Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska nimfa

Striptizerka na wieczorze kawalerskim

Polecane posty

Gość A CO W TYM ZŁEGO MATKO
stracilam szacunek no kochana ale wina jest ewidentnie Twojego faceta . Przeciez siłą go tam nik nie trzymał :D:D:D

Pytałam mojego faceta jak by się zachował na takim wieczorze. Powiedział że generalnie dzwnie by wyglądał facet, który by się bronił przed umizgami striptizerki gdy wokół wszyscy koledzy są najarani i się świetnie bawią. A on jedyny by się wyłamał. W stadzie tak już jest. Nie mniej jednak zarówno ja jak i mój partner nie chcemy takich atrakcji na naszych wieczorach. Myślę że większości tu piszących nie chodzi o zdradę cielesną a raczej o psychiczną. Facet-wzrokowiec pamiętał by taki widok i podniecał się nim. Może porównywał? Uważam że dorosłym ludziom, na poziomie i z jakimiś zasadami takie doznania nie są potrzebne. Taki wieczór kojarzy mi się jedynie ze zwierzęcymi odruchami.

Gość niby to co sie dzieje
na wieczorach sie nie liczy tylko jesli facet nie umie sie pohamowac, to skad mama wiedziec, czy bedzie umial sie powstrzymac, gdy wyjade sluzbowo, bede w ciazy, a jego kumple gdzies go wyciagna????

Gość niebieska nimfa
czyli mozna powiedziec, ze faceci czesto na takich wieczorach zachowuja się jak psy spuszczone z łancucha, koło których przeszła suka z cieczka... zenujace :o

Przeciez siłą go tam nik nie trzymał ..........presja otoczenia. Nie może być dupkiem i się wyłamać!

niebieska nimfa nie ma co uogulniać. Nie na wszystkich. Ale mówimy to o wieczorach gdzie kobieta się rozbiera i trzęsie tyłkiem a nie czyta wiersze.

Gość niebieska nimfa
dlatego tak napisalam... wiekszosc facetów głupieje jak zoabczy udo czy głębszy dekolt ;)

jak juz pisalam, bylam kelnerka w barze gdzie organizowano takie imprezy i " faceci jakos nie uginali sie pod presją kumpli nawet jak Ci usilnie namawiali, proponowali ze dopłaca itd to jakoś wiekszośc potrafila odmówic. Zreszta striptizerki same na poczatku informowaly na co panowie moga sobie pozwolic a jesli ktorys przekroczyl granmice to koniec występu. Jak sie załatwia tanie prostytutki to nic dziwnego ze macają sie po kontach ile wlezie. Ale " ekskluzywna tancerka sie szanuje " . Tancerka nie znaczy dziwka a striptiz nie oznacza zdrady.

ale tak po prawdzie moje drogie panie to zyczę wam z całego serca takich zachowań na panieńskich wieczorach jak na naszych kawalerskich :) :P to co sie dzieje na takich wieczorach to te nasze kawalerki to taki mały Reksio przy Amstafie :P

Gość jusinka21
Ja mam nadzieje że z moim chłopakiem dojdziemy razem do wniosku że takie atrakcje nie będą nam potrzebne... Nie wyobrażam sobie stać na ślubnym kobiercu i w duszy mieć żal do drugiej osoby za to co sie stało i nie czuć sie w tym dniu szczęsliwa z powodu tak głupiego i niepotrzebnego!!!

faceci jakos nie uginali sie pod presją kumpli nawet jak Ci usilnie namawiali, proponowali ze dopłaca itd to jakoś wiekszośc potrafila odmówic. ...............mogła bym się prześcigać z tobą w podawaniu przykładów ale po co? Ja spotkałam się z innymi zachowaniami facetów i tancerek. Co do różnicy między tancerka a prostytutką to skąd możemy wiedzieć co koledzy wymyślą i kogo zamówią?

ohydny i wulgarny "obyczaj" importowany z prymitywizującego się zachodu mężczyźni zawsze lubowali się w takich niewyszukanych rozrywkach zawsze kobiety poczuły się także w tej sferze dyskryminowane, więc skopiowały męskie zachowanie :O

Co do różnicy między tancerka a prostytutką to skąd możemy wiedzieć co koledzy wymyślą i kogo zamówią?' a nawet jak zamówią prostytutkę to co ? myślisz ze ją twój facet musi przelecieć ?

Przez taki wieczór moi znajomi prawie odwołali ślub a 3 pary sie pokłóciły a jedni zerwali. Tancerka tańczyła bez bielizny....z resztą nie będe opisywać szczegółów....Panna Młoda się dowiedziała i aż do ślubu się nie odzywała do niego. Ślub się odbył. :-( / :-)

Regres....nie musi. Nie musi też na to patrzeć i w tym uczestniczyć. Ustalone jest że nie bierzemy udziału w tak świtnych imprezach!

