Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

klasyczne powroze

Polecane posty

Wrózko ja bylam pierwsza zaraz po Pani Basi , na pierwszej stronie, nie omijaj KASIA pani jest ostatnia osoba , zazn ze jestem poczatujaca i prosze przymrozyc oko oraz wydac opinie :) przeszlosc: tu wychozdzi strata mezczyzne , wiec kogos pani miala na oku , ktos si epani podobal ale nie byla z nim pani . Wyszedl tez inny mezczyzna to byla taka wielka milosc i zwiazek z nim tu karta slubu wyszla nie daleka was wiec albo pani juz zamiezna jest albo wtedy z jakims panem planowaliscie slub w przeszlosci nie potrafila pani znalezsc szybko pracy ? badz nie czula sie pani dobrze w pracy nie to dla pani bylo terazniejszosc : tu wychodzi mi karta duzych pieniedzy , bogactwo?? moze pani jest osoba ktora posiada pieniedze , badz wskazuje na osobe z pani otoczenia ktora je ma , tu wychodzi rowniez nie najlepszy kontakt z kobieta moze to byc mama macie spory , oraz ktos choruje :( nagla choroba :( blisko w domu wiec ktos w rodzinie moze nawet wskazywac na operacje przyszlosc: duzo nie ukazaly karty na przyszlosc poza wyjazdem ,, oraz wksazuje dziecko - dziewczynka , jakis prezent dar od losu , ale hmm... flaszywe otoczenie , powiem tak zawsze cos u pani wyskoczy nie tak , jak jedno sie ulozy tak cos inego przyjdzie bezdie u pani bardzo nerowwa sytuacja uwazac na obludy i klamstwa i falsz .... na koncu pojawila sie karta zmian ... wiec wszystko sie zmeini w pewnym momencie o 18o stopni typ pani osoby : tu wychodzi ze naiwanie paniw ybiera mezczyzn . prosze o powage , bo to wynika z charakteru , pani jest zabrdzo ufna ! to takie ostrzezenie nie ufac pierwszej lepszej osobie , pani za naiwna bywa prosze o opnie dziekuje ze moglam wam powrozyc na tym koncze :) wroce niebawem

Gość anulka2354554
moje imie ANIA

Gość anka cyganka
Ja napewno napisze czy sie zgadza, bardzo m zalezy, bede wdzieczna Anna

Gość anulka2354554
ja też mam Anna na imię tylko skąd wiadomo dla kogo będzie wróżba :( jezeli tylko podaje się imie :(

Gość Wrózko ja bylam pierwsza zaraz
wrozko, jezeli chodzi o przeszlosc to zagdza sie wszystko, oprocz tego slubu w planach, ale tak to wszystko... co do terazniejszosci zgadza sie to ze nie dogaduje sie z kims, co do pieniazkow to jeszcze nic nie wiem;p a ta choroba bliskiej osoby... czy to moge byc ja? jutro mam wizyte w poradni onkologicznej:(

Gość a ja tak sie zastanawiam
jak mozna wrozyc dla kogos tylkoi po imieniu? o co w tym chodzi?? czyli w takim razie wszystkie kasie, wszystkie anie itp przerzyly to samo, przezywaja i czeka je to samo? jak to dziala?

a ja tak sie zastanawiam jak mozna wrozyc dla kogos tylkoi po imieniu? o co w tym chodzi?? czyli w takim razie wszystkie kasie, wszystkie anie itp przerzyly to samo, przezywaja i czeka je to samo? jak to dziala? ja wroze przez imie poniewaz w ten spsob internetowo lacze sie z energetycznie i nie prawda 2 kasie maja inne zycie dot przeszloci czy terazniejszosci tak w skrocie inaczej wrozenie jest netowo a inaczej osobiscie co jest bardziej zalecane :) tak w skrocie kazda kasia bedzie miala inne zycie i inna przeszlosc

Gość wichura111
klaudia :- )

Wrózko ja bylam pierwsza zaraz wrozko, jezeli chodzi o przeszlosc to zagdza sie wszystko, oprocz tego slubu w planach, ale tak to wszystko... co do terazniejszosci zgadza sie to ze nie dogaduje sie z kims, co do pieniazkow to jeszcze nic nie wiem;p a ta choroba bliskiej osoby... czy to moge byc ja? jutro mam wizyte w poradni onkologicznej nie wiem czy to pani , jesli bylo by kolo pani to bym napisalam ze to pania czeka a tak nie jestem w stanie bardzo przepraszam jesli tym pania skrzywdzilam :( ja poprostu pisze to co mi karty mowia zaznaczylam ze ja poczatkujaca jestem wiec prosze o przymroenie oka :)

niesty ja juz nie powroze poniewaz kosztuje to troche energi i bywa bardzo wyczerpujace :( jestem tu czesto mozecie znalezsc moje posty z wczoraj i poczytac :) do zobaczenia w krotce :)

