Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja Patrycja

przychodzi taki moment kiedy mam ochotę na zemstę na kochanku.....

Polecane posty

Gość rama ..........
pedał w sensie głupoty a nie homoseksualizmu

Gość loka..
Placisz za swoje decyzje zyciowe. Po co Ci zemsta na obcej kobiecie, ktora Tobie nic nie zrobila? Chcesz sie mscic to prosze bardzo, ale nie mieszaj w to osob trzecich. Ochlon i zycze w przyszlosci trafnych wyborow.

Gość czarna dupa
Zastanów się na kim chcesz się zemścić, na nim czy na jego żonie? Przecież to ją skrzywdzisz najbardziej, a ona w całej tej sytuacji nie jest niczemu winna..

Gość loka - wolałabyś nie wiedzieć
? Pamiętaj jedno nie ta, to znajdzie sobie inną aż w końcu zarazi żonę jakimś syfem.

jak można być aż tak zakłamanym, brak mi słów. Nie dziw się, jak zdradzona żona zechce zemścić się na kochance męża i będzie to całkowicie uzasadnione. To nie ty jesteś tu pokrzywdzona, a ona.

Gość aaasaa
każda wyrządzona krzywda prędzej czy później do ciebie wróci, chyba się już o tym przekonałaś. I jeszcze ci mało? Zemścij się a prędko to się nie skończy

Gość Zinnka
Dziewczyny, spokojnie...Alicja postapila bardzo zle, wiazac sie z zonatym facetem. I usparwiedliwiac tego sie nie da. I do tego zwiazala sie z kolega z pracy, co juz jest glupota totalna. Ale coz, uczucie nie wybiera i nie tylko samotne dziewczyny popelniaja bledy, prawda? Alicjo, jezeli to prawda, ze ten facet cie dreczy i ze wlasnie przez niego stracilas prace, to powinnas dac mu nauczke. Ale JEMU, a nie jego zonie. Wiem co mowie, bo kiedys taka wlasnie wkurzona kochanka mojego meza uprzejmie mnie poinformowala, jakiego to mam....(wstaw dowolne slowo) w domu. Wierz mi, przeszlam pieko. Ale przeszlam i dalam sobie z tym rade. Sa jednak kobiety, ktorym taka informacja rujnuje zycie i juz nigdy nie potrafia sie potem pozbierac. NIE ROB tego tej kobiecie, bo to nie ona cie skrzywdzila. Informowanie zony jest pojsciem na latwizne. Jest aktem desperacji i braku pomyslow i mozliwosci na dokopanie facetowi. To niskie i zenujace. Dobrze ktos tu radzil. Idz do szefa i powiedz, jakim szmaciarzem jest jego podwladny. I ze masz swiadomosc, ze to wlasnie on przyczynil sie do twojego zwolnienia. Zarzadaj uzasadnienia wypowiedzenia NA PISMIE i zasugeruj, ze skierujesz sprawe do Panstwowej Inspekcji Pracy i sadu. Jezeli maja cos na sumieniu, to sie chwilke chociaz nad ta decyzja zastanowia... Trzymam kciuki za ciebie, bo wierze w sile i rozsadek kobiet:). Powodzenia.

Gość polki gora
Ty jestes przyczyna zmarnowanego zycia innej kobiety i rozwalenia Rodziny.Kretynko ,jeszcze masz pomysł doniesc żonie o tym.Co ona ma z tą wiedzą zrobić ?? Wstydu nie masz. Nie ona jest przyczyna tylko przyczyna zmarnowania zycia jest maz kurwiarz i jego kurewskie zapedy. Jak juz ktos napisal to on slubowal i to on sie nie wywiazal i to on krzywdzi najblizyszch a ona hmmm nikomu nie slubowala a tym bardziej jego zonie i pewnie nawet nie zna tej kobiety wiec chyba to nie ona sie musi nia przejmowac tylko ten kto powinien o nia dbac. A co ma zrobic z ta wiedza, moze pogonic gnide tam gdzie jej miejsce i ulozyc sobie zycie z kims kto bedzie tego warty.

Gość co za bzdety wypisujecue
Najstarszą prawdą świata jest "suka nie da to pies nie weźmie" wiec jak wszystkie będą porządne to żaden mąż nie zdradzi bo nie będzie miał z kim . Póki ma łatwa dziurę to na bank zamoczy :o

Gość Alicja Patrycja
do Zinnki po pierwsze - szef jest jego najlepszym kumplem po drugie uzasadnienie dostałam - redukcja etatu.....

