Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

klasyczne powroze

Polecane posty

ciekawajestem Karolina ja jestem poczatkujaca prosze cie przymroz oko i na koniec wydaj swoja opinie bo jest to wazne dla mnie :) przeszlosc : tu wyszlo mi podroz samolotem wiec chyba musialas leciec samolotem :P ale rowniez dostalas wiadomosc z daleka kora nie byla pozytywna tu wychodzi tak ze ktos przebyl jakas chorobe , bardzo ciezka . Tutaj w przeszlosci byla kolo ciebie kobieta ktora zaturwala tobie zycie , mialas z nia klotnie , spory oraz bardzo nerwawa sytuacje , twoje nerwy na tym ucierpialy , ale przyszly do ciebie zmiany jakie zmiany , nie wiem : tu moze wskazywac: przeprowadzenie sie , nowa praca , ogolnie zyciowe zmiany terazniejszosc : tu na teraznieszosc wychdzi tak :ze z twoja rodzina nie masz najlepszego kontaktu , tu wychodza osoby rowniez falszywe moze sa zadrosni , nie pochlebni, spotkalas swojego mezczyzne z przeznaczenia (blondyn)wiesz na terazniejszosc tak mi wychodzi ze albo jestes mezatka badz slub cywilny , nowa milosc , zwiazek , ale rowniez tu wychodza blokady dlatego moge powiedziec ze jesli jestes mezatka to u wy teraz poblokowaliscie sie miedzy soba , moze nie rozmawiacie? poporstu pozamykaliscie sie miedzy soba ? masz dobre towarzystwo masz osobe ciemnych wlosach ktorej mozesz ufac . przeszlosc: tu wychodzi mi mezczyzna blondyn kontakt z nim , wiadomosci , bardzo szczesliwe , szczescie i bardzo glebokie uczucia:) kolo ciebie i tego mezczyzny wychodza duze pieniadze , u ciebie tez dobra praca i pewnosc ze bedziesz miala z niej profit zarowno kolo niego jak i ciebie duze pieniadze , (nie mowie o milionach) ale bardzo dobre zycie , szczescie ulozenie wszystkich spraw , finansy i praca POZYTYWNIE (moze cos wygrasz ?) typ twojej osoby : tu wychodzi ze bywasz sporliwa jesli potrzeba potrafisz sie klocic o swoja racje, bardzo komunikatywna jestes, lubisz pieniadze oraz dobre alkohole , rodzina i zwiazek to jest dla ciebie wazne potrafisz byc zimna osobom , ale swojego bronisz czy rodziny i tego co dla ciebie wazne bo dl a ciebie zwiazek i rodzina jest na drugim miejscu ty stawiasz siebie na pierwsze miejsce :)

Gość Dorotaaaa
a moj chlopak to Michal :-) jesli zechcesz mi powrozyc, prosze, nie mow o rzeczach niedobrych....

Gość Dorota 10.09.87
kiedy znajde miloswc? bede w szczesliwym zwiazku? bardzo prosze o wrozbe

Gość mścisława-wałcz
nazywam się Mścisława proszę mi powróżyć :)

likto marta ja jestem poczatkujaca wiec prosze orzymroz oko i wydaj opinie jest to wazne dla mnie :) przeszlosc: tu wyszly mi przyjaciele badz osoba z ktora si eprzyjaznilas miala pieniadze ale tez musialas z nia rozmowy natemat pieniezny podjac , byla jakas sytuacja troche dla ciebie nerwowa , wychodzi tak ze szlas samotnie swoja droga , bardzo wiele sobie przemyslalas , choc szukalas problemow tam gdzie ich naprawde nie bylo , tez zostalas zraniona przez inne osoby , kolo ciebie wychodzi tak : albo leczylas sie ty badz ktos inny (z twojego otoczenia ) na jakas chorobe , a pozniej okazalo sie ze trzeba bylo leczyc na cos inne badz : w przeszlosci dlugo zostawalas oszukiwana az sie o tym dowiedzialas bylas nie swiadom, mozna to tak badz tak zinterpertowac terazniejszosc: wiesz tu mi wychodzi tak ze pragniesz dziecka , badz czesto o tym myslisz al eteraz chyba nie jest ten odpowiedni moment , bo wyszla mi strata dziecka, wiec jeszcze nie ten moment a ty sobie tym glowe zaprzatasz , tu u ciebie widac zmiany , (trudno je zinterpertowac) jakies zmiany , dot. zycia , ale tez jakis mezczyzna ma sklonnosci do agresj badzw twojej rodzinie zdarzaja sie przypadki agresji ktora sie skonczy badz moze tez oczywiscie wskazywac ze masz problemy kobiece ... to moga byc jajniki itp cos z kobiecego :)lubisz tez ciekawe ksiazki n´czy ezoteryczne , badz mozna powiedziec jesli sie krztalcisz to np pschologia pedagogiga w tym kierunku :)ksztalcenie napewno zdasz przyszlosc: tu wychodzi mi zaproszenie male swiatelko szczescia , tu wyszedl mi mlody mezczyzna blondyn to napewno , chyba miedzy wami nie bedzie dobrze, bedziecie mysleli o rozstaniu sie ale przezwyciezycie wszytskie problemy :) z rodzina blokady , ale ja to rozumiem tak bo wychodzi ze praca i znia zwiazany wyjazd /wyjazdy , uwazaj bo jakas kobieta moze macic w twoim zwiazku badz rodzice beda nie zadowoleni ogolnie pojawia sie tez osoby z twojej przeszlosci moze to byc jakis mezczyzna z przeszlosci ktory znowu zawita w twoim zyciu jest to osoba o braz wlosch /ciemne przeprazsam za bledy:O typ twojej osoby: jestes bardzo dobra osobom :) jestes jeszcze nie dojrzala a raczej bywasz musisz jeszcze byc mloda osobom , jestes czasami naiwna , bardzo cenisz sobie prawdomownosc , jestes bardzo przyjazna, pracowita , zzywasz sie z ludzmi , mozna na tobie polegac :) lubisz czytac ksiazki , oczytana jestes i madra, ale zarazem tajemnicza :) dobra osoba zciebie

