Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czternastolatka

Jak zdobyć szybko kase!? Potrzebuje na jutro!

Polecane posty

Gość masakra.... ta mala
naprawde mysli ze ktos jej da kase:]. załosne.

Gość Anulkaaaaaaaa
Ja też chce żebyś mi doładował konto :PP

Gość Ymaz98
za pozno. ta 14 byla pierwsza. mam dobry dzien to jednej moge pomoc:]

Gość pobiegałabyś z ulotkami
zarobiłabyś tyla nwet gdybyś się przyłozyła... ale lepiej sepić, wstyd!!

Gość Ymaz98
wyslesz ten numer?? chce byc dobry... poslij to ci doladuje. tylko napisz mi jeszcze z jakiej to sieci.

Gość czternastolatka
ekhem..

Gość czternastolatka
a moze nie zdarzylam bo w sumie o 16 konczyl prace:P

Gość AnnSur
Potrzebuje na jutro kasę. jakieś 1000zł. Czy może mi ktos pomóc?

Gość AnnSur
Nie chce jej dostac tylko pozyczyc. Oddam napewno

Gość czy mi ktoś pomoże
Witam wszystkich... Czy może ktoś by mi pomógł finansowo, mam ciężką sytuacje jestem samotną mamą. Utrzymuje się z opieki moje maleństwo ma dopiero 10 miesięcy nie mam nawet jak iść do pracy... Piszę do was bo naprawde jest mi ciężko finansowo... może ktoś chociaż przez chwile wyobrazi sobie moją ciężką sytuacje... Jeżeli jest ktos kto chce mi pomóc i dowiedzieć się więcej o mnie proszę pisać na meila... Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich którzy to czytają.

Gość joasia16835
oj ja mam tez powazny dług do poniedzialku musze oddac 2 tys pomozcie mi prosz

Gość joasia16835
kurde juz nie mam pomysłu skad wziasc

Gość joasia16835
podam numer na komorke prosze pomożcie mi błagam 512347495

Gość 25262882
A mi zabrakło skromne 30000 na wykończenie domu, wspomoże ktos.

Gość Ladys25
Potrzebuje pozyczyc 600zl na dwa razy . czy ktos moze mi pomuc

Gość STUDENTKApłacze
potrzebuje zł na praktyki :( POMOCY

Gość STUDENTKApłacze
ok 1500 zł, moze byc 1300

Gość ynaska
szybko można dostać pożyczkę na Via sms, ostatnio tak 500zł pożyczyłam, wszystko sprawnie i od ręki także polecam

Gość iwonka9001
ja tez brałam przez VIA SMS i to chyba w twoim przypadku najlepsze rozwiązanie. Pierwsza mozesz wziac na max 500 zł. Ja jako stala klientka moge teraz chyba do 2 tys. ale na poczatku z mala kwota nie bedziesz miala problemu, firma jest sprawdzona, bezpieczna

Gość kasia1238
także polecam viasms - szybko, bezpiecznie, najlepiej wejść na ich stronę i obliczyć, ile pieniędzy na jaki czas można pożyczyć.

Gość pierdzimonka
czternastolatka

Gość korga
A wiedzieliście, że dzięki via sms można zrobić? Ja polecam ofertę firmy i za każdego poleconego wypłacają mi 50zł. Jak dla mnie fajna sprawa, bo mogę sobie dorobić pomagając innym.

Gość gość
potrzebuje 1.60zl na bulke, jestem glodny. POMOZCIE:-(

Gość asiczek12
Ja mam 12 lat i też niedoładowywałam telefonu już bardzo długo. Chciałabym zadzwonic do koleżanki. Doładujesz mi?

Gość Maciej Stępień
Witam z ramienia ViaSMS. Pierwsza pożyczka w wynosi maksymalnie 500 zł, kolejne są oczywiście wyższe. ViaSMS.pl to firma wyróżniająca się na polskim rynku. Nasza umowa została stworzona bardzo przejrzyście, bez haczyków, aby nie wprowadzać klienta w błąd i walczyć z mylną opinią o pożyczkach krótkoterminowych. Dostępna jest ona na naszej stronie internetowej. To, po czym jesteśmy rozpoznawalni, to jedne z najniższych opłat. Aby je sprawdzić, zapraszam na naszą stronę internetową i zachęcam do skorzystania z dostępnych suwaków służących obliczaniu opłat zgodnie z ilością dni, na jaką życzą sobie Państwo uzyskać pieniądze. Pożyczkę otrzymuje się u nas możliwie jak najszybciej (nawet do 15 minut), a formalności ograniczyliśmy do minimum. Aby wziąć pożyczkę, wystarczy konto w polskim banku, telefon komórkowy oraz przelew w wysokości 1 grosza w celach weryfikacyjnych. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Pozdrawiam, Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS

Gość mellania
Panie Macieju a co w przypadku gdy wiem, że nie zdążę w terminie spłacić pożyczki? Nie chcę trafić do BIK jako dłużniczka. Można to jakoś załatwić?

Gość Maciej Stępień
Niby jak załatwić?? :o

Gość Maciej Stępień
Dzięki za polecenia i faktycznie korga w ViaSMS też można zarobić. Dzięki naszemu programowi rekomendacyjnemu za zaproszonego znajomego biorącego u nas pożyczkę wypłacimy Tobie 50 zł. Aby skorzystać z tej opcji, należy być aktualnym klientem ViaSMS. Więcej informacji pod: https://www.viasms.pl/zapros-znajomych. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Poza tym pierwsza pożyczka w ViaSMS wynosi maksymalnie 500 zł, a kolejne są oczywiście wyższe. Przy tych kolejnych można również wnioskować poprzez SMS. W razie jakichkolwiek pytań, służę pomocą, a także zachęcam do odwiedzenia naszej strony internetowej, gdzie w podanych godzinach można porozmawiać z naszym konsultantem na czacie oraz znaleźć wszelkie niezbędne informacje. Pozdrawiam, Maciej Stępień Online Ekspert ViaSMS.pl