Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbluzgana nie wiedzieć czemu

Nieprzyjemny telefon

Polecane posty

Ostatnio zadzwoniła do mnie osoba którą znam z widzenia, ot taka "cześć, cześć, co słychać?" tylko po to, by powiedzieć mi, cytuję: "-kojarzysz tego mojego kolegę z pracy co kiedyś był jak do mnie przyszłaś? (osoba ta pracuje w sklepie) Dawno cię nie było i ostatnio pytał o ciebie" No to ja pytam, czemu, bo przecież widziałam go tylko raz na oczy, a ta osoba mi odpowiada "bo pytał kiedy ta wredna suka się pokaże bo dawno jej nie było"... Rozłączyłam się, a potem rozpłakałam. Co sądzicie o tej sytuacji?

Najlepsze że nie wiem po co to było, bo tę osobę znam ledwo ledwo, a jego kolegę jeszcze mniej...

Gość a wiesz
może to nie było wcale obraźliwe,wiem że to ciężko zaakceptować ,ale jednak tak może być....ja miałam podobnie rozmawiam ze znajomą a ta ni w 5 ni w 9 do mie -ty suko ja oczy jak 5 zł i pytam że co a ta nic do mnie no wiesz ty suko jedna itpja pytam czemu tak mówisz a ona że to nie obraźliwe miało być..hmm czyli mogła tylko tak powiedzieć coś na poziomie elo i takich tam co znaczyło że dawno u nich cie niebyło i sobie przypomnieli o tobiei zadzwoniła żeby o tym powiedzieć w dość oryginalny sposób(ps. ja sama czasem mówie o moich koleżankach jak coś zrobią szalonego"prze ci*a "i wcale nie chce ich obrażać) pozdrawiam=)

Gość damm
a wiesz ->no z całą pewnością "wredna suka" nie jest obraźliwe. :O

Gość damm
nie zrozumiałeś mojego posta, ja nie twierdze że z całą 100u % pewnością to nie było obraźliwe bo różni ludzie chodzą po świecie,napisałam tylko że niektórzy tak wyrażają swoje emocje i nie zawsze chcą urazić (patrz mój przykład)

Gość a jeszcze bardziej taktownie
:-o

Gość wwaaa
tez kiedys dostałam taki obrazliwy telefon dzwoniono akurat z zastrzezonego podejrzewam jedna osobe do dzis ale załuje ze nie poszłam na policje zeby moze sprawdzili co to za numer a wogóle moze policja sprawdzic kto dzonił jesli dzwonił z zastrzezonego na komórke?

Gość wwaaw
własciwie to policja za wyzwiska nic nie zrobi gorzej jak sa grozby wtedy tak musi zareagowac

nie rozumiem zchowania znajomej, ale potwierdzam, ze ostatnio modne jest wsrod kolezanek nazywanie sie sukami i p***dami :o, kolejny trend rodem z USA ("what's up bitch?")

Gość damm
jeżeli uważasz że mówienie do kogoś w taki sposób jak opisałaś jest do przyjęcia to już twoja sprawa. Ja uważam że ktoś taki poprostu nie umie sie wyrażać i tyle. Kulturalny człowiek wie jak się do kogoś zwrócić i nie musi się wyrażać jakby wyszedł z rynsztoka. Przecież to nie wiersz żeby potem analizować "co poeta miał na myśli"

Gość damm
choćby to był trend z samego księżyca to i tak uważam to za idiotyczne i napewno nie zgodziłabym się żeby ktokolwiek się tak do mnie zwracał.