a co ze mną:( proszę od wczoraj o wróżbę. Proszę powróż mi też... moje imię PATRYCJA. Dziękuję.

eisss (eisss@o2.pl) Agnieszka jestem poczatkujaca wiec prosze z przymorzeniem oka juz teraz przepraszam za jakiekolwiek bledy ortoggraficzne:D prosze o wystwienie opini :) przeszlosc: tu wychodzi ze urwalas kontakt z znjomymi badz znajomymi z pracy, urwanie kontaktu z przyjaciolmi , moze nie czeste spotkania etc... kiedys tobie w milosci wtracala sie mloda dziewczyna i chyba zwiazek przez nia sie skonczyl :( tu wyszedl mezczyzna mozliwe ze o jasnych wlosach ktory byl toba bardzo zainteresowany mieliscie kontakt darzyl cie duzym uczuciem :) terazniejszosc: tutaj wychodzi ze jest jakas osoba przebiegla czekaja cie z nia rozmowy , tu wskazuje na osobe albo szefa, prawnika taka wyzej postawiona osobe , w domu w twoich 4 scianach tez nie jest dobra atmosfera :( tu wyszlo podpisanie dokumentu badz ktos z kim wczesniej bylas zwiazana sie pojawil ... ale mysle ze tu chodzi o podpisaie dokumentu przyszlosc: zmiany na tle finansowym , moze przyplynie jakas gotowka? nerwowosc odejdzie , spotkanie kogos mezczyzne , mozliwe ze tez o jasnych wlosach , spotkanie gdzies w miedzy ludzmi z ktorego bedziesz sie cieszyc natomiast wychodzi rowniez wyjazd moze z znajomymi tez bardzo ucieszy twoje serce , moze zagranica? powiem tak wyjazd z ktorego bardzo cie ucieszysz typ twojej osoby : jestes toche taka chlopieca , twrado stapasz po ziemi , czyli jakie cele sobei wyzanczysz dazysz do nich , jestes komunikatywna , nie lubisz monotoni lubisz ruch , jestes serdeczna i masz dobre serce :) jestes dojrzala osobom prosze wydaj opinie co napisalam :)

na razie koncze jakos dzis jestem wyczerpana :O i mysle ze dzis jakos karty nie chca ze mna rozmawiac :O zajrze pozniej i powroze do pani Barbary jaknapisalam w na pierwszej stronie :)

Gość likto
moja opinia:) przeszlosc troche nie do konca tak,troche zagwatmana,choc po czesci mozna to jakos podpiac i dopasowac Za to terazniejszosc,niesamowite,wypisz,wymaluj cala prawda na teraz Jest pragnienie dziecka,choc wiem ze to zly moment Zawsze w moim zyciu byla obecna agresja:( Przyszlosc -maz jest blondynem,wiec to pasuje,takie sytuacje juz byly ,ciemnowlosy mezczyzna tez by kiedys obecny w moim zyciu.. O mojej osobie pasuje jak ulal-jestem dziecinna,naiwna,ale tez oczytana,ciekawa swiata,przyjacielska,oddana,mozna na mnie liczyc,troche tajemnicza,niedostepna Jednym slowem wiekszosc bardzo pasuje,bylam mocno zaskoczona Dziekuje serdecznie,polecam twoje wrozby Moze jeszcze kiedys skorzystam..:)

