Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lula_90

TORBY EKOLOGICZNE Z ADIDASA

Polecane posty

Wie ktos ile kosztuje taka torba? I gdzie w Wawie jest adidas? a dokładniej czy w Arkadii jest?

ee, już ją zlukałam :P wcale mi się nie podoba.. po cholerę tam taki wieeelki napis? :O ale jak chcesz to kupuj :)

kolor ładny ;] a co tam Lulcia na studiach? fajnie? zadowolona jesteś, przyszła prawniczko?:classic_cool: :)

nie wiem, ja nie lubię sportowych sklepów ;] ostatnio tam byłam po trampki to żadnych przyzwoitych nie mieli :(

eeej,czuje się ignorowana. to ja pisałam ze 25 zł kosztuje!:( przyszła prawniczko?Lula studiujesz prawo?na jakim uniwerku?ja właśnie skończyłam WPiA UG

ja tez własnie po sportowych nie chdoze, ale ta troba mi sie spodobała i chyba bede musiała wejsc:d a na studiach narazie fajnie:D, nauki juz duzo, cała historie prawa trzeba znac, teraz łaciny sie uczymy:o, troche tego jest, a u Ciebie jak przygotowania do matury:D:D:classic_cool:?

WalkOnBy--> wydaje Ci się:classic_cool: my z Lulą stare znajomy jesteśmy ;] na UG studiowałaś? niedługo się tam wybieram po materiały do olimpiady polonistycznej. Lula--> łacina :O współczucie.. no ja jakoś się uczę. zgłosili mnie do olimpiady polonistycznej:classic_cool: i właśnie próbuję rozkminić arkusze z polskiego rozszerzonego :)

Walkonby dzieki za info, a nie wiesz czy w sklepach jest ta sama cena? Prawo studiuje na akademii leona kozminskiego:) zaocznie, bo za rok drugie kierunek podejmuje, jak sie uda:D

Gość pytanie mam do autorki
czy zainteresowania tą torbą ma jakiś związek z artykułem z onetu "Licealny lans dla zaawansowanych" ?, bo właśnie przed chwilą czytałam ten artykuł i był tam poruszany ten temat ;) z ciekawości pytam

ale jak bede zamawiac to bede musiała na domowy adres a nie do wawy a nie chce do domu zamawiac bo juz tyl kasy wydałam na ubrania, buty itp, ze starzy sie wkurwia:D

troche ma, bo ja tą torbe widizłam juz wczesnije u jednje dziewczyny i włąsnie zapomniałam firme, z jakiej była, a teraz przeczytałam ten lans licealistów i zobaczyłam, ze to z adidasa:D

no nie ma innej opcji ;] znajomy dzisiaj jedzie mieszkanie oglądać :D tak na początek.. ja teraz czytam ten artykuł i coś o hello kitty jest 😍 własnie, ja bym wolała torbę ekologiczną z kitty ;)

Gość ukf
hehhehe też czytałam dzisiaj ten artykuł o lansie:D gdyby nie on nie wiedziałabym o istnieniu takich toreb...i wchodzę na kafe a tu temat o nich:D przynajmniej luknęłam jak wygląda taka torba....jak dla mnie nic specjalnego...eh chyba stara już jestem:(

no ja bym chciała wziąć ją do znajomych :> im więcej tym lepiej :P na razie nie wiem z kim zamieszkam do końca, ale czasu jeszcze trochę mam.. a Ty z kim mieszkasz? :) ukf-->te torby adidasa też nie są w moim stylu ;]

ja z kolezanka i jej chłopakiem:D, spadam Hinatka, ide troche sie "polansowac" hehe:D, musze małe zakupy zrobic:D, pa:D😘

Gość Marcela90
hejka ja znalazłam super torbę ekologiczną na stronie www.cztery.eu gdy nie mam zakupów zwijam ją w truskawkę i przyczepiam do plecaka jak dla mnie bomba