Gość anka cyganka
Rozumiem:) nic to, moze nastepnym razem sie zalpie:) Spokojnej nocki

klenofyno.....Dziekuje ślicznie za wróżbę.....Co do przeszłości urwałam kontakt,bo przeprowadziłam się do innego miasta,niestety co do osoby tj.kobiety która wtrącała się w mój związek i blondyn to nieprawda.....w moim życiu pojawiali się sami bruneci a mój związek nie rozpadł się przez żadną kobietę.....teraźniejszość ..... troszkę prawdy jest,fakt pojawił się mój były :p ....przyszłość....wątpię co do jakiegokolwiek wyjazdu niedawno wróciłam z zagranicy i mam nadzieję,że już tam szybko nie wrócę chyba,że za rok :p....mój typ to strzał w dziesiąteczkę oprócz ,że jestem troszkę chłopięca,ale reszta jest całkowicie prawdziwa....dziekuję Ci ślicznie....pozdrawiam

Gość herbaciana róża44
Dzięki za wróżbę, z przeszłości i terażniejszości zgadza się dość dużo rzeczy, trafiony też opis mojej osoby jaka jestem, co do przyszłości tutaj mam dylemat bo aktualnie nie jestem z nikim w związku ale rzeczywiście coś było między mną a mężczyzną o brązowych włosach tylko on za dużo miał tajemnic przede mną...więc jakoś nie sądzę że coś jeszcze z tego będzie,ale mimo tego super masz chyba do tego rękę:),pozdrawiam:)

Gość ciekawajestem
dziękuję jednak niewiele się zgadza... typ mojej osoby 10/10 pozdrawiam

Gość ania___
ja tez poprosze o wrozbe ania 1993 rok

tak myslalam ze moze sie duzo nie zgadzac, wczoraj czulam ze karty nie nawiazuja ze mna takiego kontaktu jak zawsze:( ale to dlatego ze dzis wlasnie zachorowalam :( moze juz wczoraj bylam wyczerpana :( w kazdym razie powroce jak bede zdorwa :) dziekuje za opinie wkoncu jestem poczatkujaca co zawsze podkreslam :) wkoncu praktyka czyni mistrza :) pozdrawiam was .

joanna 05.01.1983 bardzo proszę o wróżbę, najbardziej zależy mi na życiu osobisty...bo jakoś kiepsko narazie się dzieje...

Gość oggggggg
a co z Iloną? byłam zaraz po agnieszce i? prosze o Ilone:)

Gość anulkas12343565
moje imie Anna bardzo proszę o wróżbe i zdrowia życzę

Gość ***Emilia***
***Emilia*** Poproszę

Kochana, serdeczne dzieki za wrozbe, juz mowie co i jak :D Zaczne moze od tego co sie nie sprawdzilo, bo jest to tylko jedna rzecz :P nie sprawdzil sie wyjazd z domu :) Poza tym, wszystko zgodne z prawda: jestem blondynka (naturalna) mimo, ze niedawno zafarbowalam wloski, rzeczywiscie - bylam zdradzona i oszukana, blokady i to ze rzadko wychodze tez sie zgadza, samotnosc tez :( sprawa urzedowa - zalatwam sobie dofinansowanie i bardzo sie ciesze, ze wszystko sie uda :D:D studiuje, jesli chodzi o przepowiedziany zwiazek - na razie jestem sama wiec nie umiem zweryfikowac czy to prawda, ale jestem dobrej mysli :D choroba kogos bliskiego - na razie nic mi o tym nie wiadomo, ale wszystko sie moze zdarzyc, ostatnio tata sie skarzyl na kregoslup :( typ osoby zgadza sie w 100% :D Moim zdaniem masz talent i bardzo dziekuje za wrozbe :D 🌼

Ja tez bardzo poprosze jestem w trudnej sytuacji. moje imie to Ania- prosze o odp

powroz mi prosze, to naprawde bardzo wazne... to kwestia zycia i smierci w doslownym sensie:(

dzIękuję Ci :-) teraz moje sugestie, cała przeszłość się nie zgadza, teraźniejszość w 100 % co do przyszłości zobaczymy - w domu owszem nie jest aż tak kolorowo, w miłości też może się sprawdzić. Jestem blondynką ;) Jednak pomimo wszystko dziękuję.. Pozdrawiam

aaa w przeszłości może zgadzać się że jakaś kobieta wyjechała, wyjechała niedawno za granicę moja ciocia.. ;)

dziekuje wam za opinie ja poczatkujaca:D ale bedzie dobrze :) wkoncu nie zbudowali swiata w minute :P czulam wczoraj ze nie wychodzi mi zabardzo ale to dlatego ze mnie choroba chytala i dzis jestem chora:( przepraszam anie ale nie mozna wrozyc jak sie chorym jest :( przykro mi bardzo :( pozdrawiam :) Bronka bez ogonka daj znac jak dostaniesz te dofinansowanie :) i dobrze sprawy pozalatwiasz :)

Gość klaudia2072
Klaudia , Powiedz mi proszę...co mam zrobić by rozwiązać to co mam teraz w sercu? Co ze mną będzie? Będę Ci bardzo wdzięczna...