Gość Dorota 10.09.87
klenofyna-> a jutrro powrozysz tym osoba co sie juz dzisiaj wpisaly?

powiem tak : nie wracam do starych watkow i jeszcze tylko do p Basi powroze poniewaz czuje ze sily duzo nie mam :( i jakos dzis karty nie chca ze mna rozmawiac:( :O wczoraj tak ladnie szlo a dzis jak by reka uciol :( ale ja sie tu znowu pojawie nie bawem :)

choc nie wiem czemu bardzo mnie inspirue nick bronka bez ogonka :D moze jeszcze tej osobie , nie wiem ale mam takie odczucie :D:D zobaczymy :) przepraszam tez innych :) ale niejest to moja wina jest to dzis jakies bardzo meczace ,:( dlatego tak robie na raty :)

prosze sie nie o wpisywanie :) ja tylko jeszcze parom osobom powroze czyli z pierwszej strony do pani Basi nie mam dzis juz duzo sil , i swoje obowiazki domowe :O

Gość to wróćjak będziesz miała czas
Aśka

a mogłabym prosić w takim razie o wróżbę jutro. Naprawdę byłabym wdzięczna.. mam trudną sytuacje, nie wiem co mam zrobić i może po twojej wróżbie zacznę jakoś pozytywnie myśleć... Bardzo Panią proszę. PATRYCJA. Z góry dziękuję.

[zgłoś do usunięcia] gf (pati203@op.pl) a mogłabym prosić w takim razie o wróżbę jutro. Naprawdę byłabym wdzięczna.. mam trudną sytuacje, nie wiem co mam zrobić i może po twojej wróżbie zacznę jakoś pozytywnie myśleć... Bardzo Panią proszę. PATRYCJA. Z góry dziękuję. nie wiem czy tamte osoby z pierwszego postu chca jeszcze wrozby . Wiec je pomine wiem przepraszam nie ladne z mojej strony ale jakies takie odczucie mam ze moze tu nie zagladaja i nie czekaja :) Zaznaczam ze ja poczatkowa wiec nie bierz wszystkiego do siebie i wystaw opinie :) przeszlosc: tu wyszlo ze bylas z kims o ciemnych wlosach byl to krotki zwiazek ale malym promyczkiem dla ciebie szczescia , zwiazek raczej byl krotkim i to byl ktos kto studowal oczytany, ale go znalas juz , tu jakas kobieta wyjechala moze mama? masz rodzenstwo i moze brata teraznieszosc : u ciebie jest dobrze w fiansach moze pochodzisz z majetnej rodziny moze w domu jest dobra sytuacja mateialna bo kolo ciebie widac dobre pieniadze , natomiast twoje problemy o ktore pytasz dotycza zwiazku badz milosci , potrzebujesz podjac decyzji jestes na razodrozu ale nie wiesz co dalej :( to chyba jest ktos o blond wlosach , miedzy wami jest duzo sprzeczek nie rozoumien przyszlosc: do ciebie przyjada zmiany dobre , dotyczace pracy wiec jesli jej bedziesz szukala badz szukasz niebawem otrzymasz zaproszenie na rozmowe , natomiast znowu wyszly w milosci blokady , ktore trwaja dlugo , ale tez w domu cos nie jest w najlepszym stanie :( uwazaj na faszywosc , klamstwa bo twoi przyjaciele i otoczenie wbija noz w plecy:( typ twojej osoby: wiesz ty wychodzisz mi jako brunetka twoje zycie moze byc jasne i dobre ale ty swoja osoba sobie je utrudniasz , dopadaja cie stany nerwowosci oraz bywasz sporliwa i klotliwa, ty zyciem tak kierujesz ze one idzie okrezna droga #choc ty nalezysz do osob twardych , wyznaczasz sobie cele , ale niestety ty tak tym wszytskm kierujesz ze ono idze okrezna droga :( prosze cie o opinie i zaznaczam ze jestem poczatkowa :) na tym koncze , nie wroce juz do innych osob , pojawie sie niebawem :)

Gość powrozysz mi prosze
prosze cie bardzo agnieszka

Gość herbaciana róża44
ja byłam na pierwszej stronie i zależy mi na tej wróżbie więc jeśli możesz to powróż mi dziś lub jutro,z góry wielkie dzięki:) a moje imię Kinga