Gość Jesteś scierwem i zerem

Gość idąc tokiem myślenia
że każdy facet zamoczy jak ma łatwa dziure to wierzycie, że jest taki który nie zdradza ? wszak łatwych dziur pod dostatkiem...nie oszukujmy się.

Gość Zinnka
no coz Alicjo, bedziesz wiec musiala przelkac ta zabe...Kobieta zwiazana z kolega z pracy ZAWSZE po skonczeniu romansu dostaje po dupie. Niestety.

Zinnka ,przeszlam kiedys przez to (spowiedz kochanki) dlatego radzilam rozmowe z szefem.Zone skurwiel udobrucha ,szefa raczej nie .

Alicja ,szefowi nie spodoba sie zamet w jego firmie wiec spruboj .Moj maz stracil duzo ,swoja rodzine i prace .

Gość Zatrudnię cie chetnie
Masz wprawe ,praktykę a ja jestem wolnym człowiekiem. Zakres obowiązków bedziesz mieć fajny ;-))

Gość trafiłeś w dziesiątkę
Ona tylko do tego sie nadaje ;-))

Gość Zinnka
Norika To prawda, malzenstwo sie jakos dogada, wczesniej czy pozniej, a kochanka zostaje na lodzie... Choaz nie nazwalabym tego "udobruchaniem":) Wszyscy wyciagamy wnioski i uczymy sie na bledach, prawda?

Gość Piana w szambie
Smrud bedziesz czula wiecznie

Gość ona wyciągnie haha
nastepnemu cos z gaci. Ona tylko to potrafi

Gość Może już wystarczy
Może już została pocieszona,zrozumiana i rozgrzeszona. Takiej kurwie niewiele potrzeba

Gość wiecie ...strasznie mnie
Martwi to, że odradzcie jej żeby powiedziała żonie. Ja jestem mężatką od 11 lat i uwierzcie, że gdyby to dotyczyło mojego męża to chciałabym wiedzieć. Przez takie kobiety jak wy żona zawsze dowiaduje się ostatnia. Jeśli zdradzał ją z kochanką (przez jakiś czas) to nie był to jednorazowy incydent. Podejrzewam, że znajdzie sobie następny obiekt zainteresowania ...a żona dowie sie za 10 - 15 lat i ....wybaczy bo będzie bała sie, że zostanie sama. Gdyby mój mąż wyciął mi taki numer to " żegnaj Gienia świat się zmienia" najgorsze to żyć w nieświadomości i co noc przytulać się do faceta który nie jest godzien splunięcia... Jednak to tylko moje zdanie.

Zinnka powiedzialam tak z perspektywy czsu.Tlumaczenie bylego meza byo tak zalosne ...

Gość nie czytalam odpowiedzi
ale ja bym podeszła do Twojego eks kochanka w pracy i z ironiczną miną (i wredotą na twarzy), powiedziała coś tego typu: myślisz że jesteś taki cwany? to teraz ja pocwaniakuje. Stracę pracę, ty stracisz żonę i opinię w firmie. Proste. Przemyśl to i teraz w twoim jebanym interesie było to, żebym tu w firmie została. W przeciwnym razie, tak jak już wcześniej wspomniałam, zniszczę i tobie życie. Ja straciłabym tylko pracę. Ty rodzinę i dobrą pozycję w firmie. Wybieraj. Jeśli zacznie coś gaworzyć pod nosem, spław go tekstem: mam tu w firmie zostać, a jak to zrobisz, to już mnie nie interesuje. Wiem, że maczałeś w tym palce, więc teraz to odkręć. Powodzenia (i znów ironiczna minka). :)

Gość rwwww
tak właśnie postraszyć tego pedała trzeba idz na wydre ale żone oszczedz

Gość Wstyd jak cholera
jak bym była na jejmiejscu sama bym siez tej pracy zwolniła. nie umiałabym spojrzeć uczciwym ludziom w oczy. Ale czego tu wymagac od takiej zdziry.

Gość Zinnka
Norika zgadza sie, sa zalosni. Przede wszystkim dlatego, ze nie potrafia wczesniej mowic o tym, ze czegos im brakuje i zachowuja sie jak tchorze. W tym caly problem.