Tancerka tańczyła bez bielizny..." no jeszcze tego by brakowało by tańczyła w swetrze :P "Ustalone jest że nie bierzemy udziału w tak świtnych imprezach!" ustaliliście sobie ? to świetnie wasza sprawa :) ale wiedz że twój facet zrobił to tylko i wyłacznie dla twojego świetego spokoju , byś mu za uchem nie jęczała tygodniami a moze i miesiącami :P

Gość niebieska nimfa
la Sposa Moim zdaniem, Twoja znajoma dala ciche przyzwolenie na takie zachowanie, nie odzzywała się do neigo, ale slub wziela - ja bym ślub odwołała... Osobiście tez mnie to obrzydza i nie chciałabym później miec zadnyh fizycznych kontaktow z takich facetem...

ja nadal nie pojmuje jak mozna miec o cos takiego pretensje do kolegów, do tancerek do alkoholu itd. To do faceta powinno sie je miec a nie uprawiedliwiac go " bo głupio odmówic :D" Mi tam nie bylo by glupio. Robie to na co mam ochote i jesli cos robie to biore za to pelną odpowiedzialność i ponosze tego ewentualne konsekwencje. A drzec koty i robic awantury o wieczor z tancerką badz tancerzem to sory ale to nie swiadczy dobrze o sytuacji w związku. Ja wiem swoje - zdradzic mozna wszedzie i wcale kawalerski tutaj niepotrzebbny.

Wyslilmy swoje mózgi dziewczyny i postawmy sie w sytuacji faceta................................ Oni myśla trochę inaczej i chyba bym nie stwarzała wielkiego problemu jakby popatrzył sobie na tańczącą laske;) Mi to nie jest potrzebne do szcześcia ale skoro oni są wzrokowcami..niech maja ten ostatni raz;) To,że sobie popatrzą..nie znaczy,że nas nie kochaja;)

twój facet zrobił to tylko i wyłacznie dla twojego świetego spokoju , byś mu za uchem nie jęczała tygodniami a moze i miesiącami jeszcze mnie nie znasz a tym bardziej mojego faceta aż już tyle o nas wiesz :-) ...............może mój facet jest dziwny ale nie nakłaniałam go do takiej decyzji. Zapytałam czy chce - powiedział że nie. Proste. Pytałam co fajnego jest w takich wieczorach?

Gość niebieska nimfa
a co w tym złego dlaczego na siłe chcesz wszytskim przedstawić swoje racje jako te jedyne. Dlaciebie to nic złego ok, moze dla Ciebie nie byłoby ochydne sypianie z kolesiem, który dotykał striptizerke po biuscie i cipce - dla mnie tak. I winny jest tylko facetm, ja nie zauwazyłam, aby ktos tutaj obwiniał tanczace dziewczyny - to ich praca.

Gość niebieska nimfa
*ohydne, sorry za błąd

heh niebieska nimfo ja tylko pisze to co uważam, Taka prawda nie ma sensu zwalac na nic zachowan partnera. Kazdy ma swój rozum i każdy wie co dla niego dobre. Nie chodzi o to by was przekonac co do tych imprez ale o to byscie zrozumialy ze ewentualne "poniżenie was na owym wieczorze przez partnera jest tylko JEGO WINĄ":D

TAK ALE PISZECIE O PRESJI KOLEGÓW, O TYM ŻE NAMAWIAJA ŻE TANCERKI DAJA SIE OBMACYWAC I BLA BLA BLA . I wlasnie o to mi chodzi ze gdyby nie chcieli to by nie korzystali albo by wyszli z imprezy.

Gość niebieska nimfa
masz racje, tylko i wyalcznie wina tego faceta... Chociaz w małym stopniu zdanie kolegów tez może meic wpływ na jego decyzje.

Pytałam co fajnego jest w takich wieczorach? co fajnego ? a chociaż to że sobie popatrzymy na fajny tyłek tancerki ;) Nie wspominając juz faktu że że bezwolnie mozemy sobie dać w palnik :P

Gość niebieska nimfa
wiesz, mi chodzi o to, ze dużo zreczy mzoe meic wplyw na czyjąś decyzje, koledzy, striptizerka, ale odpowiedzialny za decyzje jest tylko ten, który je podejmuje.

To,że sobie popatrzą..nie znaczy,że nas nie kochaja" miss m dokładnie .... a jeszcze jedna sprawa :) tym które myślą że ich facet takich wieczorów nie trawi i nie lubi moge z cało stanowczościa zatwierdzić że wasz misio dobitnie łga , ewentualnie brakuje mu własnego zdania gdyż siedzi pod pantoflem bojąc sie wyrazic zdanie że "on to by w sumie na taki wieczór chciał w sumie iśc , ale tylko wtedy kiedy jego kicia nie bedzie sie na niego gniewać