BRONKA BEZ OGONKA ok jeszcze ty i na pare dni biore wolne od wrozenia poniewaz odpadam z sil no chyba ze bede miala duzo energi :) zazn. ze jestem osobom poczatkujaca i prosze o opinie :) i przymorozyc oko :) przeszlosc: dobra atmosfera w domu ale wyglada na to ze oddalilas sie na pewnien czas z domu jakis wyjazd .. oraz ciebie oszukano badz zdradzono , ktos cie skrzywdzil mialas niejasna sytuacje kosztowala duzo nerwow , ale bylo dobre zakonczenie uporalas sie teraznieszosc: chyba jestes blondynka , tutaj widac ze blokady w otoczeniu , mozliwe ze czesto teraz nie wychodzisz , oraz tak jak by osmaotnienie, jesli zalatwiasz cos urzedowego zalatwisz to bez problemu , tu wyszla mi praca ale z ksiazkami wiecalbo masz z prace z dokumentami badz studjujesz ogolnie to wksazuje biuro :) wyszlo ze dobrze stoisz finansowo i lubisz pieniedze chyba pieniadz jest dla ciebie bardzo wazny przyszlosc : tu wychodzi zwiazek dobry dl aciebie bardzo dobry zwiazek nie musisz sie bac ze partner bedzie nieszczry badz cie zdradzi bo to bardzo dobry czlowiek :)ma inne wartosci , nie zdrady i panienki mu w glowie :) tu wychodzi ze moze to byc osoba o braz wlosach , tylko nie ladne karty mi wyszly ze ktos nagle zachoruje i ciezko :( ale bedzie poprawa , ktos podupadnie na zdrowiu :( jakis mezczyzna :( typ twojej osoby : jestes dobra osoba wiesz czego chcesz , jestes taka naturalna potrafisz byc figlarna a za innym razem jestes jak dojrzala kobieta , bardzo komunikatywna , ale tez potrafisz pokazac pazurki :P jestes jak dziecko a zarazem jak kobieta dojrzala :) wiesz co chcesz i zdobywasz i masz wdziek figlaren i nie idzie cie szybko ocenic prosze cie przymorz oko bo ja poczatkowa i wyraz opinie :)

Gość herbaciana róża44
a możesz jeszcze zerknąc w karty dla mnie?:)

Gość Wrózko ja bylam pierwsza zaraz
po Pani Basi , na pierwszej stronie, nie omijaj:( KASIA

kinga karty u ciebie w terazniejszosci i przeszlosci mam nie jasne nie wiem , postaram sie tobie napisac i zinterpretowac jak najlepiej potrafie , zazn ze jestem poczatkujaca i prosze przymroz oko i wydaj opinie :) przeszlosc: tu wychodzi ze w pewnym momencie stalas wmiejsciu , wychodzi na to ze ktos z rodziny mozliwe ze mial problem z alkoholem ale w twoim domu byly pienidze , nie widac zeby bylo biednie :) badz brakowalo czegos , ale wychodzi rowniez ze chcialas z domu wyjechac ale cos sie przesunelo , mozliwe ze planowalas podroz i musialas ja w terminie przesunac , ta podroz mogla byc jakims zaproszeniem , i jakies negatwyne wiadomosci z daleka przyszly ktore poruszylo nie prozumienie , , mozliwe ze jakas kobieta moze mama miala sprawy urzedowe ale nie myl z sadem , kobieta rowniez zmienila otoczenie ? terazniejszosc : tu wyszla mi praca ale wksazalo mi szefa , chyba nie najlpeszy kontakt masz z kims podwladnym , mi sie w kartach ukazujesz jako ladna dziewczyna , duzo nauki wiec mozliwe ze sie doksztalcasz przez pare lat teraz bedziesz , i jakies zaproszenie :) przyszlosc : tu mi wychodzi ze cos odejdzie moze to jakis zwiazek ? ukazuje mi sie zerwanie , falszywosc , zdrada klamstwa nerwowa sytuacja , rozmowy , ale zwiazek bardzo dobry ,o braz wlosach (moze byc tak ze rozstaliscie i wrociliscie do siebie ) mozesz mu zaufac , ale tu wychodzi planowanie slubu ale jeszcze nie teraz nie ten moment ale szczesliwe karty obok was:)milosc szczesice ale mozecie tez blokowac sie czyli np emocjonalnie brak rozmow moze czasu ? uwazaj na doejmowanie decyzji abys przemyslala dobrze badz wskazuje uwaga na ulice :) typ twojej osoby : jestes dobra osobom masz dobre serce , komuniktywna lubisz przebywac miedzy ludzmi , ale tez bywasz troche gwlatowna :) prosze wyraz opinie i przymorz oko bo ja poczatkowa :)

Gość anka cyganka
Ja tez poprosze Anna