Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia w-wa

Mam 24 lata-mama sie do mnie nie odzywa...

Polecane posty

Gość Julia w-wa

Mam problem... Mam 24 lata, pracuję, mieszkam z rodzicami... Chce polecieć z koleżanką na tydzień do znajomych-bardziej znajomych koleżanki- do Londynu pozwiedzać miasto i zrobić sobie "mały urlop", zobaczyc jakie tam jest życie. Problem w tym że jak "ponformowałam" o tym rodziców to powiedzieli że jestem nieodpowiedzialna, że nawet nie wiedzą kim są Ci moi "znajomi" itp itd. przestali sie do mnie odzywać i traktują mnie jak powietrze od paru dni... Czy rodzice nie mogą zrozumiec ze to moje zycie i ze sama odpowiadam za bledy czy sukcesy odniesione w moim życiu???Nie wiem co robić bo bilety już mam a sytuacja w domu poprostu mnie przerasta...

No cóż. Rodzice nadal traktują Cię jak małą córeczkę. Pozostaje Ci albo im ulec, albo się zbuntować albo się wyprowadzić.

Gość fanka anka
jedz i juz, chociazbys miala sie wyprowadzic z domu, jezeli teraz nie pojedziesz to dl a rodzicow bedzie znak ze robisz tak jak oni chca, jezeli teraz nie zawalczysz o swoje to potem bedzie Ci coraz gorzej, poznasz faceta, nie spodoba sie Twoim rodzicom powiedza zebys sie z nim rozstala i jak tego nie zrobisz to bedzie wielki foch. Jestes za stara zeby robic tak ajk oni chca.

Gość fanka anka
mialam tak samo, tylko w wieku 23 lat kiedy chcialam wyjechac do chlopaka za granice do pracy, ale postawilam na swoje, ciezko bylo im zrozumiec ze nie robie nic zlego tylko jade do pracy, alee oni byli pewni ze wroce z brzuchem, z brzuchem nei wrocilam. Powiedzialm ze jade czy im sie to podoba czy nie. Potem na kilka dni wyjechalam na wakacje, po czym jak wrocilam byli zupelnie inni, spokojna rozmowa, nawet stwierdzili ze dobrze jak pojade. Grunt to postawic na swoim.

Gość ppp22
jedz i niezastanawiaj sie ,jak nie pojedziesz bedziesz tego kiedys zalowala . Twoim rodzicom i tak predzej czy pozniej przejdzie zlosc.

MASZ 24 LATA twoi rodzice nie muszą juz znac twoich znajomych oni nadal traktuja cie jak mae dziecko... odpowiedz sobie jak dugo im na to jeszcze pozwolisz ? skoro chcesz jechac masz kupiony bilet .... to jedz i baw sie dobrze

Gość dupdup
ile masz lat? no wlasnie mozesz orbic co chcesz