chciałabym wiedzieć!

Gość rama..............
to że on jest kawał skórwysyna to wiadomo........... małżeństwo i jego zachowanie w stosunku do ciebie ...............ale jesteś sama sobie winna że zadajesz sie z żonatym pedałem.

Gość Ludzie litosci
Co Wy wypisujecie.Jestem normalna i wiem,że taki mąż zdradzacz ponosi największą winę......ale taka pani która utrzymuje kontakty z facetem zonatym i o tym wie.......jest niewinna.Wiadomo juz od dawna,że wiekszosc facetów mysli fiutem...to są łowcy.....myslą ,ze im wolno wszystko.A taka idiotka co sobie mysli ,ze to jest sposób na zycie.Zdesperowana kretynka i kazdy normalny człowiek sie ze mną zgodzi.

Gość coca coca
Skoro żonaty to nie pedał :o Was mi nie żal , ale żal mi tej biednej żony ...