Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niamniamm

Gdzie najlepiej kupić meble?

Polecane posty

Gość niamniamm

Chodzi o strone internetową,ale sprawdzoną,bez negatywów.Nie trafiłam na taką,ale może coś przeoczyłam,a może nie warto kupywać na necie ??

Warto, pod warunkiem, że trafisz na wiarygodny sklep. Ja poprzez inne forum poznałam sklep myin.pl, mają w ofercie różne cudeńka do domu, ja jak na razie zamówiłam sobie trochę akcesoriów do kuchni, póki co czekam na kuriera, ale myślę, że wszystko będzie w porządku, bo kontakt ze sklepem jest naprawdę rewelacyjny, w przeciwieństwo do różnych pseudosprzedawców z alledrogo :/

Gość panic
tzn. że jeszcze nie trafiłaś na multizakupy.pl ;) mają bardzo duży wybór mebli w każdym stylu, ceny są przystępne, a dostawa szybka i jeszcze mi sie nie zdarzyło, żeby coś przyszło jakieś potłuczone, czy z obdartymi kantami, a w necie warto kupować, jak właśnie szukałam meblościanki, to przeszukałam dużo zwykłych sklepów i muszę powiedzieć, że dzięki zakupieniu jej w necie, oszczędziłam jakieś 200 zl

Gość niamniamm
dzięki,zaraz tam poszukam czegoś dla siebie ;-)

Gość Emilian45
Dla mnie jeśli chodzi o meble to godne polecenia są meble Galera Europa. Jest to bardzo fajny sklep interenetowy w którym praktycznie dostanie się każdy rodzaj mebli w rozsądnej cenie. Ja kupuję w nim od lat i jestem naprawdę zadowolony. Meble są dobrej jakości i fachowo wykonane

Gość zmówic u stolarza
a wczesniej oblukac tendencje jakie sa forte ma nowe modne linie i brw,ale zrobic u stolarza,bo te gotowce to dno

A nie lepiej do Ikei pojechać i gotowe aranżacje pooglądać?

Gość Jagna78
Czy ktoś z Was robił zakupy w Internetowym sklepie http://www.twojemeble.pl ? Spodobało mi się kilka mebelków z tego sklepu, bo właśnie urządzamy sobie domek i chciałam kupić wyposażenie i meble. Za info. z góry dziękuję.

gotowe aranżacje w ikei rzadko są ciekawe... już wolałabym zamówić projekt aranżacji na meblach z ikei. czytałam, że w n-design można coś takiego sobie zamówić - ciekawy projekt na najtańszych meblach.

Gość gin z toNICKiem
żenisz sie z kobietą która masz w pompie i przestawiasz ją z kata w kąt :P, :P, :P